Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- bkercso: Tápszűrő-5 SMPS-hez
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolti.22
senior tag
válasz
Jester01
üzenetére
Nem áll össze fejben egyelőre és én sem fogalmaztam pontosan. Amit ő írt, annak tudjuk, hogy 4 eleme van és tudjuk, hogy mik az értékei, csak egymás után kell rakni őket egy szeparátorral.
Az előző hszemben pontosítottam: egy while loopban ismétlek egy HTML lekérdezést és egy bizonyos regexppel sed segítségével változóba mentem az értéket. Ez volt a VAR1 mondjuk. És ebből a VAR1-ből hogy lesz for ciklus ahhoz, hogy pseudo-tömb legyen, ha a következő while ciklusban felülíródhat a VAR1 értéke?Kódban, ha akinek így könnyebb (csak szemléltetés végett):
#!/bin/ashwhile [ feltetel]docurl http://valami.html -o valami. htmlVAR1=$(sed - rne 's#. *(regexp). *$#\1#p valami. html)if [ -n "$VAR1" ]thenide kellene a tömbkezelesfidone
Új hozzászólás Aktív témák
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Óra topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- 3DMark06 eredmények
- Amatőr csillagászat
- One mobilszolgáltatások
- 5V BOOST-os ASRock PRO tápok jöttek a középkategóriába
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! 4TB Seagate Barracuda ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Yoga Book 9 13IMU9 notebook - Ultra7 155U 32GB DDR5 1TB SSD Intel Graphics W11
- Lenovo Thinkpad P15 Gen 2 - 82 akkuciklus - 27% ÁFA- Garancia - 0373BE
- AKCIÓ! MacBook Pro 13 M1 8GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest