- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: Legújabb beszerzésem: Sata to Sas adapter
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
Új hozzászólás Aktív témák
-
_kovi_
aktív tag
válasz
bambano #2797 üzenetére
Ezt hogy érted?
"megkérdezhetem, hogy miért csinálsz fork bombát?"1. az sftp tud rekurzívan másolni. tehát összeállítod egy ideiglenes könyvtárban azt, amit fel kell másolni, és egy sftp utasítással felmásolod.
Igen, ezt tudom, s elég egyszerű is mert * -al mindent felvisz. De az a probléma, hogy a felmásolás után át kell nevezni a fájlt, levenni a végéből egy utótagot. Több fájlt egyszerre pedig nem lehet az sftp-n átnevezni, egyszerűen nem tudja. a rename, mv csak 1 fájlra működik. Ezért van for-ban, hogy amint feltölti, azt az egy fájlt átnevezi amit felmásolt.2. az sftp tud teljes névvel másolni. tehát azt kell csinálni, hogy:
put /helyikonyvtar/helyifajlnev /tavolikonyvtar/tavolifajlnev
Igen tudom, de a ciklusban az EOF miatt belehalt. Ezért kellett az echo put ...
3. az sftp, mint minden rendes ftp kliens, tud többszörös fájlmásolást, lásd mput.
Ennek utána kell néznem, nem ismerem. De az átnevezési feltétel miatt itt is gondok lennének.
4, az sftp tud batch fájlból parancsokat beolvasni.
Ebben igazad van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 13Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged