- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sivi151: Framework csendesen felvette a magyar billentyűzetet
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Amazon Kindle JailBreak
- Imilenni: Egy kis depi (szösszenet inkább), remélem elfér itt :) 3#
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lenry
félisten
sziasztok
nem feltétlenül konkrétan scriptre volna szükségem, inkább segítsetek kitalálni egy algoritmust, amivel meg tudom oldani a következő nyűgömet. persze ha valaki azonnal ír rá nekem egy bash-scriptet, az sem zavar
adott egy mappa, így néz ki
különböző projektek korábbi verziót tartalmazza, amikor új változat készül egy projektből, akkor a korábbi az itt látott séma alapján projektnev_n+1 formában idekerül.
jellemzően az utolsó kettő változatra szokott szükség lenni, ezért a régebbieket törlöm (természetesen minden rendszeresen archiválásra kerül), az utolsó kettő itt marad.
hogyan magyarázzam el a számítógépnek, hogy ezt csinálja meg helyettem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 144Hz képfrissítés
- Keresek Zebra TC20 TC21 vagy valamilyen hasonló kaliberű 1D és 2D vonalkódok olvasására alkalmas pda
- Bomba ár! HP ProBook 645 G1 - AMD A6-5350M I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3372
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest