Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: A Lidl Silvercrest kenyérsütő jó?.........Jelentem:Jó!
- RetepNyaraB: Kávés szöszölés, az élet, a világmindenség, meg minden
-
LOGOUT
A PlayStation-t a Sony 1994-ben mutatta be, és hatalmas sikert aratott a géppel, több mint 100 millió gépet adtak el. A fő ficsőr az a CD-k használata volt. Akkoriban a fő adathordozó a ROM-kazetta volt, amibe a Nintendo 64-nek bele is tört a foga. Sok modellfrissítésen esett át, az első gépeknek az FMV videókkal voltak bajai. Képkockakihagyással, és akadozva való lejátszása az olvasóegység kopása miatt. (amit később orvosoltak SCPH-5500-tól felfele). Emellett túlmelegedési bajai is voltak.amit később orvosoltak (SCPH-5500-tól felfele).
Új hozzászólás Aktív témák
-
rudymester
senior tag
válasz
Dictator^ #1506 üzenetére
Nekem van PS2 Fathez távirányítóm, ha hosszan nyomtam az off gombot, akkor kikapcsolt. Ha röviden nyomtam, akkor reset.
Nem tudom más távirányítóval kezelhető-e egyáltalán a konzol, nameg pl Slimeken már nincs is infra érzékelő (bár lehet némelyik szérián meghagyták).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- PC emulátorral debütált a Red Magic 10S Pro
- Egyre kevésbé érdekli az okostelefon Európát
- Steam Deck
- Még mindig nem döntött az ASML High-NA gépeiről a TSMC
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Xbox tulajok OFF topicja
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 2TB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch 32GB V2 játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Asus Rog Ally Z1 Extreme
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel dokkolóval
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally Z1 Extreme 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Xiaomi Mi 11 8/256GB HIBÁS!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest