- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Okos Otthon kezdőknek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
OpenWrt topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
suste
veterán
válasz
MrSealRD #10083 üzenetére
5ghz: laptop 5ghz-en nem csatlakozik fel, másik kliensem nincsen tesztelni
én úgy érzem (tesztelni nem tudom sehol), hogy a laptop is ludas a dologban, mert sosem volt atomstabil a wifije, van amikor másik router 2,4ghz-éről is leszakad, és nem csak a mostani dlinkkel csinálja, hanem az előző tplinkc5-tel is ez voltDlink: igérni nem tudunk neked semmit, mert nem rajtunk múlik hogy hogyan viselkedik majd a wifi nálad
ha el tudod engedni a wifijét, és hajlandó vagy esetleg másik routert is befogni, akkor a többi részében biztos nem csalódsz
valszeg a hsz-eimből az jön le, hogy nekem sosem volt fontos a wifi, ami azért csak részben igaz, mert nagy sebességre nincs szükségem, de stabilitásra nagyon is, hiszen 3db SSID-t üzemeltetek (néha 4-et), és 20-30 kliens (több repeateren keresztül!) csatlakozik wifin (egy SOHO router sem tudná ezt kezelni egyedül),
én már régebben elfogadtam, hogy a wifivel küzdeni kell, és akkor járok a legjobban, ha külön veszem a fő routertől ezt a dolgot, szóval nekem belefér ez így......a régi TplinkC5-ről azt hittem, hogy nem olyan jó a wifije, de most ehhez képest a 2,4ghz-e brutál jó volt minden téren (térerő, stabilitás)
viszont az 5ghz-e meg szintén használhatatlan volt nálam, de közben meg volt ahol az én fw-mel 1300Mbit/s-es stabil kapcsolatott tudott létesíteni közelről, távolabb (falakon keresztül) meg tartotta a 400Mbit/-st egy Asus -szal, és amikor gond volt a rendszerrel, akkor az Asus fagyott ki
szóval teljesen kiszámíthatatlan a WIFI, ezt kell elfogadni, együtt élni vele, és kihozni belőle a legjobbatarra biztosan alkalmatlan a dlink, hogy 1-2 wifis eszközt max sávszéllel szolgáljon ki
ha neked ilyen kell, akkor másikat keress (bár hogy milyet az nagy kérdés)
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Battlefield 6
- Mobil flották
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ASUS TUF Gaming A15 FA507NUR - 15,6" FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 512GB -RTX 4050 -3 év gari
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest