Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• suste

veterán

válasz MrSealRD #10083 üzenetére

5ghz: laptop 5ghz-en nem csatlakozik fel, másik kliensem nincsen tesztelni
    én úgy érzem (tesztelni nem tudom sehol), hogy a laptop is ludas a dologban, mert sosem volt atomstabil a wifije, van amikor másik router 2,4ghz-éről is leszakad, és nem csak a mostani dlinkkel csinálja, hanem az előző tplinkc5-tel is ez volt

Dlink: igérni nem tudunk neked semmit, mert nem rajtunk múlik hogy hogyan viselkedik majd a wifi nálad
    ha el tudod engedni a wifijét, és hajlandó vagy esetleg másik routert is befogni, akkor a többi részében biztos nem csalódsz
    valszeg a hsz-eimből az jön le, hogy nekem sosem volt fontos a wifi, ami azért csak részben igaz, mert nagy sebességre nincs szükségem, de stabilitásra nagyon is, hiszen 3db SSID-t üzemeltetek (néha 4-et), és 20-30 kliens (több repeateren keresztül!) csatlakozik wifin (egy SOHO router sem tudná ezt kezelni egyedül),
    én már régebben elfogadtam, hogy a wifivel küzdeni kell, és akkor járok a legjobban, ha külön veszem a fő routertől ezt a dolgot, szóval nekem belefér ez így......

a régi TplinkC5-ről azt hittem, hogy nem olyan jó a wifije, de most ehhez képest a 2,4ghz-e brutál jó volt minden téren (térerő, stabilitás)
    viszont az 5ghz-e meg szintén használhatatlan volt nálam, de közben meg volt ahol az én fw-mel 1300Mbit/s-es stabil kapcsolatott tudott létesíteni közelről, távolabb (falakon keresztül) meg tartotta a 400Mbit/-st egy Asus -szal, és amikor gond volt a rendszerrel, akkor az Asus fagyott ki
    szóval teljesen kiszámíthatatlan a WIFI, ezt kell elfogadni, együtt élni vele, és kihozni belőle a legjobbat

arra biztosan alkalmatlan a dlink, hogy 1-2 wifis eszközt max sávszéllel szolgáljon ki
    ha neked ilyen kell, akkor másikat keress (bár hogy milyet az nagy kérdés:) )

Új hozzászólás Aktív témák