Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz zoo8800 #2085 üzenetére
Igen, mindenképpen az lesz. Holnap reggel viszem is. Megpróbálunk egy hibakódot olvasni belőle. Remélem, eltárolta, mi a gondja és azt is remélem, hogy ki is tudjuk olvasni. Nem látok a dologban semmi logikát, főleg ez bosszant. Pont műszakis lesz egy hónap múlva, mindenképpen a végére akarok járni a dolognak. Tavaly is csinálta, hogy mondjuk völgynek, üresbe rakva néha leállt, majd néha eljátszotta ezt, hogy nem akart indulni. Aztán egyre gyakrabban. Sajna, csak egy hetet vagyok itthon két havonta és akkor kell a kocsi, nem tudom megtenni, hogy hetekig - akár - szerelőnél legyen. Most már mindenképpen ez lesz az egyetlen járható út, és egyúttal felkészíttetem és levizsgáztatom. Köszönöm a segítséget. Majd azért megírom, hogy mi volt a gond, hátha valakinek még rajtam kívül is egy megoldási alapot képez. .
Üdv:
Geller
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Robotporszívók
- 300 százalékkal emelné meg az árait az Arm
- Kiderült, hogy miért nem viszik az NVIDIA új AI-chipjeit
- Ukrajnai háború
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Külpolitika
- World of Tanks - OFF topic
- Tagadja az Apple, hogy eladta volna a Siri által begyűjtött adatokat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Kukirin G2 Master (max sebesség: 60km/h)
- Üveg tolóajtó RS 120 85x205 cm
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette"- Regular - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával
- Secretlab TITAN Evo "Soft Weave"- XL - 5 év garancia Bontatlan, Új, Számlával
- Fibaro okos radiátor termosztát szett (Fibaro Heat Controller+Temperature sensor) - z-wave