Hirdetés
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Pengeélen
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
BLOODSHOT
senior tag
válasz
Nyugdíjas
üzenetére
Nemtudom hogy van-e olyan topik, hogy "LEGOSTOBÁBB KÉRDÉSEK", de azért ez mindent vitt.
(Idézem ha valaki nem vágná)
Sziasztok!
Szerintetek a Macbook és a Macbook Pro közt nagy a különbség? Úgy értem szerintetek melyiket érdemes megvenni? Nagy különbség van a kettő közt?Csillagos 5-ös APÁM!

-
Axel66
csendes tag
válasz
Nyugdíjas
üzenetére
Kicsit pontosítok!
a két noti között gondolkodom magam is, ezért a közös gondolkodás jól jönne a megfelelő döntésben. (nem "nyugdíjas" módjára adott válaszokra számítok)![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Szóval macbook és macbook PRO (13.3 és 2.26 a proci)
macbook pro mellett:
- FIREWIRE
- a KIJELZŐ (erről annyit tudok, h a fehér macbook kijelzője előtt nincs üveglap, és nem észleli a környezeti fényviszonyokat. Persze látványos volt mikor a srác a boltban letakarta a PRO webkamera környékén elhelyezett érzékelőjét és az, automatikusan csökkentette a kijelző fényerejét. Ezt két mozdulattal a macbookon is elvégezhetjük manuálisan)
- VILÁGÍTÓ BILLellene:
- 160as winyó a 250nel szemben
- nekem a fehér jobban bejön (de ez szubjektív)
- és hát az ÁR: fehér mac (240K) PRO (306K) diákkedvezménnyel!Nekem egyetemistaként általános felhasználásra kell. szövegszerkesztés, netezés, és kikapcsként kis photoshop.
Biztos hagytam ki érveket, ezért örülnék ha kiegészítenétek, de alapvetően a kérdésem: Kik azok a fogyasztók, akik a PRO-t preferálják sápadtarcú testvérével szemben és vaj'h miért teszik ezt? (így talán könnyebben eldöntöm,közéjük tartozom-e avagy sem)
és még vmi: érdemes-e a 2GB memóriát 4re cserélni? Többek szerint annyit nem javít a teljesítményen, meg úgyse használja ki az ember.. a photoshop miatt is érdekel (meghát itt még nem kérdeztem
)bocs a regényért, és köszi az építő jellegű reflekteket!

Új hozzászólás Aktív témák
- Rackszekrény - APC NetShelter SX 48U, Fekete, 2258H x 600W x 1070D mm TAA
- Új Fehér Gamer Gép - ASRock X870, Ryzen 7 9800X3D, 64GB DDR5, RX 9070 XT 16GB, 1TB SSD, 1000W
- Intel Xeon E3-1265L v3 (4 mag / 8 szál / 45W ) // 32 GB DDR3 (4X8GB) // ASRock Z97M Anniversary
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 8700F 64GB DDR5 1TB SSD RX 7800 XT 16GB Montech XR TG FSP 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3050 6GB Endorfy Signum 300 TG MSI 650W
- AKCIÓ! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- iPhone 13 128Gb 100%(1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- 4K Gamer PC //Számítógép // Ryzen 7 9850X3D // 5070Ti // Számla + Több év garancia //
- Eladó Dell Latitude 5340 i5-1345U 16 GB DDR5
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
)
TigerCat