- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
roberto211
őstag
válasz
bmwk1200s #10576 üzenetére
Nem az apple logo miatt. Nem az a tipus vagyok aki azért mert rá van írva az apple, ezért megveszem főleg 250e.-ért. Hardverileg tisztában vagyok vele, de ez olyan h valakinek tetszik a bmw valakinek nem. Hiába h felsőkategória a bmw, meg minden de rengeteg embernek nem tetszik- Kérdeztem én is eleget, de a kérdezés az nem tapasztalat,... sajnos rossz döntést csináltam, én úgymondd a pc-hez szoktam és valószínű pc-re visszatérek de ez még nem biztos. Ha valaki jelentkezik majd imacért oda adom, ha nem akk nem. Akkor marad nálam és kénytelen vagyok belejönni..
Én olyan vagyok ha egyszer megszokok valamit és megszeretek valamit(akármilyen furcsa de nekem a win-el nem volt bajom,csak néha) akkor nagyon nehezen tudok áttérni. Azt hittem h itt sikerül. de nem hiszem....
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Linux felhasználók OFF topikja
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen processzort vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Építő/felújító topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- ÚJ Gamer PC-k - készletről - azonnal - számlával - 2 év garanciával - www.olcsogamerpc.hu
- iMac 24" M1 8C CPU / 8C GPU / 8GB RAM / 512 GB SSD / Silver / garancia
- Dell Precision Tower 3620/Xeon E3-1225v5 3.30GHz/48GB RAM/320GB HDD
- !!!Full HD játékra tökéletes game PC eladó!!!Gtx 1660 super+i5 9400f
- Ryzen 5 5600G 3.90 GHz(6 mag 12 szál)/64GB DDR4/240GB SSD
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3042, 94% Akkumulátor
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3003
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest