Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• birno

addikt

válasz ReJim #3328 üzenetére

Hm,mondjuk.
    A korai winek néhány proginak kellenek amik csak azon mennek,a linuxok pedig azért,mert egyáltalán nem ismerem őket most szeretném megtanulni a használatukat legfőképp programozáshoz s mivel nem tudom melyik,hogy fog tetszeni,ezért inkább felrakom mindet egy füst alatt aztán majd meglátom,meg amugy is szeretem ha van választási lehetőségem. :))
    Azt elfelejtettem,hogy milyen sorrendben kellene őket telepíteni?
    Köszi a válaszokat!

U.I.:Van egy elvetemült elképzelésem ami nem idetartozik,de úgy látom itt van mozgolódás,ezért megkérdezem.
    Az a tipusú ember vagyok aki szeret minden totál alapvető dologra rákérdezni(ami ugyebár sok embert idegesít[használd a keresőt:DDD])s programozásnál ez hatványozottan igaz rám.
    Az agond,hogy nincs olyan haverom aki vágná a programozást,tanfolyamra viszont nem akarok beiratkozni,mert nagyon drága s általában ahhoz képest keveset nyújtanak.
    Szerintetek lenne itt olyan ember aki egy kis prémiumért elvállalna,mint tanítványt,de csak úgy,hogy megegyeznénk egy könyvben s tanulnám magamtól csak ha kérdés merülne fel akkor telefonon megbeszélnénk,tehát személyes elfoglaltságra vagy délutáni/hétvégi találkákról szó sem lenne.
    Vagy ez egy halott gondolat?

Aktív témák