Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Huawei Mate 10 kókányolás
Aktív témák
-
Hm,mondjuk.
A korai winek néhány proginak kellenek amik csak azon mennek,a linuxok pedig azért,mert egyáltalán nem ismerem őket most szeretném megtanulni a használatukat legfőképp programozáshoz s mivel nem tudom melyik,hogy fog tetszeni,ezért inkább felrakom mindet egy füst alatt aztán majd meglátom,meg amugy is szeretem ha van választási lehetőségem.
Azt elfelejtettem,hogy milyen sorrendben kellene őket telepíteni?
Köszi a válaszokat!
U.I.:Van egy elvetemült elképzelésem ami nem idetartozik,de úgy látom itt van mozgolódás,ezért megkérdezem.
Az a tipusú ember vagyok aki szeret minden totál alapvető dologra rákérdezni(ami ugyebár sok embert idegesít[használd a keresőt
])s programozásnál ez hatványozottan igaz rám.
Az agond,hogy nincs olyan haverom aki vágná a programozást,tanfolyamra viszont nem akarok beiratkozni,mert nagyon drága s általában ahhoz képest keveset nyújtanak.
Szerintetek lenne itt olyan ember aki egy kis prémiumért elvállalna,mint tanítványt,de csak úgy,hogy megegyeznénk egy könyvben s tanulnám magamtól csak ha kérdés merülne fel akkor telefonon megbeszélnénk,tehát személyes elfoglaltságra vagy délutáni/hétvégi találkákról szó sem lenne.
Vagy ez egy halott gondolat?
Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- KábelszatNet-2002 Kft.
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Hobby elektronika
- Linux kezdőknek
- Próba
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPad A16 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus B560M i5 10400F 16GB DDR4 512B SSD RX 6600XT 8GB AeroCool DS Cube ADATA 600W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3659
- Bomba ár! Dell Latitude 5300 - i5-8GEN I 8-16GB I 256SSD I 13,3" I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

])s programozásnál ez hatványozottan igaz rám.