- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Argos: Szeretem az ecetfát
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- body007: Magyarország kifosztásának története
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Livius
őstag
válasz
ubyegon2 #33755 üzenetére
Ha ez tényleg haladó topik akkor várom a választ erre és előzményeire: #33752
Azért hozzá kell tennem, ha egy motorháztető alatti (kernel közeli) kérdés merül fel itt a "haladó" topikban, nem igen jönnek a válaszok és hozzászólások, ez inkább haladó felhasználók topikja ha jobban megnézzük.
-
olivera88
veterán
válasz
ubyegon2 #33755 üzenetére
Hát azt kideritettem hogy ha más funkciót rakok oda az működik.
Csak az ablakáttekintő nem.
Próbáltam rákeresni problémára neten, de semmit se találtam.Mi az a DE?
Ez nem egészen világos. Hát nem tudtam megoldani a problémát, így végül újra telepítettem a rendszertMegoldott a probléma, helyette viszont lett két másik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest