Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- GoodSpeed: Alza+ Megéri?
- V.Milán: Lapdiffúzor nyomáseloszlása: gondoltad volna?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
bambano
üzenetére
Másfél órát ment a gép porszívó módban, procit minden szálon a stress-ng -vel, gpu-t meg a furmarkkal terheltem le. A problémát nem tudtam előidézni, de a hőmérsékletek se szálltak el. Szóval szerintem a tápot kizárhatjuk.
Szóval szerintem szoftveres a probléma, csak nem tudom mit kezdjek vele.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
bambano
üzenetére
Ez mondjuk igaz, az áramfelvétel ilyen hardvernél tüskés jellegű magas csúcsokkal, amiket ki kell tudnia szolgálni a táp kimeneti kondijainak és ez nem látszik a pusztán a wattszámból. Na majd utánajárok ennek.
Linux alatt van olyan komoly gpu terhelő progi, mint mondjuk a Furmark szőrös fánkja Windows alatt?
Így kapásból a Unigine benchmarkjai vannak meg nekem, de az nem stressz teszt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fachixy FC-100 fejhallgató mikrofonnal / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2137, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD RTX 2060 6GB THERMALTAKE VERSAH17 600W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Apple iPhone 13 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% Akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest