- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Rap, Hip-hop 90'
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
lev258 #20961 üzenetére
sudo update-grub-ot futtatni Win alól tényleg érdekes lenne.
Én inkább arra gondoltam, hogy bele lehet kutyulni valamelyik GRUB fájlba, mivel több helyen is van belőle. Sikerrel ez nem jár, mint ahogy ezt fórumtársunk is igazolta.
Az biztos, hogy lassan egy éve Linuxozok home user szinten és még most sem tudnám fejből sem Win alatt miket kéne átírni a GRUB- ban, még Linux alatt is utána kell néznem, ha piszkálom.
(#20962) jakos73
Értem a felvetést, ezt így Linux alatt biztosan nem lehet kezelni, mélyebb tudásszint és kitartás kell hozzá, de legalább kihívás!Mobil eszközök valóban kényesebbek, mint az asztali gépek. Utóbbiakra viszont a legtöbb disztró hiba nélkül felmegy és működik 6- 15 perc alatt, Win7 telepítése 45 perc volt, mire olvasni tudtam a PH- t.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Építő/felújító topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- SSD kibeszélő
- Komoly akcióval érkezik Magyarországra a Honor Magic V5
- Nincs kill switch az NVIDIA chipekben
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- További aktív témák...
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3023, 90% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Xiaomi Redmi 10A 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- 4 db érhető el (130/131/132) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest