- Őskoczka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- WireGuard VPN a mindennapokra
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Claude Leon
senior tag
Ha a win7 helyére, akkor jól csinálta (az más kérdés, hogy ki mit ért ezalatt, ő talált 2 partíciót, a nagyobbikra odarakta magát, a kisebbikre swappolt)
Üres vinyón kívül eddig még csak kézi partícionálással mertem nekilátni ilyesminek, zsolzsmázva, nehogy mellényúljak valamivel, ha kicsit is bizonytan voltam, inkább elölről kezdve, attól tartok, ezután is fenntartom ezt a beszari szokásomat.Bocsi, a tegnapiról egy link lemaradt
TestDisk
Viszont, ha már az időzóna beállításnál tartottál, és nagy eséllyel le is formázta, azért megérne végigscannelni, hátha ki tudsz menekíteni valamit
Új hozzászólás Aktív témák
- Őskoczka
- Közel 100 maggal érkezik a kínai szerverprocesszor
- Nintendo Switch 2
- Elektromos autók - motorok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Eladó Huawei P30 128GB / 12 hó jótállással
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z NEO RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest