Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rigo88
aktív tag
válasz
bambano
üzenetére
a távoli fájlnevek tele vannak speciális karakterekkel, wget kilőve. van gui jó lenne egy használható gui ftp hozzá

most épp csináltam egy tiszta install netinst-el, updateltem egy újabb kernelre, eltávolítottam a régit updateltem a grubot reboot és azóta nem elérhető a távoli gép. ebédidő meg csak 13tól...
mi történhetett? persze tuti nem tudom megoldani távolról csak érdekel hogy hol lehet a hiba? (új kernelnél gondolom nem kell újra beállítani a networkot!?
) -
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- Még idén kézbe vehetjük a NEOGEO felújított kiadását
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- 240 Hz-es QD-OLED monitor jött az Alienware-től az árérzékenyebbek számára
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- GAMER PC! Ryzen 7 7800X3D / RTX 5080 / B650 Strix / 32GB 6000MHz / 1000w Gold! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF Gaming OC RTX 3080 10GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- 27% - ÚJ - GIGABYTE RTX 5080 AORUS MASTER 16GB GDDR7 Videokártya! BeszámítOK
- Samsung Galaxy S24 Ultra - Titanium Black - 12/512GB - Biztosító által cserélt - ÚJ
- M1 iMac 2021 24" - 16GB RAM, 512 GB/ 1TB SSD 27% ÁFÁS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)