Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- GoodSpeed: Vanda ajándéka - 60 nap SkyShowtime előfizetés
- mefistofeles: A furcsa hobbi.....
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Speeedfire #13424 üzenetére
Nekem egy minimál renccer kéne, amin viszont van GUI (Openboxra gondoltam, vagy még inkább Blackbox - utóbbi egy 10-es Slackware-el rendben futkorászik az adott gépen, csak a Slack 10-re nincs friss sw, ami kéne).
(Különben egy Pidgint kéne felvarázsolni rá, a Slack 10-en nem fordul le, csomag meg nincs, túl régi már a 10-es)
Virtuális gépen kipróbáltam 64Mb-al, de a Debian 6 alternate telepítő elhal csomagtelepítés közben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- SONY LCD és LED TV-k
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Elite: Dangerous
- Battlefield 6
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3330
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 1000GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest