- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Hirdetés
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
wetomi
aktív tag
válasz
bambano #12362 üzenetére
Köszönöm, az éjjel az sda5-öt kijavította, viszont a többi reakciója nem volt bíztató, de nem is egészen értem az egészet. Még utána olvasok a fájlrendszernek is és az fsck-nak is.
Amire panaszkodott, az az sda1, miszerint szerinte nulla hosszúságú partíció, ami az adatok szerint igaz is. De emlékeim szerint először egy kiterjesztett partíciót csináltam és azon belül a logikai sda5-öt. Na most annak a kiterjesztett nem akkorának kellene lennie szerintem.
Na még utána nézek, lehet rosszul emlékszek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen alaplapot vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Formula-1
- Milyen videókártyát?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Dell notebook topic
- BestBuy topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3076, 100% Akkumulátor
- LG 83C3 - 83" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- PS 5 kontroller // Számla // Garancia //
- Epson Expression 12000 XL A3 síkágyas fotószkenner
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 85% akku
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest