- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- sziku69: Szólánc.
- Pajac: tpm.msc
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lapa
veterán
az az igazság én már leírtam mindkettőt (mindhármat). nekem anno az nv implementációval is csak a szívás ment.
maradtam annál, hogy akármelyik c2d cpu izomból megcsinálja a 720p-t, ha meg megnézem a videónézés átlagos arányát a teljes üzemidőben, valszeg fogyasztásban is beljebb vagyok egy igazi gpu-hoz képest.
az intel 4500mhd-val kapcsolatban kellemes ajándék lenne ha végre menne a h.264 linuxon is, de már nem érdekel annyira. ami fontosabb, hogy az mpeg2 dvb-s-t gyorsítja.
aztán ha nagyon teli lesz a padlás hd csatornákkal, legfeljebb beugrik egy broadcom hd, még mindig kisebb a fogyasztása, mint egy dedikált gpu-nak.
nyilván sem a full hd, sem a játékok nem hatnak meg nagyon, ez mondhatni alapfeltétele.
ja, zaj szempontjából sem vészes a dolog, egy jól belőtt phc sokat számít (17w 720p lejátszás).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BMW topik
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Steam topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Linux kezdőknek
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- alza vélemények - tapasztalatok
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Gyermek PC játékok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest