- Út a Korea turistaparadicsomba, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Egyre több bankkártya méretű, egy kártyás számítógép kapható a piacokon, tipikusan nem Intel platformon. A topic ezen számítógépek hardveréről, linuxos operációs rendszeréről, szól. A kis gépek zöme otthoni hardverfejlesztésre, barkácsolásra is alkalmas, így ehhez kapcsolódó elektronikai kérdések is témába vágnak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
válasz
MaCS_70 #1180 üzenetére
Hát nekem pont ma volt kevés a 100 mbit... Wifi-vel kb annyit tud a helyi háló, aztán gyorsan kellett volna másolnom pár giga anyagot. Egyébként gigabites, csak eddig lusta voltam átfúrni a falat a kábelnek. Tesztekkel az Odroid XU4 olyan 85MB/s-et (~700mbit) bírt nagy fájloknál. Nehéz megmondani, hogy a hálózat, az usb3-sata adapter vagy a HDD volt a szűk keresztmetszet, mindenesetre én elégedett voltam a sebességével így is. Elvileg 500mbites netem van, de még nem próbáltam ki, hogy tényleg tud e annyit... :.)
Én mondjuk inkább ilyen mindenes szervernek fogom használni, és igyekszem a lehető legkevesebb dolgot letárolni a kliens gépeken. Szerintem minden szempontból az a legjobb, ha egy szerveren van az adat, és arról backupolok bizonyos időközönként. Nekem nagyon macerás a több gép között szinkronizálni az adatot, a kereshetőség meg katasztrofális a jelenlegi megoldással. Örülök, ha 1-2 óra után ráakadok arra, amit egyszer régen elmentettem, de már nem tudom, hogy pontosan hova... Nem is beszélve arról, hogy egy SSH tunnel-t vagy egy VPN-t rá lehet tolni a szerver gépre, és netről is biztonságosan el tudom érni ugyanazokat a szolgáltatásokat a világ másik feléről.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Poco F7
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- BestBuy topik
- Ovális kamera és Exynos az S26 Ultra pletykakosarában
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Majdnem 20 évvel később befejezték a rajongók a PC-s Grand Theft Auto IV-et
- Borderlands 4
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Automata kávégépek
- További aktív témák...
- GAMER PC! Ryzen 3700X / RX 6600 XT / 16GB 3000MHz / B550 / 1TB NVMe / 650w! BeszámítOK!
- GAMER PC! Ryzen 5900X / RTX 6800 / 32GB DDR4 / B550 / 1TB Gen4 / 650w! BeszámítOK
- Asztali PC , R7 5800X , RTX 3090 24GB , 32GB DDR4 , 960GB NVME
- Bivaly Gamer - MSI Z890 CARBON WIFI + Intel Ultra 9 285K + Patriot Venom 2x16GB DDR5 7000MHz CL32
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3389, 94% Akkumulátor
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest