- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gerner1
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Árnyékos sarok
-
LOGOUT
Egyre több bankkártya méretű, egy kártyás számítógép kapható a piacokon, tipikusan nem Intel platformon. A topic ezen számítógépek hardveréről, linuxos operációs rendszeréről, szól. A kis gépek zöme otthoni hardverfejlesztésre, barkácsolásra is alkalmas, így ehhez kapcsolódó elektronikai kérdések is témába vágnak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
válasz
gábor-ka #965 üzenetére
A hasonló képességű SolidRun 140$ lenne 75$ helyett, az meg már ugyanaz a kategória, mint a wandboard: 130$. Gondoltam hátha van hasonló képességű meg hasonlóan olcsó, mint az odroid. Legrosszabb esetben leszedem róla a ventillátort, aztán valahogy felteszek rá egy nagyobb bordát. Ahogy nézem valaki már próbálkozott ilyesmivel, sokkal masszívabb a végeredmény, mint amire számítottam: [link]
(A srác nem pasztázta vel, úgy 95°C-ot hozott. Szerintem pasztával fele ekkora is elég lehet.)
A WebGL-t hogy érted? Nem tipikusan szerveren futó dolog... Szerintem nem lenne kimondottan magas terhelése. Egyedül az adatbázisok, amik sokat levesznek majd, még nem tudom pontosan, de valószínűsíthető, hogy lesz rajta egy neo4j meg jópár postgresql adatbázis. A húzós a neo4j, mert annak 2G memória a minimum. Fapadosan lehet gráfot tárolni és lekérdezni postgressel is, de az nagyon nem ugyanaz. Másik gráf tárolási opció valami RDF triple storage, de arról meg már végképp nincs fogalmam, hogy mit eszik, vagy hogy van e egyáltalán ingyenes belőle.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fogyjunk le!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Villanyszerelés
- Dől az infó a Xiaomi 17-tel kapcsolatban
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Vége a gamer PC-knek? Cloud Gaming 2025-ben
- High-end GPU natív AGP-támogatással?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Asztali PC , i5 7400 , 1660 Super , 16GB DDR4 , 480GB SSD
- Lenovo ThinkStation P510 Workstation , E5-1650v4 CPU, 32GB DDR4, 512GB NVMe SSD, M4000 8GB VGA, Win
- Dell Precision 5820 Workstation , Xeon W-2133 CPU, 32GB DDR4, 1TB SSD SSD, P2000 5GB VGA, Win 11, Sz
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (RX 590 8GB, I5-7500, 16GB RAM, SSD) Beszámítás! Posta ok (48)
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (GTX 1660Ti, I3-10105, 16GB RAM, SSD) Beszámítás! Posta ok (47)
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest