Hirdetés

2024. június 4., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  Gran Turismo

Hozzászólások

(#10340) Sordoran válasza BusinessGuy (#10337) üzenetére


Sordoran
addikt

Én ezért se tudok haragudni a review bombingra se. Bár szerintem is gyerekes, de valahol hangot kell adni az elégedetlenségnek, mert ha elnézzük akkor nem változik semmi, és később egy másik játéknál még durvább lesz. És látható, hogy tudják mit műveltek, és finomítanak a dolgokon. Ha igazságtalanul kritizálnánk őket akkor nem lett volna beharangozva mindez, hanem csinálnák tovább ahogy tervezték.

Sundesz: Ez volt az i-re a pont, már előtte is voltak háborgások azért. Nem hiába volt sok videó is arról, hol lehet leggyorsabban pénzt gyűjteni. És mikor célzottan ezeket kezdték el kigyomlálni (díjazások csökkentése), akkor lényegében arcul lett köpve a közösség, hogy többen forduljanak a mikrotranzakció felé. A tartalmi rész szerintem többség számára elfogadható volt, és egyértelmű, hogy jövőben bővül.
Szerintem a leállás önmagában nem lett volna gond, de az hogy utána Kaz csak fényezi a dolgokat, elnézést se kér, és kárpótlást se kínálnak... Tripla A játéknál, még egy f2p is kárpótlást ad ha bugos valami vagy hosszabb a leállás.

[ Szerkesztve ]

Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  Gran Turismo
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.