Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Digitális Állampolgárság Program
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Bambanő háza tája
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Építkezünk 6. rész (2024)
- Arctic MX-4 vs. Arctic MX-6. Melyik a jobb?
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Karmko
tag
Már akivel megtehetnek, amit csak akarnak...
Én nem látom ilyen borúsan a dolgot. Németországban sem egy-két ember tüntet.
Csak itthon olyan birka a nép, ha a kedves vezető a háztáji ellenzékével karöltve otthonmaradásra, bezárkózásra szólítaná fel a birkákat, akkor azok maszkkal/gázálarccal a sarokban kuporogva lesnék Cilike és az ellenzéki megfelelőjének minden szavát.
Kicsit már várom is, hogy a legostobábbak egyből rohanjanak a vakcináért, nyomkövetőért, egyébért, hogy aztán a lábbilincsükkel, méreggel a szervezetükben mutogathassanak rám, hogy én milyen veszélyes - és meglepő módon egészséges - konteós vagyok. -
Karmko
tag
válasz t72killer #36824 üzenetére
Ő szedte egy csokorba. Atyaég! Ez szörnyű! Ha a szomszéd 6 éves Pistike gyűjtötte volna egy videóba a véleményeket, és fordítja le, akkor sem változtat a videóban szereplők véleményén...
A harmadik videó tűzzel-vassal irtva van youtube-ról. Mellesleg ott is el tudod indítani, de ezen már meg sem lepődök, hogy nem tűnt fel.
Látom, nagyon betalálhatott! CHO... -
Karmko
tag
Persze, én nem hallottam semmiről. Meg különben is, mit képzelek én, hogy véleményem van?!
Itt sziklaszilárd véleményfolyam van, ahol tűrhetetlen a másik vélemény.
Világos, mint a nap!
Te pedig majd gondoskodsz róla OFF-olással, törléssel, kitiltással, hogy így is maradjon. Ilyen egy igazi topik! Éljen! -
-
Karmko
tag
-
Karmko
tag
Mizu srácok?
Rég jártam itt.
Mindenki megkapta már a fenevad bélyegét?
Remélem, már mindenki nagyon várja, hisz akkor ideális, ha maguk akarják az emberek! -
Karmko
tag
Mizu skacok?
Gondoltam, benézek ide újra.
Még mindig a rettegés a módi vagy már mindenki lement chillbe az oltástól?
Remélem, már várjátok a 3. , 4. és n-edik oltást is! Ó, igen, a média és többletjogok majd tesznek róla, hogy akarjátok azokat is!
[link]
Ebola? AIDS? Malária? Kit érdekel, mikor itt van nekünk a covid, aminek egyetlen gyógymódja a teljes kontroll az emberek felett!
További jó rettegést! -
Karmko
tag
Mizu, skacok?
Örültök a kovid kasztosodásnak? Lehet menni ide-oda, de csak ha oltottál! Egyébként bünti van!
Ó, szép új világ! Ki mit tippel, mikor jön a folyamatosan online applikáció, ami ha nincs, a virtuális covid detektorok minden helyiség bejáratánál riasztanak?
Remélem, már várjátok, mikor már szarni is csak igazolással lehet!
És ez nektek lesz köszönhető, kik birka módjára mindent megcsináltok!
Gratula! -
Karmko
tag
válasz -Mosquito- #98460 üzenetére
Sajnálom őt és családját.
Talán az ismerősödnek és az érintett családnak is fel kellene tennie a kérdést, hogy 2019 őszén miért volt koronavírus vírusszimuláció, és miért pont egy olyan városból terjedt el a vírus, ahol van egy 4-es szintű víruslabor...
Persze a legjobb, ha nem gondolkodunk, tudom.
Vajon miért ez a nagy erőfeszítés egy vírus létrehozására?! Vajon mi a veszélyesebb? Maga a mesterségesen létrehozott vírus vagy amit ellene készítenek?
Nagy kérdések ezek ...nagy koponyáknak.
Neked természetesen nem kérdés. Oltani kell, és kész![ Szerkesztve ]
-
Karmko
tag
válasz zilazil #98464 üzenetére
"de az eléggé elrugaszkodott, hogy ez az egész előre meg volt írva"
Bizonyára csak véletlen egybeesés a koronavírus vírusszimuláció előtte. Vannak ilyen véletlenek.
Hogy mit érjenek el?
Még nagyobb kontrollt az emberek felett, Kína-szintű technokráciát, a póráz szorosabba húzását, mesterséges gazdasági válságot, hiperinflációt, ürügy gyanánt egy sor lépést meghozni, mely illeszkedik az új világrendbe, na és persze a Római klub által már az 1970-es évek óta hangoztatott 500 millió és 1 milliárd közötti népesség elérését, mely kívánatos a fenntartható fejlődéshez.
Ki ki válogathat ízlése szerint! -
Karmko
tag
válasz h.zoltan #98480 üzenetére
Valóság...
Melyik valóságra gondolsz? Mikor a WHO még a maszkhasználat kerülését ajánlotta, hogy aztán pár hónappal később az ellenkezőjét tegye?
Vagy a hetente változó oltásmennyiség szükségességét? 1 db, 2 db, 3 db, évente, félévente, egyéb?
Úgy változnak a szakértői vélemények, ahogy cserélődnek az alsógatyák.
Szerinted ezekre a dróton rángatott percemberekre kell hallgatni?
Világszinten most is szorgosan monitorozzák a közvéleményt és az oltottak számát, és ennek fényében fognak újabb szag(!)értői ajánlásokat hozni!
Lesznek még meglepetések és magyarázkodások, ne aggódj! -
Karmko
tag
válasz balojazz #98808 üzenetére
A forgatókönyv:
Míg az emberek ~90%-a be nem lesz oltva, addig jönnek az újabb és újabb mutánsok. Természetesen mindegyik mutánsról kiderül, hogy a mostani oltások kiválóan védenek, különben csak elbizonytalanítaná a népeket, hogy mi értelme van az egésznek. Aztán ha már csak 500 millió és 1 milliárd közötti ember nem oltatta magát köszönhetően a médiának és az oltás nyújtotta többletjogoknak, akkor jönni fog egy ultimate vírusmutáns, ami
1. valamilyen okból csak az oltottakat támadja...
2. amihez már szükség lesz egy újfajta oltásra, ami az előzőekkel együtt közelebb hoz mindenkit Istenhez...
Globális felmelegedés, légszennyezettség, élővilág pusztítás, környezetpusztítás, túlnépesedés stb stb. Pipa, pipa, pipa.
Én így csinálnám, ha ott lennék a felső 0,001%-ban. -
Karmko
tag
válasz this is life #98819 üzenetére
Ezért lesz még sok riogatás az újabb és újabb mutánsokkal, hogy beszarjál, és rohanj az oltásért!
Ha ez nem elég, akkor a csökkentett jogok is segítenek majd a döntésben... -
Karmko
tag
válasz BalanceR #98827 üzenetére
Már meg is van a neve ennek az ultimate vírusmutánsnak!
Fülöp-vírus..."In the event that I am reincarnated, I would like to return as a deadly virus, to contribute something to solving overpopulation." Prince Philip, 1988 august
Egy ilyen áldott jó ember megérdemli, hogy teljesüljön a kívánsága! Nem is értem, hogy miért csak pár napig sirattuk minden médiában. Hallatlan egy halhatatlanért...
-
Karmko
tag
válasz Dilikutya #98857 üzenetére
Milyen linket szeretnél?
Szépen beírod a google-be az idézetet, és kedvedre válogathatsz!
Vagy Fülöp-vírusra gondolsz? Magamat linkeljem?De ha már ilyen link fetisiszta vagy...
[link] Egy újabb áldott jó ember. Róla még nem nevezhetnek el vírust, mert még görcsösen kapaszkodik az életbe. Vajon oltatta magát?Egy másik pikáns link: [link]
"It’s terrible to have to say this. World population must be stabilized and to do that we must eliminate 350,000 people per day. This is so horrible to contemplate that we shouldn't even say it. but the general situation in which we are involved is lamentable." Jacques-Yves Cousteau, 1991 NovemberÉs egy utolsó idézet a poén kedvéért:
"I do not pretend that birth control is the only way in which population can be kept from increasing. There are others, which, one must suppose, opponents of birth control would prefer. War, as I remarked a moment ago, has hitherto been disappointing in this respect, but perhaps bacteriological war may prove more effective. If a Black Death could be spread throughout the world once in every generation survivors could procreate freely without making the world too full. There would be nothing in this to offend the consciences of the devout or to restrain the ambitions of nationalists. The state of affairs might be somewhat unpleasant, but what of that? Really high-minded people are indifferent to happiness, especially other people's." Lord Bertrand Russell, 1952De ti csak továbbra is azon rugózzatok, hogy ki teraszozik, ki nem, kínai vakcina vagy sem...
Addig jó, míg csak ezeken rugóztok! -
Karmko
tag
válasz GypsFulvus2 #98949 üzenetére
Mindig meghökkent az a fajta naivitás, mikor ostobának és nem előre eltervezettnek állítjuk be a kormányok lépéseit.
Gondolom, a zárt szobákban és titkos találkozókon csak korrigálni akarják az elhibázott lépéseiket...
Sheep lvl. 1000. -
Karmko
tag
Drábik egy hazug fideszbérenc.
Pontosan azt a taktikát alkalmazza, mint a többi "beavatott" (pl. David Icke).
Először nagy tabudöntögető igazságokkal összegyűjti a rajongókat, majd fokozatosan elviszi őket egy (vagy több) orbitális baromság felé.
Régóta sikeresen alkalmazott taktika, hogy a lényegről elvezessék a kíváncsi pillantásokat.
A sok bullshit tengerében kihívás megtalálni a valódi összeesküvést! -
Karmko
tag
válasz #20749568 #99114 üzenetére
"Egyébként ezzel azt is elérik, hogy beinduljon az "én szerzek magamnak egy oltást" mozgalom, aminek ismét az lesz a vége, hogy a tehetősebbek, meg a széles kapcsolati tőkével rendelkezők ismét röhögnek a markukba"
Az igazán tehetősek nem oltást szereznek maguknak, hanem oltási igazolványt...
Wake up![ Szerkesztve ]
-
Karmko
tag
válasz #20749568 #99114 üzenetére
Gondolod, hogy például egy Lévai Anikó, ki a dagadt szerint soha nem oltatja magát, majd most fogja? Inkább lemond az utazásokról, egyebekről? Ugyan...
A dagadt facebook videója sem volt semmi az oltásáról. Tű előkerül, vágás, már húzzák is ki belőle. Mintha egy mosópor reklámot néztem volna. Hiteles volt, na.
A többi élősködőnek is bemondásra elhiszed, hogy ő oltatta magát xy-nal?
Jajj, Istenem... -
Karmko
tag
Ha már az előző hozzászólásom nem élte túl a cenzúrát (éljen!), akkor vesd össze a cikkben a képet a kapcsolódó cikk képével:
[link]
Mekkora az esély rá, hogy ugyanaz és ugyanott oltja Futsal Petit és a dagadtat? Még a végén kiderül, hogy a teljes élősködő brigádot ugyanaz a személy oltja.
Így kell csak 1 személyt beavatni. Az még nem annyira veszélyes...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Információk, statisztikák:
● koronavirus.gov.hu
● vakcinainfo.gov.hu
● vakcina kisokos
● minden fontos információ a vakcinákról
● dunántúli kórházi oltópontok
● EU vaccine tracker oldal
● pandemia.hu - megyei statisztikával
● gisanddata.maps.arcgis.com
● worldometers.info