Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
Új hozzászólás Aktív témák
-
hogyishívnak?
aktív tag
válasz
Dalai Láma
üzenetére
Látod?... Megint 1 kis fik...zás jött ki belölled.Minden cégnek vannak erősebb és gyengébb termékei.Biztos vagyok benne, hogy neked is voltak, lesznek olyan munkáid amik nem a legjobban sikerültek.Persze lehet programok tömkelegéből választani, de mikor van 1 kis cég ahol van pár MS alapu rendszer és a pár alkalmazott bőven elvan a hozzá tartozó irodai egységcsomaggal, akkor bizti az 1 titkárnó miatt nem vesznek 1 másik táblázatkezelő vagy bármi más programot mégha jobb is mert a titkárnő azon tudja kiélni maximális tudását. Ha 1 cég mint az MS letett valamit az asztalra akkor megteheti/belefér, hogy a program 1ségcsomagjaiban van ami gyengébre sikerült. És most tudom minden program ''beszerezhető'' de vannak helyek ahol komolyan veszik hogy tisztán vegyenek meg mindent.Szerintem te is ezt szeretnéd, főleg ha valamikor saját dolgaidat szeretnéd piacradobni.
Ja és nincs közöm a MS-hoz.
De valjuk be jó pár éve az ő programjait használja a világ mégha van ami nem is sikerült nekik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4271
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4277
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Bomba ár! Dell Latitude 7410 - i7-10810U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Dell Latitude 5530 i7-1255U 16GB 512GB 15.6" FHD TouchScreen Nagyakksis! 1 év teljeskörű garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
De valjuk be jó pár éve az ő programjait használja a világ mégha van ami nem is sikerült nekik.