Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• hogyishívnak?

aktív tag

válasz Dalai Láma #59 üzenetére

Látod?... Megint 1 kis fik...zás jött ki belölled.Minden cégnek vannak erősebb és gyengébb termékei.Biztos vagyok benne, hogy neked is voltak, lesznek olyan munkáid amik nem a legjobban sikerültek.Persze lehet programok tömkelegéből választani, de mikor van 1 kis cég ahol van pár MS alapu rendszer és a pár alkalmazott bőven elvan a hozzá tartozó irodai egységcsomaggal, akkor bizti az 1 titkárnó miatt nem vesznek 1 másik táblázatkezelő vagy bármi más programot mégha jobb is mert a titkárnő azon tudja kiélni maximális tudását. Ha 1 cég mint az MS letett valamit az asztalra akkor megteheti/belefér, hogy a program 1ségcsomagjaiban van ami gyengébre sikerült. És most tudom minden program ''beszerezhető'' de vannak helyek ahol komolyan veszik hogy tisztán vegyenek meg mindent.Szerintem te is ezt szeretnéd, főleg ha valamikor saját dolgaidat szeretnéd piacradobni.
    Ja és nincs közöm a MS-hoz. :)) De valjuk be jó pár éve az ő programjait használja a világ mégha van ami nem is sikerült nekik.

Új hozzászólás Aktív témák