- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- ldave: New Game Blitz - 2026
Új hozzászólás Aktív témák
-
hogyishívnak?
aktív tag
válasz
Dalai Láma
üzenetére
Látod?... Megint 1 kis fik...zás jött ki belölled.Minden cégnek vannak erősebb és gyengébb termékei.Biztos vagyok benne, hogy neked is voltak, lesznek olyan munkáid amik nem a legjobban sikerültek.Persze lehet programok tömkelegéből választani, de mikor van 1 kis cég ahol van pár MS alapu rendszer és a pár alkalmazott bőven elvan a hozzá tartozó irodai egységcsomaggal, akkor bizti az 1 titkárnó miatt nem vesznek 1 másik táblázatkezelő vagy bármi más programot mégha jobb is mert a titkárnő azon tudja kiélni maximális tudását. Ha 1 cég mint az MS letett valamit az asztalra akkor megteheti/belefér, hogy a program 1ségcsomagjaiban van ami gyengébre sikerült. És most tudom minden program ''beszerezhető'' de vannak helyek ahol komolyan veszik hogy tisztán vegyenek meg mindent.Szerintem te is ezt szeretnéd, főleg ha valamikor saját dolgaidat szeretnéd piacradobni.
Ja és nincs közöm a MS-hoz.
De valjuk be jó pár éve az ő programjait használja a világ mégha van ami nem is sikerült nekik.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- EAFC 26
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gyúrósok ide!
- Okos Otthon / Smart Home
- iPhone topik
- Kigolyózta magát a Netflix a Warner-csatából
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Hankook Winter I cept evo téli 205/55 R16 91 H TL / Gyári acélfelni gumival 16x6,5 Salgótarjánban
- Apple iMac 27" 5K 2015 Late / 16GB DDR3 / 512 GB SSD / Bill+Egér 6 hó garancia, számlával!
- iPhone 13 mini 256GB gyári kártyafüggetlen 1. tulajdonos
- Asus Rog Strix 1000W 80+ Platinum White
- i3-8100 és i3-8100T - stabil, gyors, megbízható - ideális otthonra vagy irodába
- HP EliteBook 840 G10 13. gen i5, 16GB DDR5, prémium üzleti laptop! 1 év garancia
- OnePlus Nord CE5 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4418
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
De valjuk be jó pár éve az ő programjait használja a világ mégha van ami nem is sikerült nekik.