- Hogyan férhettek el az őseink a Földön?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Szólánc.
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Fény derült a Loch Ness-i szörny titkára
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Durrogtass
- Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
szami777
addikt
Exclusive: Steven Gerrard interviews John Terry
9 perc, megéri.“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
szami777
addikt
Citro mesélj még erről a mencseszterről kérlek.
A pirosabbik, pl legjobb formában lévőjéről.[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
szami777
addikt
válasz scorpy02 #89980 üzenetére
Nálam is volt ilyen képszétesés a szivárvány minden színpompájában, betudtam annak, hogy 15mbites netem van itthon és egyszerre hárman szívják. De ezek szerint akkor más az ok.
Gondolom megnőtt az előfizetők száma a kezdetek óta, ezeket leszámítva még így is mérföldekkel jobb bármelyik stream-nél.“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
szami777
addikt
" sérülések elkerülése nem véletlen Conte-nál. Ez az egyik specialitása. "
Ez akkor duplán jó hír, mert a Chelsea eddig is legendásan híres volt arról, hogy nincsenek náluk sérülések.
Nem tudom, ki mit, hogyan csinál ott, de valahogyan mindig megoldják. És nem azért, mert nincs Bl és kevesebb meccs van, korábban is max csak pár napos kiesések voltak.(#89947) KisTücsök
Nem értem én sem, Fabre annyira de annyira kellene jövőre is a csapatba, hogy azt elmondani nem lehet, ehhez meg az kéne, hogy a szezon 2. felében tényleg több szerepet kapjon.
Az az érzésemn, hogy maradni fog, jövőre ott lesz a BL is, az azért sokat dob a latba nála.[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
szami777
addikt
válasz Citroware #89944 üzenetére
"Ezeknél egy fokkal nem jobb és nem is volt eddig sem."
Jó ekkora faszságokat beszélni?
Megvan neked 2016-os része a szezonnak?
Kicsit gondolkozzál kérlek, mielőtt ilyeneket írsz, te, aki a Spurst és a Mu-t is elhordod mindennek, meg már kijelentetted róluk októberben, hogy kalap szarok és örüljenek a top4-nek stb.
Nem a mai meccs alapján, de mondj már egy olyan csapatot, aki januárig bezárólag jobban megérdemelné a bajnoki címet...Nem szoktam felkapni a vizet, meg nem is reagálok a néhol fárasztó hozzászólásaidra, de most sikerült.
Szerk:
"A MU amióta feltámadt, sokkal jobb, mint ez a Chelsea ebben az egész szezonban bármikor volt."
LOL, nincs több kérdésem.[ Szerkesztve ]
-
szami777
addikt
válasz KisTücsök #89940 üzenetére
És most jön a kérdés ugye, hogy ki is szokta a tiziket lőni?
(#89942) Citroghost
A Pool 2 kaput találó lövésétől sem estem hanyatt azért, mielőtt itt nagyon ledegradálod az ellenfelet.
[ Szerkesztve ]
-
szami777
addikt
válasz KisTücsök #89937 üzenetére
"Na melegít Pedro meg Fabre. Akkor még lehet esély."
És lehozza Hazard-ot...
Ezt nem is értem most nagyon. Esik kel, fut, mint az állat, erre lehozzák.Ezt a Pool behúzza szerintem.
Erre tizi
Nem is baj hogy kihagyta, elég kama volt, így nem lett volna szép nyerni.[ Szerkesztve ]
-
szami777
addikt
válasz KisTücsök #89934 üzenetére
A lehető legrosszabbkor kapta a csapat a gólt.
Félő, hogy jön még egy, fel kéne pörögni, mert a mentális előny a Pool-nál van.“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
szami777
addikt
válasz forceberg #89926 üzenetére
Igen, a gól szabályos volt, de a bíró nagyot hibázott szerintem, mert Mignolet nem volt még középen a sípnál. Akkor kéne a bírónak sípolni, ha mindenki a helyén van.
De jó lenne hanggal újranézni, mert lehet h Mignolet volt balfasz.A gól óta legalább fasza a meccs.
[ Szerkesztve ]
-
szami777
addikt
Ekkora bírói bakit bakker.
Ezt nem is értem, anno még Dzsudszi lőtt hasonlót a Hollandoknak, bíró le is fújta
(#89926) forceberg
Hát szerintem nem.
De nem tudom, hogy mikor kell síp, mikor nem. Lehet teljesen szabályos a gól, de ilyet nem gyakran látni.[ Szerkesztve ]
-
szami777
addikt
válasz Citroware #89921 üzenetére
Ha a Chelsea a késő őszi formában lenne, már 0-2 lenne.
___
Eddig ez nagyon kevés, nem kéne ennyire átadni a Poolnak területet[ Szerkesztve ]
-
szami777
addikt
válasz Citroware #89901 üzenetére
Azért ez a táblázat nagyon becsapós, nem szeretem, amikor ezt linkelgetik a pool szerencsétlenségére hivatkozva.
Citynek kettö meccs hátránya volt, emlékeim szerint két bszolut nyerhetö meccsel. Máris ott vagyunk, hogy a Poolnak csak két pont elönye volt, az meg a Plbe semmi. Két pontról elbukni nem volt gáz abban a kiélezett hajrában.
Egyébként abban a hajrában a chelseanek is volt olyan periodusa pár fordulóval a vége elött hogy csak rajta mulik, de egy hzai norwich x és egy sunderland vereség elvitte. Most akkor ki is bukta el igazán?[ Szerkesztve ]
-
szami777
addikt
válasz DeathAdder #89897 üzenetére
Mané lesz?
-
szami777
addikt
válasz KisTücsök #89893 üzenetére
A tuti az x vagy hazai. Ha tovább kéne menjek, azt mondanám, hogy 2-1,3-1, jó esetben 1-1.
Szerintem azon fog múlni az x vagy a vereség, hogy az utóbbi 1 hónapban gólszegény Hazard melyik arcát mutatja.
Costa egyet tuti lő.[ Szerkesztve ]
-
szami777
addikt
-
-
szami777
addikt
válasz Richard! #89847 üzenetére
Jó, de pontosan tudjuk, hogy az esetek 90%-ban későn reagálnak, nem látják, elbambulnak, teljesen feleslegesen állnak ott.
Seria A-ban és a Bundesligában tudtommal ez a 2. szezon, ahol már él a rendszer, PL-be meg a harmadik.Szerk: Közbe olvasom, hogy azért nincs a laligába gólvonal technológia, mert a góré szerint túl drága. LOL.
[ Szerkesztve ]
-
szami777
addikt
-
szami777
addikt
válasz NyxNyxNyx #89802 üzenetére
Az tuti.
Most néztem meg a győztes gólt, nagyon Arsenalos volt.
Sajnálom a Wycombe-ot, hosszú összefoglaló alapján eléggé odatették magukat, újrajátszást érdemeltek volna, ha nem többet.[ Szerkesztve ]
-
szami777
addikt
Spurs nem semmi, hogy megizzad egy negyedosztályú csapattal.
Nem gyakran kapnak a White Hart Lane-en 3 gólt.“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
szami777
addikt
válasz DeathAdder #89789 üzenetére
Ugyanezt gondolom én is. Akkora gödörbe van a Pool, hogy valahogy el fogják verni a Chelseat.
-
szami777
addikt
válasz Citroware #89741 üzenetére
Na igen, ez a különbség sajnos.
Én sok Everton meccset nézek, mert kedvelem őket, tavalyi szezonban is figyeltem a játékát, a kedvenc játékosaim is mind playmaker-ek, öröm ezeket nézni, Deulofeu is inkább az volt, és bár szélsőt játszott, Lukakuval marha jó párost alkottak, a spanyol beadásainak java pontos volt és volt bőven gólpassza is. (Csak Lukakunak 1.5 év alatt 12-t adott, ráadásul az utolsó félévben nem is nagyon játszott) Most te 2 hozzászólás alatt 2 statisztikát bemondtál és akkor le van tudva a játékos.[ Szerkesztve ]
-
szami777
addikt
válasz balazs025 #89735 üzenetére
+1
Niang minden volt csak nem leendő Milan kucsjátékos. Ok, veszett gyorsan tudott futni, meg voltak jo mecccsei, de idén tényleg ratyi volt. Azok a büntető hibázások a kulcspillanatokban is betettek milánói karrierjének.
-
szami777
addikt
válasz Citroware #89712 üzenetére
"Mélygödörben a csapat."
De jó ezt olvasni egy Pool-Chelsea előtt pár nappal.
_________
MásVideó: Sok éve nézek focit, de ilyet még nem láttam.
[ Szerkesztve ]
-
szami777
addikt
válasz BenHans #89669 üzenetére
Pont most olvastam én is, nagyon durva.
A lassítást látva azonnal lehetett tudni, hogy komolyabb a dolog, a halántékára kapta az ütést szegény, pont a legveszélyesebb pont a fejen.
Remélem nem lesz semmi baja.“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
szami777
addikt
válasz BenHans #89655 üzenetére
"Olyan nagy baj, hogy lesről indult az Arsenalos sértett? "
Melyik volt előbb, a les vagy a szabálytalanság?
Nem baj, csak épp szabálytalan, konkrétan nem lett volna mire tizit adni.Szerk:
jah jó, az irónia detektorom nem mindig működik.
[ Szerkesztve ]
-
szami777
addikt
A lényeg az, hogy #nemtoljákazarzenált
[ Szerkesztve ]
-
szami777
addikt
Karma is a bitch
Fújd le sporiiii
[ Szerkesztve ]
-
szami777
addikt
Burnley még egy félidőt bírj ki kérlek.
Bár erre zéró sansz van, úgyis lesz egy lesgól/öngól az utolsó percben, vagy valami hasonló.
-
szami777
addikt
válasz NyxNyxNyx #89620 üzenetére
Múlt fordulóra is gondolok, Az Everton ellen még 0-0-nál volt egy teljesen egyértelmű tizi, amit nem kapott meg, az a meccs sem 4-0 lett volna, ha a bíróba lett volna spiritusz.
(#89619) Tibiajax
Túlságosan simának tűnik, de nyerni kell, mert Arsenalnak is nyerhető meccse jön holnap.
Egyébként a Hull nem mumus, általában oda-vissza megvannak.[ Szerkesztve ]
-
szami777
addikt
Nem vagyok City párti, de olyan szinten Sterling ellen fújnak, hogy az már undorító.
Bíró utólag ezt nagyon meg fogja szopni remélem, mert az egész meccset befolyásolta. Nagyon nem akarja, hogy a Spurs kikapjon, vagy csak gyáva.[ Szerkesztve ]
-
szami777
addikt
válasz KisTücsök #89604 üzenetére
" a bajnokságban utoljára októberben kaptak ki"
De akkor nagyon.
____
Eddig olyan jól alakul ez a forduló, Pool zakó, Mu is botlott, de jó lenne itt most egy X vagy egy City győzelem.[ Szerkesztve ]
-
szami777
addikt
Na vazzegggg
Mi meccs ez te jóég.(#89579) Citroghost
" csak mákja van az ellenfélnek"
Mákból lőttek hármat
[ Szerkesztve ]
-
szami777
addikt
válasz #16514048 #89573 üzenetére
Remélem a Swansea nyer. És nem a Pool ellen szurkolok, szimplán csak nagyon szorítok a Swansea-nak, hogy ne essenek ki. Jelenleg ők az egyetlen kis csapat a PL-ben, akiket igazán kedvelek.
Na fene
Innen már behúzza a Pool.[ Szerkesztve ]
-
szami777
addikt
válasz NyxNyxNyx #89553 üzenetére
"Csak ott meg az a kérdés, hogy le merik-e majd ültetni a padra ha nem megy neki."
Eddig se ültették és ezután se fogják, ebben biztos vagyok.
-
szami777
addikt
Hoppá. Mike Dean-től búcsút inthetünk lassacskán.
Remélem ott is marad. Mi lesz veled Spurs?“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
szami777
addikt
Elképesztő, miket hagy ki a MU. Gólokkal verhetnék ezt a semmilyen Poolt.
Matát nem értem, miért nem hozza be.
[ Szerkesztve ]
-
szami777
addikt
City úgy fest nem visz ma sok pontot haza.
Már csak egy MU győzelem kéne de nagyon.
[ Szerkesztve ]
-
szami777
addikt
válasz KisTücsök #89380 üzenetére
Rohadtul igazad van sajnos.
Hány olyan csapat van a világon, ahol ha a fő csatár sérült, akkor nem a 40 millió eurós cserecsatár áll be helyette, hanem inkább ék nélkül játszanak? A válasz 1
Teljesen érthetetlen ez az egész.Sajnálom, mert nagyon szeretem Michy stílusát, és igazán megérdemelné, hogy a PL-ben is kapjon helyet kezdőként.
[ Szerkesztve ]
-
szami777
addikt
válasz KisTücsök #89359 üzenetére
Nem megy sehova, nem kell parázni. [link]
Blikk és Velvet szintű szarságokat meg nem kell komolyan venni.
De most komolyan, ha egy épeszű ember belegondol ebbe, hogy is mehetne el. Szezon fele van, a fő bajnokesélyes csapatban alapember, ontja a gólokat. Ha el is akarna menni, miért most tenné? Menjen szezon végén.
[ Szerkesztve ]
-
szami777
addikt
Tipik Mou...
[link]“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
szami777
addikt
válasz Richard! #89328 üzenetére
Persze, logikusabb lett volna átköltözni inkább (mondjuk nem tudom miért zavar az téged, hogy van egy normális, végre már elfogadott terv, ami megoldotta a kis hely problémáját ), viszont névhasználat miatt elvileg nem jöhetett volna létre.
Röviden magyarul: A Chelsea Football Club névhasználati joga A Chelsea Pitch Owners kezében van. Ahogy a stadion is. Ha a csapat elhagyná a stadiont nem vihetné a tovább a nevet. Elvileg.
Cikk erről, ha érdekel: [link] Egyébként nekem sem tiszta a szitu, de ez logikus válasz arra, hogy miért volt ekkora késés és mért nem költöztek át.[ Szerkesztve ]
-
szami777
addikt
válasz Richard! #89325 üzenetére
Évek óta téma már, több tervet is elutasítottak.
Sajnos a Bridge nagyon beépített helyen van, oldalirányba nem is nagyon lehet tovább menni, mert egyik oldalt vasút van, másik oldalt meg főút.Itt láthatod , mennyire nincs hely: [link]
És egy olyan belakott városban, mint London, nem egyszerű ezt megoldani.
Most elvileg úgy lesz megoldva, hogy a sínek fölé fog nyúlni a stadion.[ Szerkesztve ]
-
szami777
addikt
válasz Richard! #89323 üzenetére
A bővítést kérdezed?
Nem értem, hogy lehet ez kérdés.
42 ezer most, az nem valami acélos. Topcsapatnak meg kell 60 ezer, a bérletek így is rekord gyorsan elfogynak a szezon előtt, az új is meg lenne töltve:
[link] (2015-ös szezon)(#89321) Tibiajax
Azért erre az egyedi jelzőt nyugodtan rá lehet sütni, nem néz ki annyira rosszul sem: [link][ Szerkesztve ]
-
szami777
addikt
válasz KisTücsök #89272 üzenetére
Nyártól meg elvileg Christiensen-t is visszahívják véglegesen. Annak még jobban örülök.
Hivatalosan is megvan az engedély az új standionra.
60 ezres lesz, csak sajna 5 év, mire kész.
Mondjuk nekem annyira nem jön be így, kicsit torz[ Szerkesztve ]
-
szami777
addikt
válasz DeathAdder #89306 üzenetére
Azért egy mu pool ligakupa döntőt baromira megnéznék. Most hogy a Mu összekapta magát, kiélezett meccs lenne.
Szóval remélem az Anfielden alkottok valamit.
[ Szerkesztve ]
-
szami777
addikt
válasz DeathAdder #89302 üzenetére
Jó hát nem nézem a meccset, honnan tudjam
Csak gondoltam, hogy azért az elődöntőt már komolyan veszik. Ezek szerint szó sincs erről.
-
szami777
addikt
Ligakupát én sosem rakok, kész öngyilkosság
Max fa kupa, de az is necc mert rendre odaér egy-egy kiscsapat a döntőbe/elődöntőbe.De ennek örülök nagyon most, hogy a Pool lestrapálja az A cspatát
[ Szerkesztve ]
-
szami777
addikt
válasz DeathAdder #89225 üzenetére
Értem, hogy bajnokságra kell az a csapat, de ilyen csapatot kiküldeni Fakupában eléggé hülye döntés volt Klopptól. Negyedosztályú ellenfél, de akkor is. Ha még ligakupa lett volna...
Nyilván nem A csapatot kell kiküldeni, de ez már inkább a ló túloldala volt.
És azért cumi (nektek), mert ugyanezt a csapatot nem küldheti ki idegenbe.____________
KistücsökMost olvasom, hogy Conte azonnali hatállyal visszahívta Akét a kölcsönből.
Örülök neki, nagyon nagy tehetség.[ Szerkesztve ]
-
szami777
addikt
Statokat nézve Pool szépen körbelőtte a kaput.
Ez az újrajátszás még jól jöhet később. Persze nem nekik.
[ Szerkesztve ]
-
szami777
addikt
válasz BenHans #89183 üzenetére
"Tottinak a technikáról és a játékintelligenciáról nincs mit tanítani."
Ezért is szép dolog a futball, a focihoz hihetetlen szeme és esze van, viszont mindenhol azt olvasom, hogy emberként meg szegény buta, mint egy kő.
Egyik legjobb barátom nagy Roma drukker, ő mondta, hogy külön viccek is vannak Tottira ilyen szőke nős stílusban.[ Szerkesztve ]
-
szami777
addikt
válasz Citroware #89176 üzenetére
Ne is emlegesd azt kérlek, mert felmegy bennem a pumpa.
#mocskoscsalokkorruptg@cik
De hogy a klasszikussal éljek: Fucking disgrace
[ Szerkesztve ]
-
szami777
addikt
válasz Richard! #89173 üzenetére
Lampard, Gerrard, Giggs,Scholes, Pirlo, Xavi a közelmúltból.
(Totti azért marad ki, mert nem nem középpályás, de neki is itt lenne a helye)
Iniesta ugyanaz a szint, mint ők, se több, se kevesebb, szemellenzőben nyilván Iniesta nálad mind fölött áll, ahogy nálam Lamps, de ha leveszed az ellenzőt, nem mondhatod ki azt, hogy Iniesta ezek fölött áll.
És itt nem csak a nyers tudást értem, hanem az egész életútjukat, karrierüket.
Mindegyiknek az itt felsoroltak között megvan a saját gyengesége, erőssége, de komplexitásukban mindegyik ugyanakkora zseni szerintem, persze Iniesta-t is ide értve.[ Szerkesztve ]
-
szami777
addikt
válasz DeathAdder #89165 üzenetére
Nem veszem annak, vannak azért kivételek, de sajnos egyetértek veled. És hidd el, hogy én sem örülök ennek.
A brazilokba ez amugy is benne van, lenyomnak pár évet europába majd 30 éves koruk előtt elhúznak egy másik kontinensre és kb soha többet nem hallasz felőlük.
Nem tudom mennyire játszik közre a gyerekkoruk ebben, 10ből 9 brutál nagy szegénységbe nőtt fel, alig ettek, és csak a foci volt a kiút. Szerintem emiatt bennük lehet az, hogy inkább szarrá keresik magukat még pár évig, hogy a következő 2-3 generációnak ne kelljen kenyérhéjon élnie, mert ők TÉNYLEG átélték ezt.
Btw a brazilok eddig sem a klubhűségükről voltak híresek, az elöző generáció nagy csapatában (98, 2002es vb csapata) is ugyanez volt jellemző. Más kérdés, hogy ott tényleg mindenki világklasszis volt, de nem voltak klubhűek és bazi hamar kiégtek.
[ Szerkesztve ]
-
szami777
addikt
Mikel 10 év szolgálat után KÍnába igazol, érthető a döntése, de sajnálom, mindig is szimpatikus volt.
Azért az fura, hogy az utóbbi időben a csapatot elhagyó nagyobb nevek mind Kínába mentek. (Mikel, Ramires, Oscar)
-
szami777
addikt
válasz KisTücsök #89111 üzenetére
Sajnos nem vagyok otthon így nem tudom nézni
Az a tippem jött, hogy két gólt biztosan kapunk, de jó lenne ha hoznánk egy ikszet valahogy ebből.
-
szami777
addikt
válasz DeathAdder #89072 üzenetére
Ez így egyébként tényleg nem fair, aláírom.
Viszont nem lehet erre azt mondani, hogy tudatos, ezek a dátumok régóta ki vannak írva (bár nem mintha ezzel te vitatkoznál ) , illetve minden évben más csapat szopja meg ezt általában. Most a Chelsea nagyon jól jött ki belőle, bár a falra kenetjük, ha ma kikap a csapat a Spurs-től.
(#89076) Citroghost
Poolnak nincs, de mégis megszopta idén, tehát szerintem teljesen random a dolog, a FA meg szarik bele ilyenkor a kupaszereplés dolgokba ez évek óta köztudott.[ Szerkesztve ]
-
szami777
addikt
Na mit játszott ma az Arsenal, mikor lőtte az egyenlítő gólt?
-
szami777
addikt
válasz venember83 #89055 üzenetére
Majd Jesé-vel melegítik a kispadot a PSg-ben.
-
szami777
addikt
válasz 7600 GS #89028 üzenetére
Guardiola szerintem 3 hónap alatt 5 évet öregedett.
Egyébként nagyon nem szeretem az ilyen interjúkat, szerencsétlen edzők/játékosok kurvára nem tudnak angolul és az összes azt a kb. 15 alap klisés kifejezést mormogja el.
Nagyon megnéznék vele az egyik meccs után az anyanyelvén egy interjút, vagy más edzőkkel.[ Szerkesztve ]
-
szami777
addikt
Gyerűűűnk Szándörlend!!!!
(#89014) KisTücsök
Én azt mondom tutira, hogy 2 gólt itt is kapni fogunk, a csapaton függ, rúg-e hármat, én egy 2-2-re tippelek.
[ Szerkesztve ]
-
-
szami777
addikt
Boldog új évet skacok!
[ Szerkesztve ]
-
szami777
addikt
válasz BenHans #88940 üzenetére
Beszarás, Drogba papa nyomot ilyen gólokat, zéró helyzetből b@szni nagy gólokat, ganz egal hány védő van előtted, elnyomod őket a fenébe.
-
szami777
addikt
válasz KisTücsök #88931 üzenetére
Én meg még a terszon kávéztam, erre beérve láttam h 1-1.
Mindegy milyen mák góllal de meg kell őket verni ma.
Sok van még hátra, kapust leszámítva stoke nem védekezik ma olyan jól, mint szokott.Szerk
És ott is vaaaaaaaaaaaaaaannn, micsoda gól, hihetetlen, hogy mennyire ott van fejben a csapat, tavaly kaptunk még egyet ilyenkor kb.[ Szerkesztve ]
-
szami777
addikt
válasz KisTücsök #88927 üzenetére
Még első félidőbe kéne egyet vágni.
Costa meg minek lő szabadrúgást ilyen jó helyről Sosem lő.
Willian vagy Fabre ezt szerintem bevágta volna.[ Szerkesztve ]
-
szami777
addikt
válasz KisTücsök #88919 üzenetére
Én Nainggolan-nak örülnék nagyon. Az a csávó egy zseni, viszonylag sok Roma meccset nézek és a belga messze a legjobb a csapatában. Egy gép, labdabiztos, technikás és olyan lövései vannak, hogy csak na és harmadannyira körülményes, mint Matics, cserébe sokkal gólerősebb és a támadásépítésben is jobb.
Elég sokan lehozták, hogy Lampard visszajönne, én annak is örülnék ha nem feltétlenül játékosként térne vissza. Vagy mondjuk úgy, mint Totti. Ő se játszik sokat, nem alapember, de megvan neki a szerepe a klubnál még mindig.
[ Szerkesztve ]
-
szami777
addikt
válasz KisTücsök #88872 üzenetére
Távozók helyett pótlás, vagy még az sem. Szerintem idénre még éppenhogy elég ez a keret, jövőre fog még több játékos kelleni a BL miatt.
Olvastad, hogy Frankie lehet hazatér télen? Na Ő nekem elég lenne.“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
szami777
addikt
válasz DeathAdder #88870 üzenetére
Jó hát Webb visszavonult, kell egy ilyen bíró is a PL-be.
(#88862) BenHans
Ez k@rva jó.
[ Szerkesztve ]
-
szami777
addikt
válasz DeathAdder #88801 üzenetére
A Draxleres részen nagyon nevetek.
-
szami777
addikt
Kellemes ünnepeket minden topiklakónak!
#besztlíg
-
szami777
addikt
-
szami777
addikt
válasz Richard! #88768 üzenetére
Azért több volt ebben a srácban, kár érte.
Sosem felejtem el, első meccsén sarokkal etette meg Pirlot és Bonuccit, majd meglőtte kb élete gólját is[link] , akkor még azt mondtam, hogy ez a srác lehet valaki, viszont a bibi az, hogy ez már több, mint 4 éve volt és azóta nem lépett előrébb, volt pár meccse, amin úgy játszott ,mint egy világklasszis, de inkább csak szürke tag volt végig. Ennyi pénzért hülye az a csapat, aki nem adja el.Egyébként Oszi felesége ferde szemű, nem tudom, ez mennyire játszott szerepet a váltásban.
[ Szerkesztve ]
-
szami777
addikt
válasz BenHans #88733 üzenetére
"Nyáron már nagyobb esély kínálkozott a távozásra, akadtak is érdeklődök szép számmal, mi több, a Hull City már a Legiával is megállapodott, csak velem nem jutott egyezségre. Bármennyire is megtiszteltetésnek tekintettem ugyanis, hogy élvonalbeli angol csapat hívott, nem voltam meggyőződve arról, hogy a Hull a legjobb választás számomra. Nem attól tartottam, hogy nem állom meg a helyem a Premier League-ben, hanem attól, hogy újoncként a Hull jobbára csak védekezésre kényszerül majd. [...]
Csak azért, hogy eldicsekedhessek azzal, hogy egy angol klub futballistája vagyok, nem akartam belevágni a bizonytalanba. Varsóban kerestem új kihívást, és meg is találtam: a BL-szereplés lebegett a szemem előtt. Rettentően sajnáltam volna, ha ebből kimaradok.”Niko interjú.
Ha nem is a PL-be megy, az még oké, én azt sajnálom, hogy az az 1-2 évet nem nyomja még itt le Európában.
Például egy Bundesliga csapat simán adta volna. De még a Legia is simán jó csapat, a BL/EL azért összejön nekik rendszeresen és hihetetlen atmoszférája van a meccseiknek. Én mindig is kedveltem a fószert, ezért is sajnálom, reméljük Némóhoz hasonló sikere lesz az USA-ban. Mondjuk azért kár, hogy egy tök utolsó csapathoz megy.[ Szerkesztve ]
-
szami777
addikt
Nikolic menni Amerika Chicago Fire.
Miért nem a besztlíg-et választottad a macska rúgja meg?
[ Szerkesztve ]
-
szami777
addikt
válasz máyköl #88703 üzenetére
Mivel Oscar 54 millió fontért Kínába megy (fasz se érti ezeket a hülye brazilokat mostanában), ezért valaki jön a helyére, ha James kegyvesztett lesz, akkor igazából nem sok akadálya van ennek.
[ Szerkesztve ]
-
szami777
addikt
válasz BenHans #88685 üzenetére
Ahogy Egri Viktor mondta tegnap, a Juventus stadionjában az ellenfélnek nagyon nehéz meggyőzni bármiről is a bírót.
Én néztem a meccset, nem érdemelt a Juve győzelmet kicsit sem.
[ Szerkesztve ]
-
szami777
addikt
Vardy piros lapja azért finoman túlzás volt szerintem. [link]
Egyrészt rohadtul labdát ért, másrészt nem talppal és nem lábra ment, veszélyes játék se fogható rá.Teljes gőzzel haladnak a kiesés felé, annyi a mázlijuk, hogy van a PL-be 3 csapat, akik még náluk is szarabbul teljesítenek.
[ Szerkesztve ]
-
szami777
addikt
válasz Citroware #88628 üzenetére
"számomra érthetetlen módon"
Ó pedig faék egyszerűségű a recept. Kiscsapatokat 1 góllal veri a csapat, hogy ne törjenek meg annyira, tudod, hogy fenntartsuk a kiélezett bajnokság látszatát (), nagycsapatokat meg teljesen demoralizálni.
(Pl city everton mu ellen, spursnek elvenni a veretlenségét stb)[ Szerkesztve ]
-
szami777
addikt
válasz DeathAdder #88622 üzenetére
Köszi az infot, addigra hazaverekszem magam.
Eredményt mem vágom, direkt nem nezem.
Remélem azért vezet a csapat a sunderland ellen. Vagy ha nem, fog.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen házat vegyek?
- Milyen NAS-t vegyek?
- Hogyan férhettek el az őseink a Földön?
- Apple asztali gépek
- Játékra (is) szánt, ultraszéles OLED okosmonitorok az LG műhelyéből
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Asustor NAS
- VoIP - mélyvíz (Asterisk és társai)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest