Hirdetés
-
LOGOUT.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
7600 GS
addikt
Koszonjuk az uj topicot!
-
7600 GS
addikt
válasz venember83 #33 üzenetére
Egy az egyben adom, amit mondasz, de azért Svédország megverése szerintem megsüvegelendő, ott azért nem mi voltunk az esélyesek. Az 5-3-as hollandok elleni meccsre is szívesen gondolok vissza bármikor.
-
7600 GS
addikt
Ha Higuain ilyet is tud, akkor ezt miért kell neki titkolni akkor, amikor a Real Madridban játszik?
Néha van amikor olyan szitukat old meg, amit nem várnél el, néha meg ajtó-ablak ziccereket hagy ki.
[ Szerkesztve ]
-
7600 GS
addikt
Nem áll Mourinho szolgálatára jelenleg Marcelo,Coentrao,Varane,Arbeloa,Khedira,Higuain, és Benzema. Tehát ha úgy nézzük, akkor nincsen befejező csatárunk, és nincsen bal illetve jobb oldali védőnk, bár utóbbi még könnyeben megoldható, ha Ramos-t teszik ki jobboldalra és jön középre Carvalho.
Annyi szerencse van ebben az egészben, hogy most annyira nehéz meccsek nem jönnek majd.
baluka, Essien bevethető vész esetben védőként is?
[ Szerkesztve ]
-
7600 GS
addikt
Nem kell itt belemagyarázni semmit. Hegyi nem a madridisták, hanem a futball ellensége, csak hallgass meg tőle egy 10 percet (én 2-nél tovább nem bírom általában). Szörnyű hallgatni az erőlködését.
De az nekem picit érdekes, hogy egyszer valaki Real Madrid, máskor Barcelona szurkoló...Persze tudom, hogy Puhlt divat fikázni. Most csak egy fél percet hallgattam tőle, de azok mind jó meglátások voltak. Plusz ő nem elfogult egyik vagy másik irányba.
Mondjuk eléggé érdekes volt látni, hogy nem nagyon tetszik, hogy megvertük a törököket meg az, hogy egész jól állunk a csoportban. Húzza a száját rendesen.
[ Szerkesztve ]
-
7600 GS
addikt
Kisorsolták a Copa del Rey-t: A Real Madrid az Alcoyano-val (harmad osztály), a Barcelona az Alaves-sel fog találkozni az első fordulóban. Egy Real-Barca párosítás lehetséges (és nagyon valószinű) az elődöntőben, de az jövő évben lesz esedékes.
-
7600 GS
addikt
Nem túloz itt el senki semmit, csupán az zavaró, hogy egy sporttal foglalkozó csatorna stúdiójában, aki elfogultan tud csak megnyilvánulni, fals dolgokat mond. A Sport TV-nél, Nyilasi Tibor, Hajdú Attila, Bognár György, és Puhl Sándor viszi a szakértelmet, a többiek csak papíron értenek hozzá.
Ebben a tekintetben a Digi jobban áll.
-
7600 GS
addikt
Hát a Barca meccs a forduló meccse volt. Minden tiszteletem a Deportivoé.
-
7600 GS
addikt
-
7600 GS
addikt
válasz baluka26 #242 üzenetére
Nem azt mondtam, hogy nincs igazad, hanem azt, hogy Te 2 emberre sarkítod le ezt az egész "taknyozást", és mivel a klubod egy játékosa is érintett az ügyben, ezért biztos , hogy teljesen objektív rálátásod van a dolgokra, ami persze nem feltétlenül hiba.
[ Szerkesztve ]
-
7600 GS
addikt
Ha a helyzetek megvannak, csak nem sikerül belőni őket, az azért sokkal megnyugtatóbb és könnyebben lehet rajta javítani, minth nem lennének ziccerei a csapatnak. Vannak ilyen napok, amikor semmi sem jön össze, ez általában már a meccs elejétől látszik.
Tovább kell lépni és lehetőleg nem elkövetni ugyanazokat a hibákat.
-
7600 GS
addikt
-
7600 GS
addikt
Dinho sem piskóta, de Juninho nekem az all time best. Ez az ember tényleg "dead ball artist". Ha félpályáról volt a szabadrúgás, akkor sem lehett a kapus nyugodt. Ilyen rúgótechnikát én nem láttam még senki mástól, de gyanítom, hogy nem is fogok. A labda nem is forog a levegőben, viszont eszméletlenül cikázik. Lyon mezben lőtt 44 szabadrúgás gólt.
Azt sajnálom, hogy nem játszhatott egy nagyobb csapatban. No meg azt, hogy a Real Madridot is megtréfálta párszor.
[ Szerkesztve ]
-
7600 GS
addikt
válasz venember83 #269 üzenetére
Igen, tetszik, kurvajó lett (Vagy irónia akart lenni? )
A jó humorra mindig vevő vagyok, teljesen függetlenül attól, hogy az a gif/kép/videó/stb. kiről készül.
[ Szerkesztve ]
-
7600 GS
addikt
-
7600 GS
addikt
válasz venember83 #274 üzenetére
Szerintem azért kb. sejthető, de azért leírom a többieknek is.
venember belinkelte a gif-et, és utána kifejtette, hogy ez valószínűleg nekem is tetszeni fog. A mondat végén egy smiley állt. Nem tudtam eldönteni, hogy most ironizál-e. Rákérdeztem a válaszomban, hogy "iróniából írod-e", amire később rájöttem, hogy elég nagy baromság, és javítottam. venember erre írta, hogy nem, hanem Nagyváradról, a saját lakásából.
Ennyi lenne a story.
-
7600 GS
addikt
-
7600 GS
addikt
válasz venember83 #280 üzenetére
Plusz tahóságot.
-
7600 GS
addikt
válasz Ł-IceRocK-Ł #283 üzenetére
-
7600 GS
addikt
válasz littlelion21 #285 üzenetére
Kevés, nagyon kevés.
-
7600 GS
addikt
válasz venember83 #306 üzenetére
Szerintem csak egy jó meccset akar látni, ennek pedig nagy valószínűséggel meg fog felelni ez a párosítás. Modric pedig szinte biztos, hogy játszani fog.
-
7600 GS
addikt
válasz venember83 #310 üzenetére
Szerintem a két dolog nem függ össze.
Nem éppen szimpatikus együttes a Barcelona számomra, de ezt úgyis tudják a topiklakók. Körülbelül úgy vagyok vele, mint Tibi a Madriddal (régen jobb volt, szerethetőbb, tisztelhetőbb). Pár embert (egész pontosan négyet) tudok tisztelni tőlük, régen ez a szám a sokszorosa volt. Ezek ellenére én nézek Barcelona meccseket, gyakran unaloműzés gyanánt.
De gondolom Te is megnézel alkalmanként egy Inter vagy Milan meccset.
-
7600 GS
addikt
Sajnos ennyit számított az a kapitális védelmi hiba, plusz a rossz cserék. Özil pedig egyre inkább bicskanyitogató, egy ilyen ember nem hordhatja a 10-est. Di Maria volt a legjobb a csapatból, no meg Casillas nélkül sem 2-t kaptunk volna. Egyszerűen nem akartam elhinni, hogy Higuaint hozza be Benzema helyett, nem Kaká-t Özil helyett...
Hazai pályán viszont muszáj ütni őket gólokkal, mese nincs.
[ Szerkesztve ]
-
7600 GS
addikt
Egyszer minden sorozat megszakad. De ha megszakad, akkor remélem hogy sok-sok góllal fog ez történni.
Integra: Muszáj lesz javítani. Kemény lesz ez az első helyért, sajnos nagyon látszik a csapaton Marcelo+Arbeloa hiánya.
Az előbb egyébként nem mondtam, de Varane ismét jól játszott.
[ Szerkesztve ]
-
7600 GS
addikt
válasz NyxNyxNyx #495 üzenetére
Szerintem itt azt kell észrevenni, hogy Di Maria volt az egyetlen, aki veszélyt jelentett a kapura, esetleg még Benzema. Szívatta rendesen az argentin a védőket, és megint kijött az egyik legnagyobb erőssége, a védelem mögé belőtt lasztik.
Egy ilyen szélső minden csapatban kell, hiszen nagy taktikai fegyver, ha éppen nem sérült (szerencsére idén még jól bírja). Özil pedig már hónapok óta alibizik a középpályán. Tök jó, hogy ad gólpasszt, de azért én többet várnék el tőle, például azt, hogy 16-18 méterről suhintsa már kapura azt a bogyót, nem jelenthet olyan nagy gondot. Én ezen indokok miatt most a brazilnak szavaznék bizalmat.
-
7600 GS
addikt
válasz venember83 #593 üzenetére
Egy Real Madridot fogadhattak vendégül. Nem mindennapos dolog ez. Bender mondta éppen, hogy hihetetlen boldog, mert nem kell a FIFA-val játszania, hogy a királyiakkal találkozhasson. Még szép, hogy kitesznek a szurkolók a csapatért, és hihetetlen hangulatot varázsolnak (innen is gratula nekik!).
A csoportból a Madriddal együtt fognak továbbjutni, nincs kétségem felőle.
-
7600 GS
addikt
válasz venember83 #596 üzenetére
Azért a BvB-nak mindig is volt egy nagyon erős szurkolótábora Németországon belül. Amikor a kiesés ellen küzdöttek, akkor is ugyanígy telt ház volt, ugyanígy buzdították az ultrák a csapatot. Plusz ugye a klub múltja sem semmi: 8 bajnokságot, 1 BL-t, 3 német kupát, 4 német szuperkupát nyertek, hogy csak a fontosabbakat említsem. Az utóbbi 2 évben rendre cumiztatták a sokkal nagyobb költségvetéssel rendelkező münchenieket.
Nekem szimpatikus klub a BvB, Németországon belül a legszerethetőbb.
[ Szerkesztve ]
-
7600 GS
addikt
válasz venember83 #599 üzenetére
Voltam már BL meccsen anno Chelsea ellen pl., óriási a hangulat, tény, bár én csak valami mini harminc-negyvenezres stadionban voltam.
Ez pontosan milyen meccs volt?
-
7600 GS
addikt
válasz venember83 #601 üzenetére
Azért szívesen kinéznék egyszer egy kolozsvári meccsre, ott is lehet hangulat. Bár úgy tűnik, életem első meccsét jövőhéten, a kecskeméti Széktói Stadionban fogom megnézni. A Diósgyőr jön ide. A hangulatra gondolom nem lesz panaszom.
De az álmom kijutni a Bernabeu-ba, hogy láthassam élőben láthassam az ottani ultrákat szurkolni.
[ Szerkesztve ]
-
7600 GS
addikt
válasz venember83 #603 üzenetére
Szépen felépítették a Kolozsvárt, mint klubot. Plusz elég korrekt stadionjuk is van.
Más: A Chelsea az utolsó 5 mérkőzésén nem tudta legyőzni a Manchester United csapatát, bármely sorozatot nézzük. 4 United-győzelem, 1 döntetlen.
-
7600 GS
addikt
-
7600 GS
addikt
válasz venember83 #633 üzenetére
Dehogynem menne, hát tudod hogy milyen élmény lehet egy ilyet átélni nézőként?
-
7600 GS
addikt
Az Arsenal QPR meccsen a 2 kezdő tizenegyben csak 3 angol játékos van. Hűen tükrözi az angol labdarúgás jelenlegi állapotát.
-
7600 GS
addikt
válasz homeless09 #656 üzenetére
Angliában a United az egyedüli csapat, amiben komolyabb angol mag van. Spanyolországban azért ez picit másképp van, meg is lehet nézni, hogy a két válogatott hol tart egymáshoz képest.
Tibi: Na igen, de ők ugye akkor űrfutballt játszottak, míg a mai Ágyúsokról ez sajnos nem mondható el. Amikor Gervinho helyett beállt Arshavin, akkor "pici" minőségi javulást lehetett észrevenni.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- Elektromos cigaretta 🔞
- Asszociációs játék. :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA® driverek topikja
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)