Hirdetés
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samus: Tomb Raider Remastered I-III
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- lezso6: Frutiger Aero
Aktív témák
-
Integra
titán
válasz
7600 GS #37577 üzenetére
ah sooo, ok, ez viszont tök lehetséges.. erre gondoltam én is, de furán fogalmaztad, nem voltam biztos benne
bestresszelte az egész csapat magát pep-en, amit mondtam, hogy azzal, hogy lebegtette a döntését, akaratlanul is a csapatra hatott. és ez szerintem valóban igaz. ahogy ezt pep maga is tudta. -
homeless09
őstag
-
homeless09
őstag
válasz
7600 GS #37532 üzenetére
Ez még mindig jóval több, mint amennyit Ferguson költ. Khedira meg...nemtudom....engem sosem tudott meggyőzni, persze nem követtem nyomon sok Madrid meccset, de amelyiken játszott..nem rossz-nemrossz, de nem az igazi. ( Amúgy hírbe hozták velünk még az ősszel az a szép az egészben
)
-
homeless09
őstag
válasz
7600 GS #37522 üzenetére
Mert a Chelsea-be meg a Realba nem költött el egy halom lóvét?
Fergie is nyert egy kisebb csapattal nemzetközi kupát, miről beszélünk akkor? Én elismerem Mou-t is szintúgy, egy szóval sem mondtam, hogy nem, de anno Ferguson elé nem pakoltak oda 200-300milliót, hogy csináljon új csapatot.
-
homeless09
őstag
válasz
7600 GS #37505 üzenetére
Aki ekkora sérüléshullámmal versenyben maradt, sőt jelenlegi fő esélyes a bajnoki címért, nem lehet rossz edző, hiába öreg, hiába kopott már, még van újítás a tarsolyában. Természetesen elismerésem teszem az iránt, amit Pep az elmúlt években letett az asztalra, de egy kicsit gyávaságra vall, hogy lelép mikor szorulni kezd a hurok.
-
Viszlát
addikt
válasz
7600 GS #37436 üzenetére
Én is bírom Raul-t, de azért ez a mondat így irtó nagy baromság:
A másik ágon volt egy győztes, aki nem jutott be a döntőbe, mivel a Chelsea nagyon jól védekezett.
Mármint hol volt győztes? Az idegenbeli vereségnél, vagy az otthoni döntetlennél, vagy hol? A következő mondat teljesen oké, valóban a Barcelona volt az esélyesebb, de ez a győztes dolog számomra érthetetlen.
-
homeless09
őstag
-
Integra
titán
válasz
7600 GS #37400 üzenetére
nem tudom im történt, nem fociztak, emlékszünk mind az 0:5-re is ugye.. de nagyon haloványoak voltak az utóbbi 2-3 meccsen. ne kérdezd az okát, én is csak találgatni tudok. de szerintem pep körüli bizonytalanság ott van benne rendesen, meg a fáradtság is.
mégis, ezen a szinten hozni kell. és ahhoz tartom magam, hogy a gyors váltás a távoli szétbombázásra nagyon hiányzik. villa szokott nagyokat emelni és messziről rádurrantani, de hogy ő mikor lesz egészséges és hogy valaha fogja e tudni ugyanazt hozni mint régen... -
Integra
titán
válasz
7600 GS #37397 üzenetére
nemtom, szerintem nem untak bele, vérprofin csinálják.
a bajuk -szerintem- az, hogy egyszerűen nem tudják rendesen befejezni, nem tudnak gyorsan váltani. ha a cselszi beállt bunkerfocira, akkor nem tilitolizni kell a tizenhatos előtt fel és le, hanem szétlőni őket távolról. ennyi. a labda birtoklási arány miatt úgyis bőven próbálkozhatnak. -
baluka26
veterán
válasz
7600 GS #37129 üzenetére
Pont azért, mert nem vagyok semleges, és szeretném, hogy Lamps, Drogbaés a többi öreg BL-t nyerjen. Persze, a futballszerető énem azt mondja, hogy no balhé, no pepézés, semmi ilyesmi, de a Chelsea drukker oldalam azt mondja, hogy kulcsjátékosok hiányozzanak az ellenből, ha már tőlünk is ez van. Sajnálom, én sem tudok teljesen kibékülni ezekkel a gondolataimmal, de csak így lehet esélye a Kékeknek.
venember: Annyira cuki vagy, de tényleg, maxi respect
-
lvnt
őstag
válasz
7600 GS #36913 üzenetére
Nem érted. Miért azt a bírót és szituációt kell megkérdőjelezni, ahol minden úgy zajlott, ahogy annak kellene minden hasonló esetben? Az már nem ide tartozik, és nem is a török játékvezető hibája, hogy sajnos előfordul, hogy elnézik néha az ilyeneket. Más mérkőzésen, más csapatokkal, más bíráskodása alatt.
-
lvnt
őstag
válasz
7600 GS #36886 üzenetére
Tessék, azt gondolom, belátod, hogy én nem indulatból írok, nem vagyok elfogult egyik irányba sem. Csak élvezem a meccset.
Ezzel együtt szerintem teljesen egyértelmű kiállítás volt. Nem futballpályára való az ilyen (és persze sok más...) megmozdulás. És ebben valószínűleg a szabálykönyvek is egyetértenek velem. -
hobizoli
nagyúr
válasz
7600 GS #36869 üzenetére
De ha visszarugott volna akor az mar alattomos, hogy torlesztes, es fuuuuu, nem...?
Egyik sem a palyara valo, Zidane ugyanezt csinalta anno, ki is kuldteka pécs A keruletebe.
Itt ez meg azzal is sulyosabb, hogy leghatso ember volt Terry, azert amugy is piros jar, ha ott a labda es akkor csinalja ezt. -
-
-
venember83
nagyúr
válasz
7600 GS #36624 üzenetére
De, azonban a cikk után is erőltetettnek és nem vicces tartom. De lépjünk.
Ma Juventus - Roma rangadó, kötelező győzelem a torinóiaknak, ha komolyan gondolják a bajnoki címet. Hangolódjunk.
-
venember83
nagyúr
válasz
7600 GS #36620 üzenetére
Azért így is vicces. Utóbbi három évben vereséggel ment haza a Real a bajnokikról a katalán stadionból, még José irányítása alatt is. Most meg egy győzelemtől már rögtön Camp Mou, merthogy anno Interrel csak egy góllal kapott ki kétezertízben és így továbbjutott az Inter. Ugyan már...
-
baluka26
veterán
válasz
7600 GS #36615 üzenetére
Szerinted majd beküldi a cukifiú Torrest Drog helyett RDM?
Drogba kifejezetten jó rangadócsatár, amikor kell, odarakja magát, még idén is, amikor a fél szezont padozta. Egyébként RDM szerint még két évig elférne a Chelsea-nél, szerintem meg kéne adni a két éves szerződést, amit szeretne, és nem harcolni az egy évesért...
-
Sztbeni
őstag
válasz
7600 GS #36446 üzenetére
Igen. Nem tudod te, hogy milyen egy olyan csapatnak szurkolni, akit mindig basztatnak a bírók. Hány megnyert meccset vettek el tőlünk? Csak idén legalább 5-6 tiszta bundameccs volt. Ha nem lenne ez, nem itt tartanánk. Úgy pofán kellet volna verni a csávót, hogy többé a pálya közelébe se merjen menni.
-
baluka26
veterán
válasz
7600 GS #36283 üzenetére
Szerintem nincs olyan védő, aki nyugodt lehet Drogba mellett, és ezt nem csak azért mondom, mert elfogult vagyok, hanem többek között azért, mert ő lőtte a második legtöbb gólt 03/04 óta. És az nem gyenge, hogy csak Messi előzi meg, főleg az utóbbi nyolc év focistáit tekintve.
Egész életében mocskos mód alul volt értékelve, mint focista, és ez egy Chelsea drukkernek valahogy fájni fog mindig.
Most ugrik meg, az nem lenne gyenge, ha valami katari/brutálgazdag csapat megvenné őt és Raúlt csatárnak
Vagy elmennének a Shanghaiba, Anelka mellé -
MPowerPH
félisten
-
homeless09
őstag
válasz
7600 GS #36194 üzenetére
Hirtelen ezt találtam most csak róla, na meg a csapat bevétel forrásairól Többnyire ajándék tárgyakat forgalmaznak, de itt leírja, hogy a saját márka 412 milliót ér, tehát a 0,4milliárdos különbség oka akkor tényleg ez
Aktív témák
- Asus játékra is,core i7 ,Geforce GT920M 2/4GB videokártya,8-20GB RAM,SSD,Új akku,szép állapot,W11
- Megkímélt HP 15,6"FullHd IPS,core i5 1135G7,Iris Xᵉ+MX350 VGA,8-32GB RAM,256GB-512GB SSD
- Szép Acer 15.6" ,6.gen.core i3(4X2,0Ghz)8GB RAM,SSD,jó akku
- Lenovo Thinkpad L15 Gen 2. Újszerű i5-1135, 24 Gb RAM, 1TB SSD
- Asus játékra is,core i7 ,Geforce GT940M 2/4GB videokártya,8-20GB RAM,SSD,Új akku,szép állapot,W11
- MSI RTX 4090 SUPRIM - 2.5 ÉV Garanciával!
- Csere-Beszámítás! No RGB Számítógép játékra! I7 6700K / GTX 1660Super / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad Gaming 3 Garancia: 2026.07 // R7 5800H / GTX 1650 4GB
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS 10 Bit - 5120x1440 5K - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest