Hirdetés
Aktív témák
-
Tibiajax
nagyúr
Messi.... A világ legjobb játékosa.
szerk. Ibraaah Ibraahh...
[ Szerkesztve ]
-
forceberg
veterán
-
Csabee.
nagyúr
Ma is bejött a Barca fogadásom meg az Arsenal is! Remélem holnap a Mu-is befog jönni!
Üdv: Csabee.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz bagyulajuve #9802 üzenetére
erre mérget vehetsz
-
peterszky
őstag
válasz bagyulajuve #9802 üzenetére
Én minden évben neki adnám, egyértelműen a világ legjobb focistája.
What else you gonna do on a Saturday?
-
Tibiajax
nagyúr
válasz L|zsidoboz #9807 üzenetére
Ronaldinho meg is kapta.
Egyik, másik, hogy az is volt, azokban az időkben ő is, az akkori világ legjobbja. Messire most a sporttv-kommentátor azt mondta, véleménye szerint minden idők legjobbja, és elnézést kért a Maradon/Pelé hívőktől.. Ez mondjuk lehet egy elfogultság, vagy egy hirtelen nyilatkozat, ami valahol érthető, Horváth Feri régota nagy Messi-hívő. Nálam is más valaki minden idők legjobbja, de ettől függetlenül, az, amit Messi tud, ahogyan viszi alabdát, ahogy aprokat pöccint mindig, és nem tudják elvenni tőle sosem és képes váratlanra még emellett, a végén képes be is lőni, ahogy leveszi, fedezi a labdát, nincs ma még egy ilyan játékos. Nekem, élmény ezt nézni, hétről hétre, remegek minnden Barca-meccsért, és ezt az érzés nem olyan tüz hajtja, mint mondjuk peterszky-nél vagy marknál egy fradi-imádat, hanem mert jó őket nézni, élmény a játékukat bámulni, és erről szol a foci. Nekem nem arrol szolt sohasem ez a játék, legalábbis nézőként, hogy akármi van ordítsam hogy hajrá xxyy, aztán a játék kit izgat csak a lényeg h hajrá xxy, hanem hogy élvezzem a játékot, akár a pályán vagyok, akár a tévé előtt.
A Barca ilyen nálam. És Messi ebben nagyon nagy szerepet játszik. Xavi-val, Alves-zel (ha élvezi épp a játékot), Ini-vel együtt[ Szerkesztve ]
-
bagyulajuve
addikt
ha már ennyire Barcelona, akkor ezt érdemes elolvasni
KubalaResistencia eterna
-
brownus
veterán
válasz bagyulajuve #9810 üzenetére
wow, nem hallottam ezidáig róla
-
bagyulajuve
addikt
válasz brownus #9811 üzenetére
Tudtam, hogy ott játszott, meg hogy remek játékos volt, de hogy ekkora volt a hatása azt nem.
Amikor Spanyolországban voltam, az ottani főnököm mindig Puskásról és az Aranycsapatról beszélt, pedig akkora Barca drukker volt, hogy ha kikapott a Barca akkor nem köszönt nem beszélt és a már 2 óra munkahelyen tartózkodás után hazament, persze ha nyert akkor meg le se lehetett állítani.[ Szerkesztve ]
Resistencia eterna
-
peterszky
őstag
válasz bagyulajuve #9810 üzenetére
Bizony, őt választották meg minden idők legnagyobb Barcelona játékosának. Megemlíteném, hogy első felnőttcsapata a Ferencváros volt Az ő segítségével került Barcelonába Kocsis Sándor is.
[ Szerkesztve ]
-
bagyulajuve
addikt
válasz peterszky #9813 üzenetére
Valószínüleg azért nem ismert az életpályája és jelentősége annyira, mert nem volt tagja az Aranycsapatnak.
"A legenda szerint Franco spanyol diktátor Kubala játéka láttán azt kérdezte: „Miért nem játszhat a Barcelonában?” Még a FIFA-ból kilépéssel is fenyegetőzött, de a szövetség végül mérsékelte az eltiltást"
- ez a mondat érdekes, mert vagy hülyeség, mivel Franco Madridista volt, vagy pedig annyira tisztelte és tetszett neki Kubala játéka, hogy erre a cselekményre "vetemedett"Resistencia eterna
-
Tibiajax
nagyúr
válasz bagyulajuve #9814 üzenetére
nyilván ez utóbbi
-
Markgx10
őstag
10
-
Csabee.
nagyúr
válasz bagyulajuve #9818 üzenetére
Az esélytelen! Már csak a tabellára kéne nézni most is
-
peterszky
őstag
-
Drizzt
nagyúr
Igaz csak ligakupa, de Nyíregyháza-MTK: 7-0.
Hétvégén asszem Nyh-Győr a program helyszínről, egy hét múlva meg Újpest-Fradi.
I am having fun staying poor.
-
Drizzt
nagyúr
Újabb Németh gól Athénban + egy kapura tartó fejesét kézzel védte egy mezőnyjátékos...
Így tovább!
I am having fun staying poor.
-
Markgx10
őstag
Már csak egy számjegyű, azaz 9
Utolsó öt napban az iskolai szünet mintájára (legalábbis 20 évvel ezelőtt még nálunk volt ilyen általánosban) úgy fogom kiírni, hogy I-, BI-, RBI-, ERBI-, DERBI
-
Markgx10
őstag
válasz L|zsidoboz #9832 üzenetére
Meg egyébként sem érdekelne senkit
-
nRu3
addikt
már a ticketek megvanak
''az élet fantáziadúsabb mint az álmaink'' csak az álmaink néha elérhetetlenek.......
-
csimav
őstag
Csáó!
Mit mondtok a
Genoa-Juventus meccsre?Szerintetek mi lesz a vége, kik lőnek gólokat?
Ha van Moneybrookers-ed, akkor irj rám, légyszives.
-
venember83
nagyúr
válasz bagyulajuve #9840 üzenetére
Nyerni kellene, ha bajnokságot akar nyerni ez a csapat. És már nagyon ideje lenne.
-
venember83
nagyúr
válasz L|zsidoboz #9842 üzenetére
Buktad.
Eddig Iaqui és Mesto, utóbbi a frissebb. Giovincot a pályára.
[ Szerkesztve ]
-
Csabee.
nagyúr
válasz venember83 #9843 üzenetére
Jah elfelejtettem fogadni erre a meccsre.. bár előbb valami ismeretlen csapatra fogadtam élőbe 400ft-ot nyertem tegnap 600ft-ot.. szép lassan haladok felfelé, nem merek nagy tétekkel játszani!
-
venember83
nagyúr
válasz bagyulajuve #9840 üzenetére
Nyertél. Bár fene tudja, hogy ennek örüljek-e vagy sem, jobb lett volna ha a Juve nyer és nem te, de így az 1 pont is több mint a semmi.
-
Tibiajax
nagyúr
Németh Krisztián korosztálya 10 legjobbja közt
nna, ezaz. hajrá hajrá.
Még egy kis idő, a mostaniak befejezik a rövid lepketáncukat, aztán mehetnek is a francba, kezdhetjük az uj nagyválogatottat építeni Krisztiánra, Szalai Ádámra, Dzsuzsákra. Én megnézném, mi van Filkorral, nekem anno nagyon ígéretesnek tünt, cselezik, gyors, szám ízének való, ő is fog kelleni. A védelmet meg külön kell megépíteni gyors, labdabiztos emberekkel Juhászra.[ Szerkesztve ]
-
sonykor
tag
DVSC 15 pontal 5. a bajnokságban. Egy meccsel kevesebbet játszottak?
Aktív témák
Hirdetés
- MSI GTX 1660 GAMING X 6gb újszerű
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- Arctic P12, P14, Slim, Max, PWM, PST
- Lenovo ThinkPad E495 Ryzen 5 pro 3500U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- Lenovo ThinkPad X395 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest