Hirdetés
Aktív témák
-
Markgx10
őstag
válasz Bikerman #9947 üzenetére
Naiv vagy, ami nem gond, de ne feledd, ez nem olyan, hogy nekem jön, neki megyek. Itt nagyon komoly gondok is lehetnek, borzalmas nagy az utálat, 3 éve nem volt derbi és nem csak 16 évesekből áll a Fradi-tábor, aki megy. Lesz ott 5-600 olyan ember, aki külön-külön egymagában az osztálytársaiddal együtt enne meg reggelire és ezt nem bántásból mondom, visszafelé ugyanez érvényes nálatok is megvan ez a mag, aki vadászni fog a Fradistákra. Szóval csak óvatosan és hidd el nem kell hősködni, nem éri meg.
Ezt mint idősebb mondom neked, nem mint ellenfélszurkoló és pusztán jóindulatból. Én már láttam egy-két dolgot az utcán és ez már nem két pofonról szól az utóbbi években. Ha most felsorolnám, hogy csak az idei évben a szurkolói összecsapásokon milyen eszközöket használtak, nem hinnéd el.
-
tiv83us
veterán
Hat ez nem tartott sokaig...
Always Outnumbered, Never Outgunned
-
Dany007
veterán
Ennyit a Magyar fociról, meg a nagy szavak / reményekről.
Szerencsétlen gyerek a saját lábában esik el... Majdnem kiköptem a levest a röhögéstől...
Megyek is, inkább Nat Geo-t nézek...
Viszlát 28 év múlva -
Bibby
addikt
válasz Dany007 #9954 üzenetére
Ennyi eszed van.
Tivus: jó én kerülöm, de utálom az ilyet. Simán benne volt nagy zakó, sőt még lesz is, de már kapják az áldást hogy mekkora szarok. Amíg nem kapnak ki addig csodálatos csapat, meg 14 év után BL... ha kikapnak akkor rögtön fordítja a hátát a sok okos.
[ Szerkesztve ]
Ελευθερια η θανατος
-
tiv83us
veterán
válasz Csabee. #9959 üzenetére
Ja, csak nem tudom minek adja, ha kulfoldrol nem elerheto "due to copyright restrictions". #$%~!. [link]
Ize, Venember83-nak:
Ez a Murphy torvenyek egyike. Olyan ez, mint mikor kimegyek klotyora a 88. percben 0-0-nal egy meccsen es mire visszajovok ket gol esik.
Most is ez volt, elkapcosltam a stream-rol, hogy hozzaszoljak, mire visszaneztem, gol es termeszetesen mind a harom golrol szepen lemaradtam.
Kozben, hogy ezt irom, gondolom jon a negyedik is...[ Szerkesztve ]
-
tibi666
senior tag
3-0. én drukkoltam a lokinak, meg drukkolok is, de be kell látni, hogy ennyit tudunk.
nem csak fociban, hanem mindenben. ennyit a nagy magyar virtusról. -
nRu3
addikt
és sokan azt mondták ismerősök közt habzószájal a loki othon esélyes, mire? na majd következő csapat 20év mulva talán többre megy.
''az élet fantáziadúsabb mint az álmaink'' csak az álmaink néha elérhetetlenek.......
-
tiv83us
veterán
Na, mindenki meghalt a palyan, mentem zuhanyozni.
Sajnos eleg macska-eger jatek megy a palyan...Always Outnumbered, Never Outgunned
-
attiati
veterán
Ez tetszett: "jó támadás volt, fél percig nálunk volt a labda"
[ Szerkesztve ]
-
(Darkwood)
őstag
-
Csabee.
nagyúr
TV2-nél direkt nincs stúdiós beszélgetés? Így elég gagyi felkészületlenek tűnik a dolog.
Üdv: Csabee.
-
tibi666
senior tag
válasz (Darkwood) #9968 üzenetére
ja, bocs. egy isten a loki, maga a megtestesült szentháromság játszik a pályán. ez abból is látszik, hogy még csak három gólt kaptak.
-
csimav
őstag
Szánalmas banda ez a Debrecen.
Polekszicsről meg ne is beszéljünk.... talán 1 labdát fogott meg rendesen?! vagy annyit se?
kiejti,kiüti....még kapjanak 5-öt, legalább észhez térnek.
Ha van Moneybrookers-ed, akkor irj rám, légyszives.
-
(Darkwood)
őstag
válasz tibi666 #9971 üzenetére
Nagyon rosszul látod a dolgokat! Tipikus magyar mentalitás! Te tényleg azt akarod, hogy bedarálják a magyar csapatot?
Én korrekt eladó és vevő vagyok, így elvárom, hogy más is az legyen velem! Ha nem vagy korrekt és átba****, akkor az én szememben egy utolsó patkány vagy és ne találkozz velem az utcán, mert...!
-
(Darkwood)
őstag
"még kapjanak 5-öt, legalább észhez térnek." Te is miről beszélsz? Úgy mondod, mint a focisták azt mondták volna, hogy márpedig legyőzzük ezt a Lyon-t! Örüljünk, hogy van magyar csapat a BL-ben!
[ Szerkesztve ]
Én korrekt eladó és vevő vagyok, így elvárom, hogy más is az legyen velem! Ha nem vagy korrekt és átba****, akkor az én szememben egy utolsó patkány vagy és ne találkozz velem az utcán, mert...!
-
tibi666
senior tag
válasz (Darkwood) #9973 üzenetére
igen.
egy dologban vagyunk világelsők, magyar mentalitást kiáltásban!
[ Szerkesztve ]
-
csimav
őstag
válasz (Darkwood) #9974 üzenetére
Hát nem kis szájuk volt meccs előtt.
Jövőre remélem a Videoton jut kiHa van Moneybrookers-ed, akkor irj rám, légyszives.
-
(Darkwood)
őstag
És úgy gondolod, hogy Videoton jobb csapat, mint a Loki és nem kapna egy 3-ast egy félidő alatt?
-
peterszky
őstag
Most komolyan, min kaptátok fel így a vizet? Már a sorsolás után tudni lehetett, ha nagy zakót kap a Debrecen, azt a Lyontól fogja kapni. Mindenkinek elborította az elméjét a sok Nemzeti Sport butítás.
What else you gonna do on a Saturday?
-
tibi666
senior tag
szép volt!!!
-
tiv83us
veterán
En sem ertem miert kell tulmisztifikalni a dolgot.
Mar ez is hatalmas dolog, hogy egy magyar csapat ott van a BL-ben, ahol milliardos klubok ellen jatszunk.
Az, hogy kigyufazunk sorozatban...megis mit vartatok.
Sajnos a magyar futball ma erre kepes /nem kritika, hanem teny/, se tobbre, se kevesebbre.
Szepen helyt alltunk a Liverpool ellen, most meg valoszinuleg kapunk egy hatalmas zakot.
Aztan valoszinuleg ismet kapunk egy hatalmas zakot.
Ez van, most komolyan azt varta valaki, hogy a Debrecen miutan rongya alazta a Liverpool-t, a Lyon-t magamogott hagyva egyenes uton menetel a dontoig, ahol gloria muzsikara 90 perc utan egbe emeljuk a kupat?
Ebreszto! Mar ez is szep, hogy egyaltalan BL-ben vagyunk, innentol mar csak ugy-ahogy helyt allni kellene szepen.ps: most hogy ezt a szep hosszu hsz-t irtam, termeszetesen lemaradtam a negyedik golrol is, b@sszameg
[ Szerkesztve ]
-
Csabee.
nagyúr
-
(Darkwood)
őstag
-
Csabee.
nagyúr
válasz (Darkwood) #9983 üzenetére
Bejött a tippem ennyi Boldoggá tesz, látunk jópár gólt!
Mért mit vártál? Debrecen győzelmet? Ugye csak viccelsz.. Lyon az a BL egyik nagyágyúja.. mindig ott vannak!Üdv: Csabee.
-
(Darkwood)
őstag
válasz Csabee. #9984 üzenetére
Dehogy vártam győzelmet! Tudom/tudjuk, hogy a Lyon sokkal jobb csapat, de nem kívánom azt, hogy kikapjon vagy kitömjék a Debrecent Veled ellentétben! Érted már mit akarok ebből kihozni?
-
Dany007
veterán
Héj, én nem mondtam azt, hogy szar csapat.
Sőt magyar viszonylatban igen jók. És ahogy agyba főbe hirdetik is 14 éve nem ért el ilyen magyar csapat. Ez szép tény.
De a hatalmas felhajtás meg hypeolás nem kellene...
A magyar foci egy szánalom, már több, mint 20 éve. Vannak jó játékosok, akik külföldön is jól szerepeltek aztán ennyi.
Nem kell ezért felhajtás, esély latolgatás, hogy szerzünk azért pár pontot stb... Egy hasábot megér a Blikben azt kész.
Néztem az első 3 percet, meg most az 50.-től... Háát... Eszméletlen. Passzolni még mindig nem tudnak. Inkább kirúgják a labdát a picsbe, mert nem képesek lekezelni, plusz tovább passzolni.
Agresszívan játszanak... Kb 10 perce volt, ember is labda is a vonalon kívül volt már a magyar mégis ráugrott a másik hátára...
Kb ennyi. Nem a Loki szar, hanem a magyar foci úgy összességében. Ettől függetlenül hazai viszonylatban így is szép, hogy idáig eljutottak. -
Csabee.
nagyúr
válasz (Darkwood) #9985 üzenetére
Értelek Én sem várom el hogy kitömjék, szimplán 0:5 volt a tippem Meg fogadtam is rá!
-
tibi666
senior tag
5 perc van még.
simán fordíthat a loki.
kicsit össze kell kapniuk magukat, de sikerülhet. -
(Darkwood)
őstag
válasz Csabee. #9988 üzenetére
Nem várod el, hogy kitömjék? Ha visszaolvasol, hogy miket írtál, akkor rájössz, hogy mekkora paradox az, amit most írtál!
-
Csabee.
nagyúr
válasz (Darkwood) #9990 üzenetére
Csak 4lett nem 5.. no sebaj! Nem kívánok vitázni!
Jóéjt srácok!
-
CséZé
őstag
cinizmus rulez, nem elég h bl főtáblán vagyunk?
telhetetlen ez a magyar nép -
pohár
félisten
Ezeknek semmi
Nemhogy örülnétek hogy kijutottunk, még jóformán azért szurkol pár ember hogy kapjunk ki mint a szar...GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
heihachi
addikt
Attól, hogy oda jutottak ahova, még nem kell rögtön mindenkinek Loki drukkernek lennie. Én pl kifejezetten utáltam, hogy ezt a szar meccset kellett nézni, ahelyett, hogy rendes BL meccset nézhettem volna, két rendes csapattal. Úgyhogy bár nem szurkoltam, hogy kapjanak ki, de kurvára nem is érdekel hogy kikaptak. Előre lehet tudni, hogy minden meccsen ki fognak kapni, kár ezt mutatni valami értelmes meccs helyett.
"Lehet a Shift 2 már realisztikusabb mint a valóság" by NOD
-
pohár
félisten
válasz heihachi #9996 üzenetére
Az egy dolog hogy szinte a legnehezebb ellenfeleket kaptuk, de akkor se kell azt mondani hogy ááá kapjanak csak ki, hadd nyerjek 1,2es szorzóval 500ft-ot, hanem azért mint az a bő 40k ember a stadionban, szurkolni és biztatni a Lokit...
Ez a meccs erőviszonyok szempontjából kb olyan volt mint egy Trinidad-Tobago - Argentína válogatott meccs
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Drizzt
nagyúr
Az M2 HD-ban adja az U20-as meccseket, vagy nem?
I am having fun staying poor.
Aktív témák
Hirdetés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Lexus, Toyota topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- ZIDOO médialejátszók
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Windows 11
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- További aktív témák...
- MSI GTX 1660 GAMING X 6gb újszerű
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- Arctic P12, P14, Slim, Max, PWM, PST
- Lenovo ThinkPad E495 Ryzen 5 pro 3500U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- Lenovo ThinkPad X395 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest