Hirdetés

Aktív témák

• mephi666

nagyúr

válasz Kicker #9076 üzenetére

én is parázok, mert könnyen pofára lehet esni a cél előtt is :( nem akarom az ördögöt a falra festeni, de tegnap egész nap az forgott a fejemben, hogy 1:3-1:4 körüli eredmény is lehet... ez szerintem tipikusan az a meccs, ahol nem szabad úgy felállni, hogy: "kivédekezzük egy x-re, aztán jók vagyunk" mert itt ilyet szerintem tilos... ha beáll a debrecen védekezésre, akkor szerintem a szófia elkezd nyitott focit játszani és folyamatosan próbálkozni fog... (nagy számok törvénye szerint meg úgyis beakad 1-2... nincs olyan szintű a védelmünk, mint a bő 10évvel ezelőtti olasz válogatotté...) pár gól után meg lehet pislogni meg átrendezni a pályát, de akkor már ott a hátrány és kicsi az esély a fordításra :(
    szerintem a legjobb lenne hazai közönség előtt megpróbálni ráerőltetni a debrecen játékát a szófiára és védekezni-támadni-kontrázni... pár góllal megtörni őket és utána már felszabadultan lehetne végigjátszani a meccset... az "impotens játékon" lehetne csúnyán bebukni a dolgot :(
    este szerintem a képernyő előtt fogom végigizgulni a meccset... már nagyon várom :)

3:1-et szeretnék... ide :) aztán utána a csoportkörben megtömhetjük a nagyokat is...

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

Aktív témák

Hirdetés