Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
én is parázok, mert könnyen pofára lehet esni a cél előtt is nem akarom az ördögöt a falra festeni, de tegnap egész nap az forgott a fejemben, hogy 1:3-1:4 körüli eredmény is lehet... ez szerintem tipikusan az a meccs, ahol nem szabad úgy felállni, hogy: "kivédekezzük egy x-re, aztán jók vagyunk" mert itt ilyet szerintem tilos... ha beáll a debrecen védekezésre, akkor szerintem a szófia elkezd nyitott focit játszani és folyamatosan próbálkozni fog... (nagy számok törvénye szerint meg úgyis beakad 1-2... nincs olyan szintű a védelmünk, mint a bő 10évvel ezelőtti olasz válogatotté...) pár gól után meg lehet pislogni meg átrendezni a pályát, de akkor már ott a hátrány és kicsi az esély a fordításra
szerintem a legjobb lenne hazai közönség előtt megpróbálni ráerőltetni a debrecen játékát a szófiára és védekezni-támadni-kontrázni... pár góllal megtörni őket és utána már felszabadultan lehetne végigjátszani a meccset... az "impotens játékon" lehetne csúnyán bebukni a dolgot
este szerintem a képernyő előtt fogom végigizgulni a meccset... már nagyon várom3:1-et szeretnék... ide aztán utána a csoportkörben megtömhetjük a nagyokat is...
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
Aktív témák
Hirdetés
- Hibátlan - Western Digital Blue SN580 1TB m.2 NVME SSD
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Hibátlan - BITFENIX Formula BF750G 750W 80 Plus GOLD ATX tápegység
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest