Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
bagyulajuve
addikt
azta de durva: Caminero esete a kokaonnal
Bibby: hát igen, sejtem mire gondolsz, de azért nemcsak afrikai szurkolók lesznek majd, és hátha betiltják a vubuzelát
[ Szerkesztve ]
Resistencia eterna
-
copin
őstag
válasz bagyulajuve #8501 üzenetére
Volt ott más is. Cannabisból készül a hasis? Ez új.
[ Szerkesztve ]
-
peterszky
őstag
Mindjárt sírok a röhögéstől, Mezey "Tészta" György a Videoton vezetőedzője
[ Szerkesztve ]
What else you gonna do on a Saturday?
-
bagyulajuve
addikt
válasz peterszky #8504 üzenetére
Én azt nem értem miért engedik a foci közelébe, rég el kellett volna már takarítani. Ja meg, hogy nemzetközileg elismert szaktenkitély, persze. Mit mutatott fel Mexikó óta, semmit, azóta eltelt 23 év alatt pedig sikerült teljesen tönkretennie a magyar futballt.
Resistencia eterna
-
L|zsidoboz
őstag
válasz bagyulajuve #8505 üzenetére
Annyi éven át tudott élősködni a magyar fociból, ez nem kis eredmény szerintem.
Good to be good, but better to be lucky.
-
venember83
nagyúr
válasz L|zsidoboz #8506 üzenetére
Főleg ilyen gyenge focin ennyi ideig élősködni!? Ha picit túlzásba viszed a "vérszívást", meg is ölöd azonnal.
[ Szerkesztve ]
-
plejik
addikt
°° PH! Focizás szedd össze magadat és gyere.°° A fórum: http://href.hu/x/99hj °°
[ Szerkesztve ]
[Apple Watch Series 7][iPhone 14 Pro][MacBook Pro M1 pro 14" 2021][PlayStation 5 Pro][LG CX3 OLED]
-
plejik
addikt
Remélem nem gond ,hogy belinkeltem ide.Hátha sikerülne összehozni egy kis ph-s találkozóz is ennek függvényében , vagy következtében , kinek hogy tetszik.
[Apple Watch Series 7][iPhone 14 Pro][MacBook Pro M1 pro 14" 2021][PlayStation 5 Pro][LG CX3 OLED]
-
Bikerman
aktív tag
marknak, és peternek a lényeg : még a dinamo bucuresti is jönne a vendégszektorba bunyózni, mert azt mondják, hogy jobban utálják a steauát, mint a magyarokat... csak nehogy aztán valami összeesküvés legyen, aztán két oldalról kapjunk...
ragazzi della curva...
-
sh4d0w
félisten
válasz peterszky #8504 üzenetére
A tésztás ultragáz. Elébb kinyilatkozza, hogy nem jók a magyar edzők, majd amikor nem jön Mattheus, nekiáll kilincselni a magyar edzőknél... De kíváncsi leszek, hogy neki, mint "nemzetközi szaktekintélynek" sikerül-e bajnokságot nyernie a Vidivel. Elvégre ő a hazai edzőképzés pápája, mindenki más csakis tőle tanulhatta a szakmát...
https://www.coreinfinity.tech
-
Tibiajax
nagyúr
a barca nyerte a bajnokságot, a kupát és a bl-t, a manu nyert egy bajnokságot, és ezüst bl-t, ezek után kifejti nekem valaki, miért van még mindig holtverseny ennek a idióta ranglista első helyén? cselszi a harmadik, arsenal 6., Kijev a 8....
hát komolyan, ez egy akkora vicc lista, h beszrok rajta
jajj a csodalinket lehagytam[link][ Szerkesztve ]
-
peterszky
őstag
Futsal: brazil - román meccs (12-0) Imádom a futsalt (főleg a Fradi futsalt )
-
peterszky
őstag
-
ftc
nagyúr
Keith Gillespie sajna nem lesz a játékosunk....igaz 34 éves de akkor is erőssége lehetett volna a csapatnak...
-
Tibiajax
nagyúr
Bemutatták a Madridban Ronaldót...
Hát, nem tudom. Nagyon megerősödött a Real, legalábbis, így papíron. Hogy mi lesz, majd meglátjuk a jövő szezonban, én baromi kiváncsi vagyok, mire lesz képes az összetákolt világválogatott.. Szerintem az elején majd brillíroznak, aztán jön pár meccs, ahol kapnak pár fülest. Aztán vagy elkezdik kicsit fújkálni őket, vagy nem, de tuti lesz hullámvölgy. És hogy eközeben milyen lesz a Barcám, Villával.. na az meg egy másik kérdés.
Nagyon várom a szezont. -
copin
őstag
válasz venember83 #8523 üzenetére
Látom egyesek nem szokták meg a bevett PR szöveget. Mondjuk ez mitől mocskolódás azt nem tudom. Füllentés kategória. Senkinek nem ártanak ilyen szöveggel az újoncok.
[ Szerkesztve ]
-
venember83
nagyúr
Csak a szurkolóknak hazudnak, de az nem gond, a hülye csürhe bármit elhisz, csak szépen kell mondani, nem?
Csak azt nem értem, hogy miért nem mondja azt, hogy rendkívül boldog, hogy ilyen patinás klubnál, ilyen és ennyi szurkoló előtt játszhat. Miért kell gyerekkori álmokkal jönni folyton mindenkinek? Egyik szöveg sem érdekesebb vagy eredetibb a másiknál, az egyik viszont legalább tuti igaz.
[ Szerkesztve ]
-
copin
őstag
válasz venember83 #8525 üzenetére
Ezek csak szavak.
-
Bibby
addikt
Madridban percenként ötvenet adtak el a 22000 forintos C. Ronaldo mezből.
Ελευθερια η θανατος
-
venember83
nagyúr
válasz L|zsidoboz #8529 üzenetére
Ja, állítólag elég jól ég. Szinte olyan jól, mint bizonyos zászlók.
-
L|zsidoboz
őstag
válasz venember83 #8530 üzenetére
Most ezt miért kellett mondani, így többet kell vennem...
Good to be good, but better to be lucky.
-
Tibiajax
nagyúr
Én is kérek, kettőt!
-
mephi666
nagyúr
nyaraltam... kicsit lemaradtam... a mu megvette owen-t a szülinapomon, 07.03-án... örülök, hogy végre nagyobb csapatba visszakerült... így a 'pool meccsek mellett a mu meccseit is nézni fogom, ez fix mondjuk sokkal jobban szerettem volna, ha a 'pool veszi vissza, de annak is nagyon örülnék, ha majd a válogatottban több lehetőséget kapna és bizonyítana... egyik kedvenc játékosom, mert a sérülései előtt villámgyors, technikás és iszonyúan gólerős volt... remélem a gyengébb évek után most sokkal jobbak jönnek...
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
venember83
nagyúr
-
mephi666
nagyúr
válasz venember83 #8535 üzenetére
oké, ez igaz... "megvette"=ingyen vitte... lényeg, hogy nagy csapathoz került és bízok benne, hogy odateszi magát... nagy kedvencem, még akkor is, ha az argentínoknak akkora gólt lőtt 98-ban kis alacsony, de villámgyors játékos... szerintem ferguson jól járt vele... cr-ból meg a legjobbkor szedte ki a legnagyobb pénzt... nem hiába skót az öreg de a focihoz ért, ezt meg kell hagyni... a city arab vezetőinek meg csak a szája volt a nagy... (vagy csak pletyka lett volna, hogy kiért mennyit akartak fizetni?)
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
sbiii
csendes tag
válasz mephi666 #8536 üzenetére
Nem hiszem, hogy pletyka lett volna az. Csak gondolj bele. Robinhoért is mennyit adtak...
Valaki a fülükbe súgta, hogy jó játékhoz nem szupermodellek, hanem játékosok kellenek, akiket lehet motiválni, meg edző, aki összefogja őket. Ez a Madridnál nincs meg, sajnos.Alright, let's have some... fun.
-
-
peterszky
őstag
Holnap végre meccs
Fradi - Hertha BSC felkészülési mérkőzés az Üllői úton.
Szemezgetés az elmúlt évek barátságos meccseiből:
Integrál DAC, Pápa, ESMTK, Soroksár, FelcsútÉs a nyári program:
Sheffield FC - világ legrégebbi foci csapata, hatalmas megtiszteltetés! Olyan csapatok sorába kerültünk, mint az Inter, Ajax, ők is játszottak velük (az Ajaxot meg is verték, igaz, hogy az eléggé ifi csapat volt )Végeredmény (bár mellékes): 5-1 ide.
Lincoln City - angol League 2 (4. osztály), 0-0
Barnsley - Championship csapat, Ferenczit tőlük vettük meg. Nyert a Barnsley 3-2-re.
És még jön a Hertha, Sheffield United, valószínűleg a Zalaegerszeg és még egy csapat.
Más kakaó
-
venember83
nagyúr
Jött Felipe Melo, remélem, hogy nem védekező középpályást fog játszani. Ugyanakkor eléggé megdöbbennék, ha Nedved az interhez igazolna. Tiago meg marad, csak nem tudom, hogy minek. Cannavaro meg megkapja a motivációt, hogy bizonyítson.
-
nepszter1
addikt
Üdv ! Valaki ért a sport sérülésekhez mert elég fontos lenne nekem . Szoval fociztam a hétvégén hakrányba a füvön sima mecslabdával tudom van eszem és bele léptem egy lyukba és úgy ruktam el a labdát és kifordult a bokám vagy is a nagylábújam , utána még fociztam vagy kb 10 percet és mentem . Másnapra bedagadt az egész lábfejem elég csúnyán az az ma , és tudom mozgatni a nagylábújamat rá is tudok lépni a lábamra de az kissé fájdalmas . Már voltak töréseim meg tudom állapítani mi tört el mi nem , de ezt sajnos nem . Amugy semmi fekete , lila , kék , zöld foltok a lábamon egyszerűen bevan dagadva . Most FastumGéL-T kentem rá utána meg egy jeges borogatás holnap hátha lejebb megy . És folytathatom a karieremet
-
nagyúr
-
Markgx10
őstag
válasz peterszky #8542 üzenetére
Tegnap a meccs után nagyon elkeseredettnek tűntél, még nem is láttalak soha ilyennek, remélem már túltetted magad a dolgokon, hidd el az angol rendet fog rakni, jön a bekamerázott stadion és szurkolói kártya, ők meg a következő ilyennél mennek, emiatt kár aggódni.
A meccs egyébként pocsék volt, de ez tegnap másodlagos volt
Hétvégén ha jól tudom jön a ZTE is, tegnap este azt írták, természetesen megyek fel a tornára, de ezek után nem tudom, hogy vigyem-e a gyereket.
Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Vallás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bluetooth hangszórók
- EAFC 25
- Szólánc.
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Hibátlan - Western Digital Blue SN580 1TB m.2 NVME SSD
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Hibátlan - BITFENIX Formula BF750G 750W 80 Plus GOLD ATX tápegység
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest