Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
Kicker
őstag
Ezen nincs mit megérteni, az ilyen ember menjen el ketrecharcosnak vagy aminek akar...
A barmokat nem engedném be a stadionba, hogy csoportosan tudjanak kurvaanyázni stb. Azt hogy a büntetést a szervezők kapják, a klubok, ez addig fog így menni, amíg beengedik a barmokat.
Arról ismerik futball körökben, hogy egyik meccsén kettőt bólintott, egy gólt és egy nézőt.... muhaha
-
Kicker
őstag
Látom kiragadtad a lényeget a szövegből.
Valahol tapsolnak a meccsen és kellemes indulókat énekelnek. Stb... Összegezve, marhára nem vonzó egy ilyen mérkőzés, ahol még a tv-n is átjönnek ezek az embertelen gusztustalan dolgok...
A Fradit kifejezetten szeretem, de pl az első bajnokin is füstölt az egész stadion, de minek? Más hatásosabb dolgot is kitalálhattak volna, minthogy felgyújtják magukat...Arról ismerik futball körökben, hogy egyik meccsén kettőt bólintott, egy gólt és egy nézőt.... muhaha
-
Tibiajax
nagyúr
ez a rossz, szutyok honvéd....
istenem... -
mephi666
nagyúr
hm... ezen a feneren bukok ma... minden meccs bejött szépen, itt meg semmit nem csinálnak ezek a fikák, csak sétálgatnak a pályán... ez a csapat félgőzzel, kettős emberhátrányban simán tarolna, de sétálgatnak, mint valami nyugdíjasok... tuti, hogy eladták a meccset... nagyon látványos az egész... rohadt ideg vagyok... soha a büdös életbe nem fogadok többet 1 meccsre sem, mert csak felb@szom az agyam az ilyeneken... undorító kezd lenni az egész foci ezek miatt... főleg, hogy 1-2 klubnál tényleg hallom is, hogy eladogatják a meccseket
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
bagyulajuve
addikt
Csak az utolsó 20 percet láttam, de számalmas, hogy mennyi helyzetet hagyott ki a Honvéd.
Resistencia eterna
-
Tibiajax
nagyúr
válasz bagyulajuve #8759 üzenetére
de várj, a legjobb volt a honvéd legjobbja, nem-tudom-a-nevét szőke gyerek nyilatkozata, miután kérdezte tőle a riporter úr, milyen véleménnyel van a török csapatról? kapszkodj
".. igen..eegy nagyon jóó kis csapat......vagyis, csapat khmm, a fenerbáhcse..."ijj báázzeg
[ Szerkesztve ]
-
mephi666
nagyúr
válasz peterszky #8758 üzenetére
tudom, hogy a fenernél nem volt már tétje, de egy ilyen kaliberű csapatnak még tartalékosan/félgőzzel is illene 2-3 gólt beverni lepihenés előtt... erre úgy lepihentek, hogy csak néztem...
Sisa meg lenyilatkozta, hogy a csapata felülmúlta a fenert én inkább úgy mondanám, hogy a fener 10%-on "játszott" a végén (pl a védők kényelmesen elsétálgattak a térfelük közepén) közben pedig a honvéd játékosai sorban hagyták ki a nagyobbnál nagyobb helyzeteket... szerintem aki látta, az tudja mire gondolok oltári a különbség a kettő között... simán ismételhették volna az 5:1-et, ha egy picit odateszik magukat... a játékosállomány között is ég és föld a különbség...
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
peterszky
őstag
Ma Nyíregyháza - Fradi és nekem fotelkednem kell Reggel derült ki, hogy jön hozzánk egy svájci rokon... Őt meg azért nem vinném el Nyíregyházára magammal
Szóval marad ez:
19.00 DunaTVWhat else you gonna do on a Saturday?
-
mephi666
nagyúr
válasz peterszky #8762 üzenetére
maradt kőkemény 200huf az online számlámon... megraktam gyűjtőbe a hétvégi meccsek nagy részét... nyíregy-fradi x2-re szerintem hozni fogják a 3 pontot... de meglepetés is lehet... jó meccs lesz szerintem, az biztos...
debrecen ellenfele a szófia... na, ennél több nem kell szerintem... az oly-t elkerülték, ez a lényeg... szerintem verhető ellenfél, jobbat és rosszabbat is kaphattunk volna...
[ Szerkesztve ]
-
Markgx10
őstag
válasz peterszky #8762 üzenetére
Én egy órán belül indulok, kemény esténk lesz, most már biztos, előbb hívtak A lényeg, hogy erre én sem vinném a fiamat, vagy bármilyen rokont. Majd következőnek Kaposvárra jön velem a gyerek, aznap megállunk a Balatonnál és egész nap fürdőzünk a meccs előtt
Viszont ha hazaértem és észhez tértem, akkor megbeszéljük a szombathelyi túrát, mert olyan kocsiban foglaltam neked és magamnak helyet (bár én is mehetnék, de így sokkal jobb lesz, végre egyszer nem én vezetek ), hogy megszólal. Ritka jó társaságunk lesz
-
mephi666
nagyúr
válasz Tibiajax #8767 üzenetére
én meg a 'poolt de annak is örülök, ha életemben egyszer kijutok egy 'pool - manchester rangadóra... beleborzongok, milyen lehet egy olyan meccset végigszurkolni az anfielden...
ui: de egy barca meccsre is elmennék gondolkodás nélkül... nemzetközi szinten többek között az argentínoknak szurkolok és messi az egyik kedvencem
[ Szerkesztve ]
-
Vladi
nagyúr
Nos azt kell mondanom, hogy...
NYÍREGYHÁZA!
NYÍREGYHÁZA!
NYÍREGYHÁZA!il sole non sorge più ad Est!
-
Markgx10
őstag
válasz Tibiajax #8770 üzenetére
Gratulálok a Nyíregyházának, megérdemelten győztek le bennünket. Át kell gondolni dolgokat nagyon, bajnoki címről meg tényleg ne beszéljünk, ez még nem az a csapat. Ennek ellenére természetesen ott voltam és szurkoltam a csapatnak, a jövőben is ezt fogom (fogjuk) tenni, mi mást nem tudunk csinálni, csak azt hogy mindig ott vagyunk és megpróbálunk hazai pályát teremteni nekik, akár a világ végén is.
Egyébként elég parázs volt a városban a hangulat, akicófilmbe illő jelenetek tarkították a visszautat
-
kp78
addikt
R.I.P. Daniel Jarque
[ Szerkesztve ]
„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
Chili7
őstag
válasz peterszky #8780 üzenetére
Nyilván nem. Nem így működik a dolog, de azt hiszem át kell értékelni a Zete elleni sikert, mert akkor ott abban a hiszemben volt mindenki, hogy egy élcsapatot győztünk le.
Nem azt mondom, hogy gyengék leszünk, de nem a bajnoki címért harcolunk majd. Ez sem feltétlenül baj, de nem értem, hogy miért nem. Miért kell 3 év alatt elérni a célt? Ennyire ráérünk? Miért nem lehet idén ezért küzdeni? Nem értem miért kell egy olyan év, amikor erős középcsapat vagyunk, aztán egy olyan, hogy élcsapat, majd legközelebb bajnok? Ezzel a csapattal várhatunk akárhány évet, akkor sem leszünk bajnokok. Így is- úgy is kell játékosokat venni, miért nem lehet azonnal?Egyszóval szerintem idegenben lesz 1-2 zakó, az otthoni meccsektől nem félek, bár nyilván ott is lesz bukta, de szerintem belefér majd a 4-6-ik helyhez.
nemzetközi kupában - a bajnokot leszámítva - a selejtezőn túljutni lehetetlen az új rendszer miatt.
-
peterszky
őstag
Már több helyen is kifejtettem, egyelőre úgy néz ki, hogy annyit költ az új tulaj a csapatra, ami feltétlenül szükséges. Nagyon jól lehet látni a "fejlődést" ebben a témakörben az elmúlt évek alatt. Amikor még nem is nyerték meg a pályázatot, akkor küldtek 3 "elefántot" Kínából és Palit. Pali bevált, a többinek már se híre, se hamva. Következő szezonkezdet: Pista, Ashmore, Abdi meg egy rakat kukásnéger. Ezekből itt maradt Pista, James és a Wolfe, Morrison kettős, akik jó játékosok (csak meg kell nézni, mennyit változott a játék képe, miután Morrisont beállították, egy félidő alatt több labdát szerzett, mint addig az egész középpálya). Télen látták, hogy lehet necces a feljutás a Bőcs előtt (akiket az előző évek szokása szerint több élvonalbeli csapat is kölcsönjátékosokkal segített, mint anno a Nyíregyházát, Kecskemétet, Szolnokot...), ezért jött még Lowton és Wedgbury is, Sam mindenképpen erősítés volt, az NBI-ben is megállja a helyét, Lowton már nem biztos, de lehet, hogy belejön. Most nyáron jött Rósa, Mamics, szerintem mindketten nagyon jók lesznek (talán Ahmed is). Ha meg úgy állunk, akkor télen várhatóak még komoly erősítések, ebben biztos vagyok.
McCabe nem véletlenül gazdag, ha nem muszáj, akkor nem szórja el a pénzét és ezt "nevelte" bele a munkatársaiba is, én ennek örülök, így nem áll fent a veszélye annak, hogy hirtelen elfogy és nincs tovább. Egyelőre nekem már az is óriási öröm, hogy nem Bivalyb*sznádra kell járnom meccsre, 3000 Ft-os jeggyel, a csapat is megfelel az elvárásaimnak, mert a végsőkig küzdenek. 3-1-nél is mentek előre a lefújásig, kérdem én, melyik csapat tette volna ezt meg? Szerintem egyik sem. Ez egy szerethető csapat, nekem ennyi bőven elég, a többi csak hab a tortán.
What else you gonna do on a Saturday?
-
nepszter1
addikt
Meghúzodásra milyen kenőcsöt ajánlotok hogy szombatra helyre jöljek ?
-
Chili7
őstag
válasz peterszky #8785 üzenetére
Nagyjából én is így látom a helyzetet. Szerintem is elégedettek lehetünk a jelenlegi helyzetünkel, de ha a BL és a bajnokság megnyerése a cél akkor mélyebben kell a pénztárcába nyúlnia. Már pedig 2 év múlva is ugyanolyan mélyre kell nyúlnia mint most kellene, tehát egyszerűbb lenne most.
Persze lehet hogy nincsenek tisztában az erőviszonyokkal,és azt hitték ez is elég, lehet hogy most szembesültek ők is az nb1 "erejével" és dolgoznak a megoldáson, lehet hogy csak a válság miatt nem költekezik jobban McCabe.Szóval értem én hogy folyamatos fejlődés, stb ... de mivel nem saját nevelésű játékosainktól várjuk hogy fejlődjenek évről-évre, hanem idegen kész játékosokat (is) vásárolunk, nem látom értelmét a halogatásnak.
-
nRu3
addikt
süss fel nap! fényes nap, diosgyörben a ---------------- megfagynak ! valahogy tartok ettöl a diosgyörtöl, mindig szenvedés van a pályán.
''az élet fantáziadúsabb mint az álmaink'' csak az álmaink néha elérhetetlenek.......
-
nRu3
addikt
belenéztem a kispest-panatinakois mecsbe ami ügye a 100éves szilnaprol szólt, csak 3000 nézővel? Az NS szerint, de a tv-n is alig voltak a leláton , ez azért igy elég gáz, Néha tényleg azt hisszem Budapestnek tul sok klub van, igy mindenhova az a kevés is külön kerületekre szorodik szét.
''az élet fantáziadúsabb mint az álmaink'' csak az álmaink néha elérhetetlenek.......
-
gYaLo
őstag
Mindenhol,mindenhol csak a lila mindenhol...
iPhone 4S White 6.0.0 ☆ Logitech G500 zjeeeeee!!!!
Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Vallás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bluetooth hangszórók
- EAFC 25
- Szólánc.
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Hibátlan - Western Digital Blue SN580 1TB m.2 NVME SSD
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Hibátlan - BITFENIX Formula BF750G 750W 80 Plus GOLD ATX tápegység
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest