Hirdetés
Aktív témák
-
nRu3
addikt
Év csodája nyertünk
''az élet fantáziadúsabb mint az álmaink'' csak az álmaink néha elérhetetlenek.......
-
Chili7
őstag
Persze, minden kis siker számít, főleg úgy hogy egyeseknek ez volt az első tétmeccse, de hát szerintem ez a moldáv csapat hulla-gyenge volt.
-
Drizzt
nagyúr
Gyenge volt, de azért Máltát nem múlja alul talán. Én ezzel a válogatottal némileg egyetértek, de én tényleg 17-18 éveseket bevonnék mindenképpen! Pl.: Németh, Dudás, Vass, Filkor...
Tóth Balázst meg neem játszatnám, nálam kerettag sem lenne.I am having fun staying poor.
-
L|zsidoboz
őstag
Kezdődik a Roma - Milan
Good to be good, but better to be lucky.
-
L|zsidoboz
őstag
válasz L|zsidoboz #705 üzenetére
1-1 lett. jó volt látni, hogy a milán idén továbbra sem tud focizni, ez bíztató a jövőre nézve.
Good to be good, but better to be lucky.
-
Chili7
őstag
Platini: Magyarországé az EB! [link]
Ez a cikk full kamu szerintem. Vagy nem? -
troland26
őstag
Sziasztok
Nem tudja valaki fel van már töltve valahová Gera gólja amit mostanában lőtt a QPR-nek (állítólag az alapvonalról csavarta a lasztit a hálóba) -
ftc
nagyúr
Köszönjük Bőcs
-
lajafix
addikt
Ma lenne 80 éves:
Rock'n Roll
-
Kicker
őstag
újpest kiesett az MK ból, Urbányi beszél: [link] ez egy majom...
Arról ismerik futball körökben, hogy egyik meccsén kettőt bólintott, egy gólt és egy nézőt.... muhaha
-
nRu3
addikt
hi hi , a zild fehir játékosok már fejben megint bizonyitják szarnak a focira,''cseréljetek le megyek a pics@ba'' úgysem tudok focizni cimszóval.
''az élet fantáziadúsabb mint az álmaink'' csak az álmaink néha elérhetetlenek.......
-
ftc
nagyúr
1 részt sajnálom,hogy kiestünk...de az ész azt mondta,hogy ez igy jo..
igaz elúszott 50 misi....ezzel a kerettel erre esély sem volt...az öregek futnak a fiatalok meg mi a ló...-t csinának?
jobb ez igy ugye ha megnyerik UEFA kupa...utazások és lőször valahova olyan helyre ahol még a gólya sem jár...nem kis kölcség...és ezzel a kerettel nagyon benen lenne egy nemzetközi égés..
ha sikerül végre az ingatlan tender akkor a 3/4 csapatot elküldeni....és lehet gonos leszek,de Gellei-t is...Valahogy nem látom benne már azt amit az elején.... -
Drizzt
nagyúr
Tényleg gyanús, hogy Mészöly eddig mindenhol sokat hozott ki az eredendően jónak nem nevezhető keretekből(pl.: szerintem az Újpest sem a keretének köszönhette előző két évi szereplését, meg az idény elején a Vasas sem, bár azért már egy Kenővel kb. kétszer annyit ér az egész keretük).
I am having fun staying poor.
-
Kicker
őstag
nem lehet annyira gügye a Gézu, de a magyar patkányok, vén majmok akik olyan berkekben vannak elintézik, hogy Gézuka ne kerüljön olyan helyre ahol ''meleg a pite''...
mod: jelenlegi edzőm egy vén faszparaszt, anno volt nb2es edző, meg stb, ő tudna mesélni hogy mi minden le van előre bugizva..
[Szerkesztve]Arról ismerik futball körökben, hogy egyik meccsén kettőt bólintott, egy gólt és egy nézőt.... muhaha
-
Viszlát
addikt
Hajrá Tottenham!
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
bagyulajuve
addikt
na remélem befut majd a srác [link]
Resistencia eterna
-
Viszlát
addikt
Aztamindenit mekkora egyfás gólt rúgott Gunnarson...
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
nRu3
addikt
Barátom vasas szurkolo és a fia a akármilyen kis csapatban játszik a vasasban ,fogadtunk és ezért kapcsoltam oda kiváncsiságbol. de amugy magyar focit ritkán nézek szerencsére.
[Szerkesztve]''az élet fantáziadúsabb mint az álmaink'' csak az álmaink néha elérhetetlenek.......
-
lesaux
veterán
Ég a Fradi, közben meg vezet a Nyíregyháza. Kábé elbuktuk a feljutást. Szerintem ennél már csak rosszabb lesz, ha a tendenciát nézem.
-
ftc
nagyúr
1-1 hála az égen..
#737 mi bajod volt vele?
MK kupa döntő Sopronban? Máig sem bizonyitották...mindenki csak haallotta még az is aki fent ült...de senki nem nyilatkozott róla....
az akkori tavaszi szezon meg sztem a pénz vitte el...érdekes módon ősszel vele mindenkit lefociztunk az NB1-ben nem is egy alkalommal nyertünk 3-4 gólal...és az ért UEFA-ban is benne volt....és ha akkor nem rogy össze a csapat kint a cseheknél nem itt lennénk... -
lesaux
veterán
Ez a nagyon nagy baj: az 1-1-nek így kell örülni. Ez azért egy vicc. Egy Fradi ha ellátogat az NB II-be, gólokkal kéne vernie mindenkit. Sajnos most meg örülünk egy döntetlennek.
A helyezésekről mi dönt, ha egyforma a pontszám? Gólkülönbség vagy egymás elleni mérleg? Hol lehet utánanézni a Nyíregy és a Fradi gólkülönbségének? -
ftc
nagyúr
a gond amit láttam eddig:
Lipcsei nélkül nincs támadás
az öregek aktivabbak....pl amikor Lipcsei nem lehetett pályán akkor Tökölinek kellett irányitani a középpályán szégyenszemre...
nincs kapusunk..Kemenes lövés és gól....Szabónál is ezt látom...bár többet mutatott egy meccs alatt mint Kemenes
csatáraink...épkézláb csatár Tököli akinek ha rosz napja van nem megy...
Bartha és a tarcsiban sztár H.Dávid....nem mutattak eddig semmit sem...
középpálya: Lipcsei és Lazic...Laczkó nem tusom mi lett vele de elfelejtett focizni?
Deme elkéne felejteni Jováncai-al együtt....Brettschneider inkább ő legyen Deme helyén...
és ha összejön az ingatlan tender akkor a 3/4 csapatnak repülni kell.... -
Chili7
őstag
Nem tudta, hogy mit beszél! Folyton túl optimistán nylatkozott, olyanokat, hogy az uefa kupa megnyerése a cél, meg hasonlók. Jó, hogy motivációs eszközként használta, de a 10edik olyan zakó után amikor előzöleg azt hangoztatja, hogy megverjük ezt meg azt, - akkor már teljesen hiteltelen volt amit mondott. Szerintem edzőként megbukott.
Egyébb eredménye sem volt, se előtte se utána. Aztánmeg ahogy ragaszkodott a padhoz, csakhogy járjon neki kess. -
Chili7
őstag
Lipcseit én is följebb játszatnám épp ezért. De jó lenne valami fiatal helyette/mellette.
Kapuskérdés sztem annyira nem vészes, de bravúrra valóban nem képes Kemenes,de mivel ő véd, valszeg ő a jobb.
csatár tényleg nincs. Tököli meg rengeteget hibázik. De legalább odakerül.
Deme, Jováncai szart sem érnek.
Nem tudom, h miben hiszel, de tartok tőle, h az anyagi helyzet megoldása itt évek kérdése.
Tényleg az öregek jobban küzdenek.
Gelleinek meg talán megkéne adni az esélyt, hogy jobb anyagból mit tud varázsolni.
Kihúzta a szarból a csapatot asszem épp László cs után (akinek ezúton gratulálok ugandához ), meg most is itt maradt velünk a szarban.
Aktív témák
Hirdetés
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs