Hirdetés
Aktív témák
-
Chili7
őstag
válasz L|zsidoboz #1651 üzenetére
Jó, de ők európai bajnokságokban játszanak, ugyanúgy mint a többi dél-amerikai. A bajnokságoknak meg vége. A hokisoknak megy a bajnokság, és azért küldik a No2-ket.
-
Devil1996
csendes tag
Vissza jötem
-
Devil1996
csendes tag
válasz L|zsidoboz #1659 üzenetére
Amit akarsz de inkáb neves
-
peterszky
őstag
Mit szóltok Kálmika szép beszédéhez?
[link]What else you gonna do on a Saturday?
-
ftc
nagyúr
Holnatól ój szpnzorok az FTC-nél
Lesz uj fősponzor és jobb mint T -
venember83
nagyúr
válasz peterszky #1661 üzenetére
Kulonben igaza van, szvsz Afrikabol sokan jonnenek focizni s bizony sokkal jobbak mint a magyar fiatalsag. Amig ugyanazok az edzok nevelik a fiatalsagot, akik eddig tettek, addig remeny sincs, h jobb magyar jatekosok fejlodjenek ki. Szerintem... Osszetartoak ezek a nyomorult edzok s keverik a x@rt rendesen csak hogy nekik legyen jo.
ftc: Ki jon? Angolok hoztak? Vodafone? Csak tipp...
[Szerkesztve] -
lesaux
veterán
válasz venember83 #1664 üzenetére
Interwetten.com jön, de nem tudom, miért jobb, mint a T.
-
Chili7
őstag
válasz venember83 #1664 üzenetére
Véletlenül belenéztem a tegnapi Honvéd-Loki meccsbe és azt figyeltem, hogy van vagy 5-6 fekete srác. Egy éve nem nézek nb1-et, nekem ez új. Most ez a tendencia? Én leragadtam Babatunde Fatusi-nál.
-
lord_m
senior tag
Nekem Fatusiról az jut eszembe, h. anno Novák Dezsőbácsi egyszer fegyelmezési célzattal száműzte a tarcsiba, ahol jelezte, h. hétvégén nem tud résztvenni a meccsen, mert más programja van...Mondták neki, h. ugyebár szerződés, meg kötelező, meg minden.
Erre Ő megjelent a meccsen, bent is volt a kezdőben, de az 1. percben kiállítatta magát, mert ugyebár megmondta, h. dolga van.... -
lord_m
senior tag
válasz L|zsidoboz #1677 üzenetére
hát ja...ezek a semmitmondó, névleges poziciók csak erre valók..Képzelem milyen nehéz volt meghoznia ezt a döntést Mészölynek..
Bár biztos kitatlálnak neki vmi újabb ''munkát''... -
Chili7
őstag
Szerintem az interwetten már hivatalos. Én már regeltem is az interwettenre.
Érdekes amúgy milyen gombamód szaporodnak ezek az online irodák, és már olyan csapatokat tudnak 'főtámogatni' mint a Real M. Milan, FTC .
Én az angolokról gondolom, hogy aztmondták: 'bye !' mint az eddigiek is. -
-
Drizzt
nagyúr
Uefakupa selejtezőink lesznekl valamely csatornán?
I am having fun staying poor.
-
Chili7
őstag
Tény, hogy nagyon szarul játszik Argentína, de hát ez a Brazil győzelem annyira pofátlan.
Kábé 3szor ki kellett volna esniük, olyan rondán játszottak, mint a bűn. Kaptak vagy 2 alamizsna 11-est, és erre megnyerik a Copa-t. -
Diablo.
csendes tag
Én csak 3-0 néztem Külömben menyi lett
''A nagy erő nagy felelőséggel jár.''
-
Diablo.
csendes tag
Én is sajnáltam az argentinokat
Amit a Brazil válogatot elötte művelt az egy nagy kupac sz@r
[Szerkesztve]''A nagy erő nagy felelőséggel jár.''
-
Drizzt
nagyúr
Holnap éjfélkor lesz vége az átigazolási időszaknak idehaza, Vanczák meg lépett Fc Sionhoz.
Vaskó meg egy évre megy kölcsönbe Southamptonba.
[Szerkesztve]I am having fun staying poor.
-
lord_m
senior tag
Na b...., Töki távozik a Fradiból! Gondoltam, h. így fog dönteni...
Egyébként Pakson folytatja, ahol összeszedték az egykori Dunaferr-t...
Aktív témák
Hirdetés
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest