- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
Aktív témák
-
gado
tag
-
gado
tag
Somebody help me!
-
gado
tag
válasz
-boyscout- #76 üzenetére
Biztos azért nem ír, mert megtalálta az 1. lábat, és amilyen ügyes el is b@..ta a procit.;] .
Vagy ha nem így van, akkor írhatna, hogy sikerült-e neki.
gado
[Szerkesztve] -
gado
tag
Hogy lehet ide képet beilleszteni?
szerkesztve:van egy 1.7 GHz cerkám és megbabráltam egy picit.Erről szeretnék ide egy képet berakni.Előre is köszi.
gado :)
[Szerkesztve] -
gado
tag
Még gondolkodom rajt, hogy hogyan tudnám feloldani a maradék 50MB-t a 650MB-s CD-imben, így lenne 700MB,és még spórolnék is vele.;]
-
gado
tag
Én is kb.10 perce vettem észre,.Kezdtem azt hinni, hogy nálam van a hiba.
-
gado
tag
sorry! nem direkt volt.
Azt még nem is írtam, hogy az 512-es pc2100 ram modulomat sikerült megcsinálnom pc2700-ra, ja majd el felejtettem .Volt benne még 512 MB, csak levolt tíltva,én meg meghackeltem,így most büszkén mondhatom, hogy van 1 1024MB-s pc2700-as RAM-om :DDD.(boccs de nem bírtam kihagyni) -
gado
tag
Megbízható forrásból tudom, hogy már +csinálta valaki, és működött :)) :)) :))
[Szerkesztve] -
gado
tag
Még azon gondolkozom, hogy tudnám megcsinálni az MX-n, hogy a ne 64 bites legyen a meoriája, hanem 128,(lehet megcsinálom inkább 256-ra :)) :D )
-
gado
tag
Tegnap az 1.7 cerkámba csinaltam SSE3 utasításkészletet,+2 mega L2cache-t,ja,és a régi
MX 440-et előbányásztam a szekrényből,megcsináltam, hogy támogassa a DirectX9-et,ja és a 20GB-s vinyómban feloldottam a maradék 120-at(azé jónyomom):)) :)) :)) :)) :)) :DD :DD :DD
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen NAS-t vegyek?
- BestBuy topik
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- OLED TV topic
- LEGO klub
- Gumi és felni topik
- Dobta az OLED kijelzőt a Honor MagicPad 3
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Műholdakkal is beszélgethet a Redmi Note 15 Pro+
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 64GB 2TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF VG27AQ 165Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Mi 10T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Sound Blaster AE-7 (B-Stock)
- Új Dell 13 XPS 9315 FHD+ IPS i7-1250U 4.7Ghz 10mag 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest