- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Pajac: PassMark - Lenovo ThinkCentre M83 i3-4130 HD 4400
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- Klaus Duran: JBL wave beam 2
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalacskepu: ASRock 775i65G R2.0 iGPU rekordok
-
LOGOUT
Ez a topik kizárólag gamer, több pont egyes/virtuális térhangzású, vezetékes és vezeték nélküli fejhallgatókkal foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
User05
tag
válasz
allnickused #28976 üzenetére
Most néztem pár review-t, és azt mondják, hogy a hs35 borzalmas, még a mikrofonja is. (hs55-ről van tapasztalatom, de nem tudtam hogy ennyire más kategóriák)
Nagyon elvette a kedvem, a jbl-ről maximum azt írják, hogy hamar törik, hangzásban viszont nagyon jók -
User05
tag
Sziasztok. Van 2 fejes a környéken amit jó árban és jó állapotban tudnék beszerezni. (Minimálisan használtak) Szerintetek melyik a jobb választás?
Van egy JBL Quantum 100P 6000Ft-ért, illetve egy Corsair HS35 Stereo 10.000Ft-ért. Nem igazán rendelgetnék, itt vannak a közelben így nagyon kényelmes lenne a vásárlás. Melyik a jobb? Persze ha egyik sem azt is elfogadom, és várom az opciókat.
Átlagfelhasználás lenne, inkább gaming és fontos a mikrofon is, amit ha jól tudok a corsairben nagyon minőségi. -
User05
tag
Sziasztok. Most terveztem lecserélni a Series X-hez használt Trust GXT Pylo mittudoménmit..
Szomorúan tapasztaltam, hogy az Xbox eredeti wireless fejesét már nem forgalmazzák.. Pedig az a jobb minőségről volt híres, illetve a bluetooth csatlakozásáról, hogy egyszerre tudtál a konzolra illetve telefonra csatlakozni, akár hívást fogadni közben. Fejes bekapcsolásakor pedig a konzol is kapcsolt. Asszem talán olyan 18k körül volt, bár emlékeim zavarosak.
Most megnéztem, van egy Microsoft márkás vezetékes fejes árukeresőn, de az közel sem az amire gondolok.
Van esetleg ahhoz hasonló fejhallgató?
Mondjuk úgy 30k-ig bezárólag? Vagy csak a vezetékesek jöhetnek szóba?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest