Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- talmida: My Art II.
- Met: Metallica: M72 World Tour
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Az animációval - mint már fentebb említettem - akadt egy kis gubanc:
A különböző ruhadarabok, és úgy általában minden részlet külön object a jelenlegi modellben. Valószínűsítem, éppen ezért történik az, hogy ha megmozgatom pl. a fószer kezét, egy bizonyos szög után a kéz átlátszik a pulcsiján.
Azonban ha attach-olom a részeket, akkor már alapból úgy áll be a modell, hogy a kéz átlátszik a pulcsiján.
Gondolom, a két esetben a Physique módosító buborékjai máshogy vonzzák az adott vertex-eket. (Pedig mennyit szarakodtam velük!
) Úgy látom, szépen le kell szednem a MeshSmooth-t és Physique-t, attach-olni amit kell, majd újracsontozni, és úgy belőni a simítást.
Az is előfordulhat, hogy a modellem nagyon ótvar. Smooth nélkül a pulcsi egyes vertex-ei valóban a kézen belülre esnek, Smooth után viszont frankón néz ki az ember. (Simítást a Physique-t követően tettem rá.)
Légyszi adjatok valami tanácsot ezekkel kapcsolatban.
Az Attach parancs működése sem teljesen tiszta. A geometriát úgy vettem észre, teljes egészében megtartja (Tehát pl.: a MeshSmooth-t is Element-enként rakja rá adott object-re.), viszont a módosítók az attach-olt résztől egy az egyben öröklődnek. Ez valóban így van, vagy csak én haluztam folyamatosan?
További kérdés, hogy a belső poligonokat, pl. nálam a modell felsőjének a testen belüli - felesleges - poligonjait le lehet-e valami paranccsal irtani, vagy manuálisan kell megtenni?

Bocs, ha a gondolataim kicsit kuszák. Ha nem tiszta, mi is a problémám, akkor holnapra lehet, hogy rövidebben és érthetőbben ki tudom fejteni.
Aquiles: Ne kapd fel a vizet, csak segíteni szerettem volna a linkkel.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Autós topik
- Microsoft Edge
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- Villanyszerelés
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- DUNE médialejátszók topicja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- Acer Swift SFX14-73G 3K OLED érintő Ultra 7 255H Nvidia GeForce RTX 5060 512GB 16GB gar
- Latitude 13 9330 2in1 QHD+ IPS érintő i7-1260U 32 512 IR kam gar
- -44% ÚJ Lenovo ThinkCentre M70s G5 SFF: i5 14400, 16GB DDR5 RAM, 512GB NVMe, DVD-RW, ÚJ HU bill+egér
- Latitude 9330 2-in-1 13.3" QHD+ IPS érintő i7-1260U 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- OMEN 17-db0281ng 17.3" FHD IPS Ryzen 7 8845HS RTX 4060 32GB 512GB NVMe gar
- LG 55QNED823RE / QNED / 55" - 140 cm / 4K UHD / 120Hz & 4ms / HDR Dolby Vision / FreeSync + HDMI 2.1
- MacBook Air 15" M4 / 24 GB / 512 SSD / 100% akksi / gyári garis
- HP ProDesk 400 G3 (SFF), i3-6100T,4GB DDR4,256GB SSD, DVD,WIN11
- Beszámítás! Asus TUF A16 FA608UH FHD Gamer notebook - R7 260 16GB DDR5 512GB SSD RTX 5050 8GB
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black használt, szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest