Hirdetés
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- talmida: My Art II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Nyúltáp
üzenetére
Valahogy úgy... sajnálom azért, tökre beleéltem már magam... Mindenesetre valamit akkor is alkotni fogunk, és ami még fontos mellette: csinálok róla werk-részt
szerintem werk leírás + képek + esetleg videók...
De Techdemo lesz csak ahogy nézem, persze én annak is nagyon örülök, lassan el kell kezdenem gondolkodni róla, mi legyen benne... Egy szoba lesz az tuti, szerintem ilyen fél gép fél organikus jelleggel, de nem is árulhatok el róla többet, meg nem is tudok róla többet...
Képeket majd kunyerálok a végén, hogy betehessek... BTW addig is fel kell vennem az ütemet, időtlen idők óta nem Maya-ztam, bele kell jönnöm... Szerintem erre jó megoldás lesz a low poly markolóm építgetése, és ha megunnám, akkor egy high poly modell mellette párhuzamosan (nem, most nem autó, hanem tervek szerint egy UH-1-es helikopter
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Az olcsó Macbook sokkolja a PC-ipart az ASUS társvezetője szerint
- PlayStation 5
- Milyen egeret válasszak?
- Mikor lesz már jó a Bluetooth? — Bluetooth 6.0 technológia
- Hobby rádiós topik
- Milyen routert?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Netfone
- Arc Raiders
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- További aktív témák...
- X13 Gen5 13.3" FHD+ IPS Ultra 5 135U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- MacSzerez.com - 2020 MacBook Pro 13" Retina M1 / 16GB RAM / 512gB SSD / Astro / Garancia / Magyar
- Fitbit Sense okosóra - teljesen újszerű állapotú, fekete színben
- AZONNAL VÁSÁROLOK RTX 4090 és RTX 5090 videokártyákat! Akár nem működő, hiányos, sérült is lehet!
- MacSzerez.com - 2022 MacBook Air 13" / M2 / 8GB RAM / 256GB SSD / Starlight / Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B150M i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD GTX 1050Ti 4GB Nbase Black Midi DeepCool 400W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B760 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD Asus ROG RTX 3090 24GB Zalman Z1 1000W
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 1000GB 1 év garancia
- Apple iPhone 15 Pro/ 128GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia/ Akku: 88% / Gyári Garancia 2027.08.20ig
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
szerintem werk leírás + képek + esetleg videók...