Hirdetés
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Gurulunk, WAZE?!
Aktív témák
- 

Cargo aktív tag ZÁRHATÓ 
- 

Cargo aktív tag fel 
- 

Cargo aktív tag Hát jah. Az télleg gáz. Mondjuk ezekbe a telókba nem is nagyon van. Mint ahogy a szamszung eme kategóriája is mutatja. De hát ezek a telók nem a mobilörülteknek lett kitalálva. 
- 

Cargo aktív tag Hát ugylátszik mostmár kp-ért fog menni. A másikat tesóm üzleteli. Nekem nem igazán jön be ez a 8910. 
- 

Cargo aktív tag fel 
- 

Cargo aktív tag Hát köszi de ezekre nincs szükségem. 
- 

zottty aktív tag szünetmentes táp+lézernyomtató+minimális kp ??? 
- 

Cargo aktív tag fel 
- 

Cargo aktív tag up 
- 

Cargo aktív tag up 
- 

Cargo aktív tag fel 
- 

Cargo aktív tag fel 
- 

Cargo aktív tag fel 
- 

Cargo aktív tag fel 
- 

Cargo aktív tag Hm... Szerintem te eltévedtél valahol... Annyiért vegyél 3650et. 
- 

Cargo aktív tag fel 
- 

Cargo aktív tag Hát még meglátom. Attól függ hogy milyen telóm lesz. Ha kapok n-gage-t akkor 33K ha nem akkor 35K körül. Magyarázat az hogy ha nem n-gagem lesz akkor adok a 3660hoz headszetet meg +1 aksit. 
- 

doglotthal aktív tag Oké. Nem is neked írtam. De azt mennyiért adod? Ha eladod.... 
- 

Cargo aktív tag válasz  doglotthal

üzenetére doglotthal

üzenetéreOlyanom nekem nincsen. Nekem csak 3660-am van. 
- 

doglotthal aktív tag válasz  Krisz.......

üzenetére Krisz.......

üzenetéreHy. Mennyiért adnád a 3650-et? Lehet hogy érdekelne. 
- 

Cargo aktív tag fel 
- 

Cargo aktív tag fel 
- 

Cargo aktív tag fel 
- 

Cargo aktív tag Bővebben: link 
 Bővebben: link
 Bővebben: link
 Itt van néhány kép. Mint ezen a homályoson is látszik nincs rahjta nagyobb karc. De kissebb sincs.
 [Szerkesztve]
- 

Cargo aktív tag fül 
- 

Cargo aktív tag fel 
- 

Cargo aktív tag up 
- 

Cargo aktív tag fel 
- 

Cargo aktív tag Igazábol csak egy honapra kéne nekem is az n-gage mert utánna megveszem a végleges mobilt. Csak még elötte ki akarom próbálni ezt. MOndjuk ugy hogy egy átmeneti mobil lenne. De ki akarom próbálni. 
- 

GodHeart senior tag ha nyár végén árultad volna ennyiért... már nemlenne rajtad.. sőt.. akkor még 45k-t is adtam volna érte, csak nemvolt a boltban, csak ngage, és most az van!   
 szvsz Ne add el, ezt azért mondom, mert a kamera meg az infra, a felhasznáható programokat nézve sokkal többet ér, persze van 1 pár dolog amit nemhagynék ki ngageből! pl worms world party rulz! pl worms world party rulz!  
- 

Cargo aktív tag Régebben annyi n-gage volt itt. Már senkinek sincs? Árajánlatot is elfogadok n-gagere legfeljebb eladom a telót. 
- 

Cargo aktív tag Áhh végre kész a topikcím is.... Dánke sőőőőn...  
- 

Cargo aktív tag Itt egy kép a gyönyörüségről: ![[kép] [kép]](http://www.eshopgo.it/Shop/images/3660.jpg) 
 Ugyan igy néz ki.
 [Szerkesztve]
- 

Cargo aktív tag Ha legalább egy n-gage-et találok akkor megmondom. Egyébként 33-35 lesz. 
- 

Cargo aktív tag fel 
- 

Cargo aktív tag hát akkor ugyan ott tartanék mint most. Szal azt nem. 
 [Szerkesztve]
- 

Cargo aktív tag fel 
- 

Cargo aktív tag Adok a teló mellé egy headszetet is. 
- 

Cargo aktív tag Egy ngage qdért full extrrásan vagy egy sima ngage-ért full extrásan meg egyminimális kp. vagy valami hardver. Mindenképpen egy ngageet akarok mert nagyon szeretném kiprószálni. Valami nagyon szép állapotú. 
- 

Thomas1 addikt Mennyiért válnál meg a 3660-tól? 
- 

Cargo aktív tag Hát ha van rá emulátor. De nem hiszem. Hamarabb lesz emulátor szerintem a symbianra. Bár kituggya. De szerintem nem. 
- 

Devil tag Bocs hogy offolok de mpx200 ra lehet valahogy symbian játékokat varázsolni? 
- 

Cargo aktív tag Mert nem fut rajta csak néhány közüle. Az ashen például nem. 
- 

Fecka17 aktív tag Miért nem teszed rá erre az N-Gages játékokat??? 
- 

Cargo aktív tag Nah senkinek sincs ilyen telója? Vagy az enyém nem teccik? Nem rossz kis telcsi. Csak már meguntam. Meg szeretném kipróbálni az Ashent.  
- 

Cargo aktív tag Szal igazából valami n-gage QD-re gondoltam csak hogy kiprószájam. Az enyém kifogástalan állapotban van. Fólia még félig meddig rajta van. Csak le szeretne mászni. Doboz töltő mindennel. Hasonló tulajdonságokkal biró telót keresek. Telóról lemondok de a symbianról nem.  Csak csere vagy valami minimális kp. De télleg minimális!!! Csak csere vagy valami minimális kp. De télleg minimális!!!
Aktív témák
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Windows 11
- Apple asztali gépek
- Linux Mint
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Vicces képek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- HP Spectre x360 Érintős TERVEZŐ Laptop Tab 16" -60% i7-1360P 32/2TB Intel Arc A370M 4GB UHD OLED
- Szép Dell Latitude 7320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i7-1185G7 32/512 FHD IRIS Xe
- Ahh! Dell Latitude 7430 "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- 6 DARAB! DELL Latitude Laptop Tartós-Golyóálló-AKÁR SULIBA IS 7410 7430 7440 7320 5320 5410 5420
- Ohh! Dell Latitude 7430 "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k 3.5 512e SAS HDD ST6000NM0034
- ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit UHD 1 év teljeskörű gar.
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3) (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3653,90% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3540
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest