Hirdetés
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
daneeeeee
üzenetére
Most adtam el a GTX280-at, mert olyan forró volt nem lehetett használni, fél áron tudtam csak eladni rohadt nagyot buktam vele. Nagyon rohadtul elegem lett a 250W-os kártyákból. Épp ezért félek a 6970-től is, de ez sokkal fiatalabb ezeken már van többféle egyedi hűtő is amikkel viszont kezelhető a 250W. Legalábbis remélem. Nem tudom.
Eredetileg egy 6770 lett volna meg egy monitor, gépet se akartam cserélni. Ez csak 100W, de aztán döntöttem a 6850 mellett mert az is csak 120. De aztán megláttam ezt a videót hogy mennyire életképes az eyefinity még egy 6850-en is, rögtön elkapott az agyhalál hogy nekem ez kell. Viszont ha már venni kell két monitort 30-ért hozzá, akkor a kártya 20 helyett ha 30-ba kerül nem oszt nem szoroz, ellenben sokkal erősebb. De a 250W-tól még azért mindig tartok.
A platformváltás meg kijön 0-0ra, a 775-ből is elegem lett már bőven ezért is akarok akkor egyúttal platformot cserélni. És ennyire futja csak, de egy ilyen elsőgenerációs i3 simán rádob jó sokat az E8400-amra szóval értelme is van azért a cserének.
A pénz az mondjuk gáz, jó 2-3 hónap mire összerakom még erre az olcsó két monitorra meg a vidire is. Addigra elmegy a kedvem is az egésztől.
Viszont egy következő dimenzióba kerül a játékélmény három monitoron ha jól tippelek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- Interactive Brokers társalgó
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Izmos kis "2 az 1-ben" MoDT alaplapot villantott a Minisforum
- Xbox Series X|S
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Azonnali informatikai kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- PowerColor RX 9060 XT 16GB GDDR6 Reaper - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- ASUS RTX 3080 TUF Gaming , dobozával
- XFX RX 7900 XTX SPEEDSTER MERC 310 24GB BLACK EDITION - 3 év Alza Garancia
- GIGABYTE GeForce RTX 2060 OC 6GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- Új, fóliás XFX Quicksilver RX 9070 XT White Magnetic Air Edition 16GB (3 év garancia) - Beszámítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489
- HP ProDesk 600 G5 i3-9100 8GB 256GB 1 év garancia
- Xiaomi Redmi 13C 8/256 mint az új, garanciával eladó
- KARÁCSONYI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 700W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest