Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz daneeeeee #846 üzenetére

Most adtam el a GTX280-at, mert olyan forró volt nem lehetett használni, fél áron tudtam csak eladni rohadt nagyot buktam vele. Nagyon rohadtul elegem lett a 250W-os kártyákból. Épp ezért félek a 6970-től is, de ez sokkal fiatalabb ezeken már van többféle egyedi hűtő is amikkel viszont kezelhető a 250W. Legalábbis remélem. Nem tudom.

Eredetileg egy 6770 lett volna meg egy monitor, gépet se akartam cserélni. Ez csak 100W, de aztán döntöttem a 6850 mellett mert az is csak 120. De aztán megláttam ezt a videót hogy mennyire életképes az eyefinity még egy 6850-en is, rögtön elkapott az agyhalál hogy nekem ez kell. Viszont ha már venni kell két monitort 30-ért hozzá, akkor a kártya 20 helyett ha 30-ba kerül nem oszt nem szoroz, ellenben sokkal erősebb. De a 250W-tól még azért mindig tartok.
    A platformváltás meg kijön 0-0ra, a 775-ből is elegem lett már bőven ezért is akarok akkor egyúttal platformot cserélni. És ennyire futja csak, de egy ilyen elsőgenerációs i3 simán rádob jó sokat az E8400-amra szóval értelme is van azért a cserének.
    A pénz az mondjuk gáz, jó 2-3 hónap mire összerakom még erre az olcsó két monitorra meg a vidire is. Addigra elmegy a kedvem is az egésztől.
    Viszont egy következő dimenzióba kerül a játékélmény három monitoron ha jól tippelek.

Új hozzászólás Aktív témák