Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
SunMount3r
nagyúr
válasz forum_user #65912 üzenetére
Elvileg ugyan azt kell tudniuk, kivéve, hogy épp az elülső Jack kimenet szokott "gyengébben", vagy "zajosabban" szólni. Persze ez sem szentírás minden alaplap esetében, legalábbis nem ugyan abban a mértékben.
(Én vennék inkább egy "olcsó, de jó" USB-s DAC dongle-t hozzá, mert az alaplapi "hangkártyáknál", pláne az elülső kivezetéseiknél, szinte minden jobb tud lenni).
-
SunMount3r
nagyúr
válasz forum_user #65914 üzenetére
Passz, de megpróbálni meglehet valahogy kipucolni. De simán lehet, hogy már károsodott belülről a csatlakozó, vagy az alaplapi csatlakozás, vagy akár a hangkártyával is lehet valami gond.
-
SunMount3r
nagyúr
válasz forum_user #65916 üzenetére
Ilyesmi kellene, igen. Akár az Ali-n is szétnézhetsz, ott van ilyenekből bőven.
Amúgy nem tudom, hogy milyen hangfalhoz kellene, meg mennyire fontos a "hangminőség" neked, de ha egy kicsit többet is rászánsz, akkor már olyat is kapni, ami jelentős előrelépés ebben az alaplapihoz képest. Ehhez ajánlom a DAC-os Topic-ot kérdezni. (És utána akár itt a HA-n, akár az AVX-en is lehet használtan, olcsóbban is keresgélni.)
[ Szerkesztve ]
-
SunMount3r
nagyúr
válasz forum_user #65920 üzenetére
Ehh? Ezt azért jobban is megfogalmazhattad volna. No de értem én (azt hiszem): úgy, hogy ebben az esetben az alaplapi hangkártyának már semmi köze nem lesz az egészhez. Ez a kis kütyü maga is egy külön "hangkártya", az hogy épp USB-vel kötöd rá a gépre, ne tévesszen meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés Zenehallgatásról dióhéjban III.
- Teszt A zenehallgatásról dióhéjban II.
- Elemzés A zenehallgatásról dióhéjban I.
- Windows 10
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Villanyszerelés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kimaxolta az Apple az M4-as SoC-családot
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Helyenként instabil lehet az Arrow Lake, de ez eleinte normális
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- iPhone topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok