Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Rowon

nagyúr

válasz quailstorm #191 üzenetére

A lényeget meg tudja jeleníteni, pl. Google, Wikipédia, de a Logoutot is viszi. Amire ki akartam lyukadni, hogy azért nagyon sok olyan PC-t dobunk ki a szemétbe, ami még használható lehetne. Tudom, ezen YouTube-ozni már nem nagyon kell (nem is vinné) és játszani sem, bár a Doomot kiválóan viszi, plusz a 20+ éves játékokat is biztosan. Engem kifejezetten aggaszt ez a brutális mennyiségű elektronikai hulladék, amit évente kitermelünk, ez az esztelen fejlődés, amikor toljuk kifelé a csövön a cuccot, de már lassan nincs hová kitolni, mert minden tele van.

NetSurf helyett most én is SeaMonkeyt használok, mert ez is megjelenít mindent a Palemoonhoz hasonlóan és letilthatóak benne az animációk és sok szükségtelen kép, amit nem akarok betöltetni a böngészővel. uBlock Origin is telepíthető rá. Azóta egyébként Debian helyett Lubuntu 18.04 került a laptopra.

Szerk.: ja és a SeaMonkey elég gyors. Firefox-szal már nagyon necces netezni, sok a várakozási idő és a procit is kínozza rendesen, dolgozik a hűtő nagyon.

Új hozzászólás Aktív témák