- ldave: New Game Blitz - 2026
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
Som@
őstag
''Hát ez azért bíztató lehet számára. Ha nincs jogsija, nem tud dolgozni. 600km-re dolgozik Kőszegtől, és kocsi nélkül kicsit gázos lenne a munkábajárás''
Akkor viszont nem értem, miért kell ilyen felelőtlenül viselkednie?!
Annak örülök, hogy jobban van. :))
De ha elveszik a jogsiját, akkor azt meg tudom érteni. Így járt... Majd máskor kicsit felelősségteljesebb lesz. (Ha lesz legközelebb) -
McPie
tag
Akkor már nem kell utánképzésre járnia! ;] De azért, ha előtte nem volt szabálysértési/közlekedési bűncselekményes ügye, akkor nem valószínű, hogy örökre bevonják. Még nem is igen hallottam ilyen esetről, de biztos van... Ennek ellenére bíróságon járva sok olyan tárgyalást láttam kitűzve, melynek tárgya '' járművezetés, eltiltás hatálya alatt''. (Ergó: a bevonás se sokat ér... ez hasonló, mint a legális fegyvertartás szigorítása. Az illegális használat ellen nem ér semmit, de jól mutat a sajtóban. A bűnözők akikre úgyse vonatkozik, meg röhögnek a markukba. )
-
The_Tom
senior tag
Jobbulast a baratodnak es a tobbieknek is!
Annak tudataban, hogy senkinek nem lett komolyabb baja mondom: aki ittasan vezet az nagyjabol ezt erdemli, az utasokat sajnalom. A masik 3 kozul senki se tudta volna elvinni a kocsit?? Ez nem karorom, hanem ez az egyetlen amit vezetesnel nem tudok elnezni.
Üdv. -
Ronin
aktív tag
Bizony-bizony: Addig vezet vadul az emberek többsége(mert persze vannak kivételek), amíg nem történik vele egy baleset és belegondol, hogy sokkal súlyosabb is lehetett volna.
Ez történt egyik csapattársammal is és hát szó mi szó én ott ültem hátul.
Edzésről visz haza a Talbot Samba Cabrióval(még egy haver ült az anyósülésen) és hát tolja neki rendesen. Egy hosszú négysávos úton mentünk a belső sávban a külsőben pedig előtünk egy busz. Gondolta simán befér a busz előtt így hát rálépett és befordult jobbra a busz előtt. Csak hát nagyon-nagyon gyorsan ment és már csak a tűzcsap állított meg minket. A kocsi eleje összetört, az utcában 3 óráig nem volt víz. Jött egy segítőkész ember és félretoltuk az autót, nehogy a nyakunkba varrják. Ami engem illet nem lett semmi bajom, a többiek is csak éppenhogy beütötték a fejüket, de a sokk annál nagyobb volt.
Fura volt aznap mégegyszer edzésre menni, ott volt a tűzcsap, körbe fölásva, gondolhatjátok az edző mennyire örült. Viszont most már nevetve meséljük a történteket. Azóta csapattársam és jó barátom egész óvatosan vezet. -
klepto
addikt
Ha tényleg megtanulta, és megjegyezte egy életre, akkor ok!
Én is mentem ''vadúl'' egyszer, de az indokolt volt, mert mellettem ült egy egyenruhás, akinek nem volt autója, és parancsba kapta, hogy azonnal legyen Pesten bármiáron. Ő megkért, én vállaltam, leadta a szügséges helyeken a rendszámot, megkérte az útvonalengedélyt, és Dunaújvárosból Pestre a Moszkva térre felvittem 25 perc alatt Ladával :DDD Ez sem volt teljesen szabályos, mivel kék villogót nem használhattam, de balesetmentesen, és ami a legfontosabb kÖZUTI VESZÉLYEZTETÉS NÉLKÜL értünk fel, és az idő miatt még ő is megdicsért. Én megkaptam a fizetésem ezért azútért, természetesen az egyik minisztériumtól, és enyi. Azóta sem mentem ilyen vadúl, de ha kell bármikor megtenném ismét. És én még meg is tehetem, mivel van PÁV I-em :t -
klepto
addikt
Neked megnyugtató, nekünk, hivatásosoknak, akik nap mint nap kint vagyunk az utakon és ebből énünk, nekünk ez borzasztó, hogy ilyen úrvezetők röhögve csinálnak balesetet, és semmitől nem kell tartaniuk, mert úgy is visszakapják, max 5 évig metróznak :O Itt is elkéne egy jogi reform, hogy ne kaphassák vissza bizonyos baleset okozói a jogsijukat soha többet!
-
klepto
addikt
-
klepto
addikt
Ez akkor egy jó lecke volt a kressz betartásával kapcsolatban :)) A néhai menyasszonyom nagypapálya is azt tanította, hogy inkább 10 percel később odaérni valahova, mint öt percel előbb a kórházba. És milyen igaza volt! Én akkor tudok egy jót röhögni, amikor eltép melettem egy autó 100-al, és fél perc múlva utolérem az első piros lámpánál. :DDD Szóval ezért siet a sok barom :DDD
-
killer
tag
Abszolút érthető, hogy le vagy/voltál sápadva. Valamennyire is jó érzésű ember ''elsápad'' hacsak egy sima balesetet lát, hát még ha ismerősével/stb... történik... Szerintem ha elmentél volna sem biztos, hogy megtörténik, tekintettel, hogy akkor elkellett volna menni érted->más időpontban kerültök a kérdéses helyszínhez. Hála az égnek senkinek sem történt baja és persze ez a legfontosabb, de az autót én is sajnálom (pláne ha becsületes munkával kereste meg).
Gyengébb idegzetűek NE OLVASSÁK TOVÁBB!
Unokatestvéremmel történt szörnyű baleset, teljesen kikészült a srác. Nagy csopperesek/mocisok voltak, épp egy motoros találkozóról igyekeztek hazafelé, mikor is egy szabálytalanul előző autó miatt zűrös szituációba kerültek és elvágódtak. Mikor félig (szinte) megnyúzva megállt a dude-om, persze fájt mindene, de odasietett a legjobb barátjához, aki csattant aszembejövő vétkessel és (ezt nem tudom finomabban megfogalmazni) hiányzott a feje... Kevés keményebb lelkű embert ismerek, mint ő, de bizony sírt, mikor mesélte...
Asszem átnézek a viccrovathoz kicsit feltöltődni, még most is borsózik a hátam a történettől. -
klepto
addikt
Egy ilyen árú kocsihoz már illő kaszkót kötni, és akkor már nem is olyan nagy a baj. Nem úgy, mint én, aki mentem szabályosan, egy teherautós nem adta meg az elsőbséget, bevágott elém szemből, épp egy elakadt járművet került ki ami az ő sávjában állt, és a lélekjelenlétemnek köszönhetően nem frontálisan ütköztünk, hanem a felépítménye ( a fülke mögötti árúszállító kaszni) végta ketté a Ladám bal oldát ottál :(
-
Santses
aktív tag
kocsi téren nagyon egyetértek vele...igaz a legfontosabb hogy megúszták.. de eggyet értek azal hogy a kocsi volt rádásul tizta új amit gondolom (ahogy írtad) nem apuci vette....tehát keményen dolgozott érte...és ezlett belőle...akármit is mondtok hogy ez baromság én egyetértek..
-
twollah
nagyúr
Nem akarok izé-bizé lenni, de 15 perc az elég sok ahhoz, hogy emiatt kiakadjál.
Ha mondjuk az előtt szállsz ki az autóból mielőtt porrá törik, és az életed 100 méteren múlik akkor azt mondom, hogy szerencsés ember vagy, de így csak legyinteni tudok.
U.i.: a spanjaidnak így láttatlanban is jobbulást kívánok.
Aktív témák
Hirdetés
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- YouTube
- Facebook és Messenger
- Gitáros topic
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Mesterséges intelligencia topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- HP Elitebook / Probook üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - számlával. Frissítve: 04.25
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z270 i5 7600K 16GB DDR4 256GB SSD GTX 1060 3GB Zalman Z1 CHIEFTEC 500W
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad L14 Gen 1 notebook - i5 10210U 16GB DDR4 512GB SSD Intel UHD GraphicsW11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest