2021. július 29., csütörtök

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

 • Durva világ koncepció - RWB

  Ez egy rendhagyó ismeretterjesztő/elmélkedős poszt lesz. Évek óta, ahogy egyre többet csodálom, és tudok meg Akira Nakai-ról és az ő általa készített Porschékról. Úgy fészkelődik egyre többet a fejembe egy gondolat erről az egészről.

  De ne szaladjuk ennyire előre. Valószínűleg ennek a témának a boncolgatására nem a logout a legjobb felület, nagyon szubkultúr téma ez. Lehet, hogy komment sem fog érkezni az írásom alá, de szívesen beszélgetnék erről.

  Kezdjük az alapokkal, akiknek elsőre semmitmondó ez az egész.

  Ki is Akira Nakai?

  Akira Nakai (56) mára már egy autóépítő legenda. Karrierjét drift-tel kezdte, egy Japán drift csapat tagjaként, melynek neve Rough World volt. Nakai ebben a csapatban versenyzett egy Toyota "hachiroku" AE86 volánja mögött. Már ebben az időben is kitűnt a tehetsége. Sok, mára már mindennapos átalakítást, ő vezetett be a drfitesek köztudatába. Olyanokat mint az ültetés, mínuszos kerékdőlés stb stb.

  Folytatás...

  .LnB 2 éve 37

 • Játék bemutatóim

  Gondoltam, összeszedem a Playstation 4-en eddig végigjátszott játékokról írt véleményeimet. Ritkán írok külön logout-os bejegyzést játékról. Viszont így könnyebben megtalálom, hogy miről mit írtam. Mert sokszor szoktam belinkelni ezeket a korábbi kommentjeimet, ha valaki egy játékról kérdez, érdeklődik. Szóval ez nem egy önfényező bejegyzés, ez csak egy katalógus.

  De az egyszeri idetévedők miatt azért kicsit kifejtem.
  Nem mindegyik teljes értékű vélemény, van ami csak egy rövidebb komment. És van ami hiányzik is a felsorolásból. Például a Detroit: Become Human. Pedig az a játék az egyetlen a felsoroltak közül, amit kétszer is végigjátszottam. Aztán ott van a Red Dead Redemption 2, ami az egyik legnagyobb kedvencem. És több különböző kommentben is méltattam. De ez sok játékra igaz. Van viszont olyan, amikor rendesen kifejtett, rendesen átgondolt, és megszerkesztett véleményt fogalmaztam meg, amiben szinte minden gondolatomat leírtam az adott játékról. Olyan is előfordul, amit nem a végigjátszás után írtam, hanem közben, de végigjátszás után nem változott a véleményem. A lista lentről felfele, végigjátszási sorrendbe van rendezve.

  Playstation 5 (2021)
  Mafia: Defenitive Edition

  Folytatás...

  .LnB 2 éve 11

Hirdetés

Copyright © 2000-2021 PROHARDVER Informatikai Kft.