Hirdetés

2020. július 13., hétfő

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

 • V4 Future Sport Festival - Magyarország ilyet is tud?

  Élménybeszámoló a V4 Future Sport Festival vasárnapi napjáról.

  Amikor felreppentek az első hírek, hogy Magyarországon nagy Esport versenyt terveznek rendezni, egyáltalán nem kaptam fel rá a fejem. És úgy gondoltam szépen majd elhal ez a kezdeményezés ahogy szokott. Aztán egyre jobban körvonalazódott, hogy itt tényleg valami lesz. 2 milliárdos állami támogatás, CS:GO top csapatok, több versenyszám. Viszont még mindig ott volt bennem, hogy túl szép ez, hogy igaz legyen.

  Én az mellett, hogy elég nagy kocka vagyok, nagyon szeretem az esportot. Sőt, annyira, hogy ha visszatekintek az időben akkor a játékok iránti szeretetemmel szinte egyszerre alakult ki az érdeklődésem az esportal kapcsolatban is. A 2000-es évek elején már Counter-Strike NiP, mTw, SK, eoLithic meccseket néztem. Aztán pedig picivel később már Quake 3-at is, fatal1ty, Cooller stb. Persze már amennyire akkoriban lehetett nézni, mert akkor még csak demo-k beszerzésével jutott ilyen meccsekhez az akit ez érdekelt. Volt akkoriban a játékostársadalomnak egy szűk rétege aki már akkor is felfigyelt az esportra.

  Folytatás...

  .LnB 2 éve 17

 • 2017-es évértékelés

  Tavaly írtam az első évértékelésemet, és elég sokan elolvastátok, kommentek is szép számmal jöttek. Szóval úgy gondoltam idén is visszatekintek a tavalyi évre. Így január 9 felé én is megkezdtem immár hivatalosan is az idei évet, szóval lássuk. Nem könnyű pozitívan visszatekintenem, sajnos az irl megpróbáltatások miatt. Erről itt nem fogok írni, de megpróbálom ezt félretenni.

  Kezdeném a filmekkel. Ez könnyű számomra, mert volt két véglet. Egyik oldalon ott volt a Blade Runner 2049. Egész évben vártam ezt a filmet. Annyira biztatóak voltak az előjelek, a rendező, a szereplők, az alap. És még így is sikerült felülmúlnia a várakozásaimat. Én egy nagyon jó filmre számítottam, de szerintem ez inkább instant klasszikus lett. Szerencsére nagyrészt elég jó filmekre mentünk moziba. Baby Driver, Dunkirk, mind remek filmek a maguk stílusában. Köztudottan nagy DC fan vagyok, ezért szeretnék pár szót megejteni a Justice League filmről is. Amit nem vártam, féltem tőle. Az előzetes herce-hurca, utóforgatások stb. miatt. Nem is akartam moziba nézni, de adódott egy szabad hétvége, és úgy gondoltam legyen, lássuk. Már a moziba befele menet is spannoltam maga, idegtől kidudorodó érrel a nyakamon ültem be. "Na gyere, hadd lássalak, most majd jól kidühöngnöm magam" - gondoltam. És nem! Nem volt rossz!

  Folytatás...

  .LnB 3 éve 9

Hirdetés

Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.