Hirdetés

2020. július 13., hétfő

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

 • E3 2018 Szerintem

  Gondoltam, összeszedem a gondolataimat a show-ról egy poszt-ban, mert egy kommentnek azért hosszú lenne. Kezdenék rögtön a verdikttel. Nekem ez csalódás volt eléggé. Az tuti, hogy soha többet nem pörgök rá E3-ra. És nem maradok fent egyetlen bemutatóért se 11-éjfélig. Voltak jó dolgok, nem is egy. De sokkal többet vártam. Idén nagyon túlzó volt a sok előzetes pletyka. Olyan alap pletykák nem bizonyultak igaznak, mint a Splinter Cell. Durva, engem ez meglepett.

  Az előadások:

  Ha nem vesszük figyelemben, egyik show-n sem a bemutatott dolgokat, csak a show felépítését, előadásmódját nézzük, akkor a Microsoft idén toronymagasan nyert. Utána talán a kábszis Ubi jön. A Microsoft vette a fáradtságot, és összeszedetten, ízlésesen tálalta a mondandóját. És az egész show legnagyobb dobása, a Cyberpunk 2077 trailer is itt tette tiszteletét. A Sony-tól show szinten sokkal többet vártam.

  A játékok:

  Először összességében. Nincs igazán meglepetés. Persze lesz mivel játszani. Viszont én úgy érzem, nem léptünk előrébb. Mármint azért, mert vártam volna pár megjelenési dátumot már itt-ott. Na de néhány szó a játékról.

  Folytatás...

  .LnB 2 éve 59

Hirdetés

Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.