Hirdetés

2020. július 13., hétfő

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

 • Visszafogott Windows pimpelés unalomból

  Réges-régen szerettem kísérletezgetni, szerettem csinosítgatni a windows-t. Aztán ennek mindig rendszer újratelepítés lett a vége. Ezért hosszú időre le is szoktam erről. :) Aztán tegnap unalmamban elkezdtem olvasgatni. Elsőre csak a parancsikont jelző nyilakat akartam eltüntetni az ikonjaimról. Ami egy egyszerű registry-s sor beírásával sikerült is. Aztán a dolgok egymást követték. Lettek új ikonok is akkor már. És szembe jött velem a Rainmeter szoftver is, amiről hallottam korábban, de sose akartam kipróbálni. Nézegettem a Ph!-s Desktop modding verseny műveit is, ott is vannak szép dolgok.

  Általánosságban nem szeretek semmit feltenni ami folyamatosan fut a háttérben. Remélem nem lesz gond a géppel ezek után.

  Szóval a dolgok egymást követték, és így született meg ez: [link]

  A videó leginkább a Spotify pluginokat mutatja be, de szerintem jól látható az összkép.

  Mit szóltok hozzá? Tényleg minden vélemény érdekel. Vagy jó tanács, ha esetleg ennek a Rainmeter-nek vannak buktatói. Mint látható leginkább a minimal, flat stílus jön be.

  Ha valaki tud még jó dolgokat ajánlani azt is szívesen venném. Nem szeretném túlzásba vinni a dolgokat, de nyitott vagyok az ötletekre.

  .LnB 3 éve 3

 • Megjelent a The Witcher dokumentumfilm sorozat!

  A Noclip youtube csatorna gondozásában készülő hat részes dokumentumfilm első része, végre tegnap megjelent. A minisorozatot közösségi finanszírozásból készítette Danny O'Dwyer. Bemutatja a CD Projekt történetét a kezdetektől, egészen a Witcher 3 elkészítéséig (és reménykedjünk, hogy kicsit tovább is).

  1. rész: The Story of CD Projekt

  2. rész: Remembering The Witcher 1 & 2

  3. rész: Designing The World of The Witcher 3

  4. rész: The Quests of Wild Hunt

  5. rész: Found in Translation

  Folytatás...

  .LnB 3 éve 7

Hirdetés

Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.