2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Death Stranding az én szememmel

    Nagyra értékelem, hogy egy komplett, élő, működő ökoszisztémát lehet benne elindítani és működtetni.

    Tovább a teljes címlapos íráshoz...

    Vélemény 4 éve 59

  • The Legend of Zelda: Breath of the Wild

    Sikerült végre pótolnom, az eddigi egyik legnagyobb lemaradásomat gamer szempontból. Ennek ugyan meg volt az ára, amit az előző írásomban kifejtettem. Ugyan természetes, de ugyanakkor kicsit kényelmetlen dolog is az, hogy mindegyik platformnak megvannak a maga szuper exkluzív címei. Ennek a tortának a legnagyobb szeletét a Playstation birtokolja. De nem sokkal van lemaradva tőle a Nintendo. És a Nintendo nem kicsit tartja becsben ezeket a címeit. És mivel itt ott hiányosságok ütik fel a fejét a Nintendo háza táján, és a konzoljaik körül, ezért extrém szinten rá vannak utalva ezeknek a címeknek a kiaknázására. A The Legend of Zelda: Breath of the Wild c. játék pedig a Nintendo egyértelműen legnagyobb system seller címe. (A másik pedig a Super Mario Odyssey). És bizton állíthatom, hogy ha ez a játék nem jelenik meg a Switch első napján, akkor ez a konzol se ezt a pályát írta volna be. Biztosan döcögősebb lett volna a rajt. De nem lett az. Mert jött a The Legend of Zelda: Breath of the Wild (mostantól BotW) és a Nintendo jött, látott, és győzött??

    Folytatás...

    .LnB 4 éve 29

  • Miért vegyél Nintendo Switch-et? (szerintem)

    Az előző, Playstation 4-es írásom után, adta magát, hogy ezután a konzolvásárlás után is írjak. De ez merőben más indíttatásból íródott. Míg a Playstation 4 teljesen elvarázsolt, addig ezt a Nintendo konzoljáról nem tudom elmondani. De ne szaladjunk ennyire előre. Ismét leszögezném, ez nem teszt, nem kimondottan bemutató, csak egy élménybeszámoló. Nem kell teljesen komolyan venni amiket írok. Ez az én véleményem, az én tapasztalataim alapján!

    A Playstation-t azért vettem mert Kojima arra készítette el a Death Stranding-et. És a Death Stranding megjelenéséig, végigjátszottam szinte minden említésre érdemes exkluzív, és nem exkluzív címet a konzolon. És végül ez lett az elsődleges platformom. Aztán miután platináztam a várva várt Death Stranding-et, nem volt nagyon semmi, ami érdekelne PS4-re. És mivel mindig is nyitott voltam az újdonságra, mindig hajtom a jobbnál jobb játékokat, ezért eszembe jutott egy nagy lemaradásom, a The Legend of Zelda: Breath of the Wild. 2017-ben az év játéka szavazásokon földbe döngölte a Horizon Zero Dawn-t. És az óta is a legtöbben úgy emlegetik, mint a generáció legjobb játékát. Szóval úgy gondoltam, jó lenne bepótolnom.

    Folytatás...

    .LnB 4 éve 157

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.