Hirdetés
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
7 órám van benne de nekem abszolút nem jön be a játék én félbehagyom. Nagyon lassú folyású, a történetet rendre megakasztják a mind place-es részek amikor a bizonyítékokat, infokat kell rendezgetni. Valami miatt nekem a dark place map nem jelzi pontosan, hová kell menni így nagyon sok idő elmegy a bolyongással, mire megtalalom mit és hogyan kell csinálni. Yt videókon érdekes módon sárga karikákkal jelölve vannak a helyek ahová menni kell de nálam nem.....
A hangulata meg zenéje nagyon jó de maga a játekmenet nekem nem tetszik. Az első rész se tetszett és sajnos ez se. Nyilván nem a játékkal van a baj, hanem én vagyok más stílusú, tipusú játékokhoz szokva de nekem ez is csalódás mint az első rész. ☹️ -
sixpak
nagyúr
Felbontástól függ...én 3070Ti-al kezdtem, de szarul ment 3440x1440-ben, ultra+RT.
De azért 30 fps megvolt nagyjából.
Lecseréltem a vga-t, azóta megy szépen.
Nyilván nem muszáj mindent ultrára rakni, lehet játszani a beállításokkal.
Döbbenetesen jól néz ki a játék, gyakorlatilag a legszebb játék a piacon pillanatnyilag. -
-
-
.LnB
titán
A második rész összességében annyira egyedi, és szerintem magával ragadó, hogy nem igazán lesz zavaró a lámpás lövöldözés. Ami egyébként se rossz.
Nekem Xbox SX-en annyi volt, hogy néhányszor a felirat nem passzolt a szöveghez. Manuscript Pages felolvasásakor például.
Más semmi. -
Kíváncsi vagyok a második részre... az első nekem teljesen ok volt, a zseblámpás harc néha tényleg repetitív volt, de azért nagyrészt gyorsan le lehetett darálni és haladni vele... a játék többi része meg bőven kárpótolt érte.
Bugok terén mi a helyzet a második résszel? -
.LnB
titán
válasz
SunMount3r #4 üzenetére
Itt is ezt kell csinálni. Csak nem annyira domináns. Vagyis nem válik unalmassá. De az tény, hogy maga a játékmenet, a harc nem túl változatos. Bár Alan-nél meg még annyira sem, mert abba még a lövöldözés is sokkal kevesebb. Inkább felfedezős, "fejtörős" az ő szála.
-
válasz
SunMount3r #4 üzenetére
Igen, ugyan ez a véleményem az első részről tetejében még rettentő bénák voltak az ellenfelek is. A kockás inges lapátos farmertől kezdve a susogó joggingos, simli sapkás suhancig bezárólag. .LnB beszámolója alapján a második rész már egészen más
-
SunMount3r
nagyúr
Én anno pont azért hagytam félbe az első részt, mert ez a zseblámpás lövöldözés egy idő után elég repetitív és frusztráló lett. Nem egy tipikus akciójáték, de valami változatosabb akció mechanikát azért rakhattak volna még bele.
-
.LnB
titán
Köszönöm.
Az első rész már a megjelenésekor sem az egyedi játékmenetéről volt híres. És ez mostanra hatványozódott is gondolom. Ott is inkább a történet egyedisége emelte ki a többi játék közül.
A második rész egy merőben más játék. Sokkal jobban megfelel a kor követelményeinek. Az első rész játékmenete, a lámba + fegyver használata, az itt Saga törénetében dominánsabb. Az hasonlít jobban az első részre. De összességében egy sokkal jobb élmény. Vétek lenne kihagyni.
-
Minőségi összefoglalója a játéknak.
Év elején vettem meg én is az első rész remastered verziójával együtt és az volt a terv, hogy egymás után kijátszom a két részt. Az első rész viszont csalódás volt nekem, nem tetszett, ezért a másodikba már bele se kezdtem. Persze az idén mindenképp ki akartam játszani (ha már megvettem) de az első rész után elvesztettem az érdeklődésem az egész univerzum iránt. Ez most meghozta a kedvem hozzá. 🙂
Mennyire hasonlít játékmenetben az első részhez?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bittorrent topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Revolut
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték egy Acer gamer monitorért
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Samsung LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- AKCIÓS áron eladó HP ZBOOK Power G8 WORKSTATION! i7-11850H/32GB/256SSD/15,6"FHD/IPS/GARI
- i7 8700/ RX6500/ 32GB DDR4/ 512GB m.2/ garancia/ ingyen foxpost
- Jó áron eladó Lenovo ThinkPad T14 Gen 3/i5-1240P/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia/
- Eladó steelseries arena 9 rgb 5 1 szinte új!!!
- LOGITECH G ASTRO A50 X LIGHTSPEED - FEHÉR
- Black & Decker töltőt keresek
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- Honor Magic7 Lite / 8/ 512 GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garancia
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest