2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • ProtonMail(?)

    Sziasztok,
    Abszolút nem vagyok paranoiás ember, vagy ilyesmi. De a napokban elgondolkodtam, hogy megpróbálok elszakadni a nagy tech cégektől, akik termékként kezelik a felhasználóikat. Elkezdtem olvasni, hogy milyen lehetőségeim vannak. Akkor bukkantam rá, erre az email szolgáltatásra.

    A ProtonMail egy titkosított emailszolgáltatás, amit a CERN három kutatója alapított. Svájcba van bejegyezve a cég, ezért megfelelnek a szigorú, svájci adatvédelmi törvényeknek.

    Nem igazán találok a fórumban topikot róla. És híreket is alig. Ha esetleg használja valaki itt közülünk, megosztaná velem a tapasztalatait?

    Teljesen átlagos felhasználó vagyok. Jelenleg gmail fikótot használok, már az első beta óta. De azért egy email szolgáltató váltás járhat macerával. Ezért mielőtt vakon belecsapnék az egészbe, érdekelne pár dolog a ProtonMail-lel kapcsolatban. Annyira össze vagyok nőve a gmail-es címemmel, hogy nem kis váltás lenne. Mivel sok regisztrációnál nem lehet email címet változtatni, ezért elsősorban az email-ek átirányításával tudnék "átköltözni". Vagy van más opció? Mert ha belegondolok, azzal, hogy csak átirányítom ide a leveleimet, azok még ugyanúgy átmennek a Google rendszerén.

    Folytatás...

    .LnB 4 éve 110

  • Ghost of Tsushima - Élménybeszámoló/Vélemény

    Emlékszem, amikor még kisgyerek voltam, általános iskolás, meglátogattunk távoli rokonokat. És ott a rokon fiúnak volt egy Playstation (1) konzolja. Nekem akkor maximum lengyel piaci sárga kazettásom volt, és egy Nintendo SNES. Két játékot mutatott meg, az egyik a Metal Gear Solid volt, a másik egy Tenchu nevezetű. Nindzsás lopakodós! Kikerekedett szemekkel ámultam, hogy Wáó!! Olvastam róla az 576 Konzol magazinban, viszont élőben lehengerlő volt. De sose játszottam vele. És ha belegondolok, az elmúlt nagyjából 20-25 évben még hasonlóval sem. Ezért is ragadott magával a Ghost of Tsushima már első kedvcsinálója is. Az első gameplay trailer után pedig semmi kétség nem volt az előrendeléssel kapcsolatban.

    Folytatás...

    .LnB 4 éve 13

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.