2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • 2016-os évértékelés

    Gondoltam összefoglalom most kesze-kusza gondolataimat az idei évről egy laza kis irományban. A következő napokban úgy is a családé lesz a főszerep, nem lenne időm megírni, ilyenkor a fórum háttérbe szorul nálam. Kizárólag a játékokra, PC-re, és a Ph!-ra leszűkítve. A többihez úgy sincs közötök. :)

    Saját magam viszonylatában, borzasztó sok pénzt elköltöttem idén hardverre, és játékokra. Ilyen szempontból ez egy durva év volt. Viszont van egy korrekt gépem most, amivel remélhetőleg probléma nélkül kihúzom még a következő évet. Itt szeretném megköszönni az összes fórumtársamnak aki segített a megfelelő hardverek kiválasztásában, akik tanácsokkal láttak el, és tényleg akik bármilyen formában is segítségemre voltak. Köszönöm! Írtam két blogbejegyzést erről, szinte komplett PC csere történt, monitorral, mindennel együtt. Most decemberben pedig az egér+egérpad lett cserélve. A VGA vásárlásakor azért elgondolkodtam, hogy ennyiért vehetnék akár konzolt is, de volt szerencsém megismerkedni közelebbről is egy Xbox One-nal, és bebizonyosodott számomra, hogy ez a konzol generáció nem nekem való. Ez egy zsákutca. És egy jó darabig szerintem ez így is marad. Hiába lengette be a Microsoft a Project Scorpio-t, "True 4k gaming" meg ilyenek. Na persze. Csak azt nem tudom miből akarnak ekkora teljesítményt kihozni. És mennyibe fog az kerülni?!

    Folytatás...

    .LnB 7 éve 33

  • Minőségi "monitor tartó/alátét"

    Mióta megvettem az új monitoromat, piszkál a dolog, hogy nem jó pozícióban van előttem. Eddig is egy fa polcon volt, de lehetne kicsit magasabban, az kényelmesebb lenne. Ezért elkezdtem nézelődni, hogy mivel emelhetném meg a kijelzőmet, hogy a megfelelő magasságban használhassam. Falra szerelhetőt nem szerettem volna. Gondoltam simán alá tennék valamit. Pár darab CD/DVD tok nem jó, mert az még használható valamire, egy papír doboz is. Szóval valami teljesen hasztalan dolgot kellett keresnem ami tényleg csak erre a feladatra jó.

    Sokáig bújtam a netet. Aztán beugrott, hogy mi lenne a legmegfelelőbb erre a célra. De mielőtt elárulnám, előbb egy kis leírással szolgálnék róla.

    A csomagolása pofás, igényes, biztonságosan szállítható, jól ki van tömve a doboz. És szép nagy doboz is, ahhoz képest, hogy csak a monitorom alatt fog porosodni.
    Sajnos nem állítható magasságú. Viszont a formája nagyon bejön, úgy is a VHS korszakban nőttem fel. Így számomra bejön a nosztalgikus a kinézete. Jól mutat a szobában. Színe is jó, fehér. Nem látszik meg rajta a por, nem kell olyan sokat törölgetnem majd. És úgy is minden fekete a PC-m körül.

    Folytatás...

    .LnB 7 éve 12

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.