2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • affektál, mert arról azt hiszi, hogy kislányos, arról meg, hogy szexi.

    Kalandor linkelte egy személyes bejegyzés topikjában a modorosblogot.
    Ötödik órája olvasom, már nem tudom hányadik bejegyzést.
    Ennyi társadalomkritikát egy rakáson! Napirajz, csak írva, és kicsit bővebben.

    Ajánlom mindenkinek

    Lenry 15 éve 5

  • Újabb scam gyöngyszem

    Most kaptam. Csodálatos :C

    TELECOMMUNICATIONS.
    Award Department - O2 Promotions
    260 Bath Road, Slough, Berkshire SL1 4DX -
    London - United Kingdom.

    E-Mail: orange2009@games.com
    Tel: +447-045-740-760

    ORANGE MOBILE AWARD WINNING NOTIFICATION

    Örömmel értesítjük, hogy e-mail címét nyerte el ma Önnek ORANGE ONLINE LOTTO PROGRAM tartott ez 2009-re az internetes users.All E-MAIL részvételre választottak ki, kérjük töltse ki a Microsoft számítógépes rendszer fordulóban levont 21 millió nevek minden kontinens részeként, A nemzetközi "E-MAIL" Promotions Program, amely évente zajlik a mi narancssárga / Other Mobile rendszerhasználó a világ minden tájáról, és a továbbra is használja az E-mail.

    Van tehát jóváhagyták kifizet GBP 750,000.00 (hétszáz ötvenezer font sterling'S) készpénzben jóváírt file REF NO: YLP-L/200-26937.Your nyerte [GBP 750,000.00] alap letétbe helyezték egy Letéti számla-on Világbank és a biztosított a REF NO: YLP-L/200-26937 és e-mail címét, Ön, hogy tartsa Hiv.. Számú el a nyilvánosságtól, amíg nem kerültek feldolgozásra, és a pénzt átutalják a fiókját.

    Állítás nyerte el a díjat, akkor a kapcsolatot csak a jóváhagyott bank, ahol a Ref.Number esik meg e-mailben a feldolgozás és átutalására a díjjal járó pénzt pedig you.The követelések BANK e-mailje kifejtettek:

    Folytatás...

    Lenry 15 éve 8

  • 1000GB

    Április 15-én köttettük be, az új, akkor még 15/10-es netünket, ami azóta 20/10-re gyorsult.
    Akkor nulláztam a µTorrent statisztikáját. Most értem el az 1000GB feltöltést.
    Igen, mocskos warezolós vagyok, de legalább seedelek :U

    Lenry 15 éve 18

  • Star Trek

    Most néztem meg. Igen, azért pont most, mert pont ma került ki a netre a DVDRiP. Igen, vagyok akkora szar, hogy nem néztem meg moziban, most meg lewarezolom. Nem volt rá pénzem. Megesik.

    Igazán jó film lett volna. Ha a címe nem Star Trek. Egy sima akciófilmnek tökéletes. De nem szeretem ezt a mostanság divatos prequelesdit. Jó, persze, aztán jöttek ezzel az egész alternate realityvel, hogy azért kicsit más, mert ez most másik valóság, na de könyörgöm: ez a Star Trek!
    727 epizódot és 10 mozifilmet meg tudtak tölteni valami újjal és most, 43 év után kifogytak az ötletekből?
    Már az Enterprise sorozatot is nehezen vette be a rajongók gyomra, mert tele volt kontinuitási hibákkal, erre most is ezt erőltetik, sőt, ha a pletykák igazak, akkor a következő moziban is ezt fogják erőltetni.

    Mennyi lehetőség lett volna még az univerzumban? Ja, hogy ahhoz plusz fantázia kellett volna? Meg lehet, hogy nem lett volna annyira sikeres, mert az egyszeri júzernek Star Trek = valami Kirk kapitányos.
    Ehh... pénz beszél, én meg ugatok.

    Na mindegy. Jó akciófilm volt, jó sci-fi volt, de ahhoz, hogy jó Star Trek film legyen... ahhoz még dolgozni kellett volna rajta. De azért csak kimondom: tetszett.

    Lenry 15 éve 9

  • Csajok, hegedűvel

    ...őrültködnek.

    Lenry 15 éve 7

  • Felicia Day

    Mindenkinek van kedvenc színésznője, nekem is. Sokan leírják Logouton. Én is

    Az én kedvenc színésznőm:

    Felicia Day

    Főleg a The Guild c. webes sorozatban lehet vele találkozni, de játszott a Buffy-ban, és egy epizódot a Dr House-ban is (S5E02)
    Nagyon szép szeme van, meg egyébként is megfog a tekintete. :)

    Lenry 15 éve 5

  • Bürokrácia

    Az egész úgy kezdődött, hogy különböző okokból befejeztem egyetemi tanulmányaimat. Nem vagyok rá büszke, de ez van. Sajnos így most csak egy darab érettségit tudnék felmutatni, ha valaki kérné, így sürgősen szakma után kellett, hogy nézzek. Informatikát tanultam eddig is, hát legyen informatika. OKJ-s rendszergazda-szak. Úgy érzem, sok újat nem fognak mondani, de legalább lesz róla papírom, hogy tudok hálózatot építeni.
    Apró plusz öröm, hogy így újra jogosult vagyok a családi pótlékra, ami a maga havi 13.300 Ft-jával nem az álomfizetés, de lesz neki helye.

    Itt kezdődtek a problémák

    A modern kor gyermekeként én naiv, úgy gondoltam irány az internet és gyorsan elintézem.
    Első megálló a Magyar Államkincstár honlapjának idevágó része
    Figyelem! Ön nincs bejelentkezve Ügyfélkapura, így az űrlap elektronikusan nem beadható!
    Ehh... hát regisztráljunk.
    Három lehetőség áll a gyanútlan ügyfél előtt, ami gyakorlatilag egy, de erről később...
    Ideiglenes regisztráció, ami után el kell ballagni egy okmányirodába, és véglegesíteni azt, digitális aláírással történő regisztráció, és az okmányirodai regisztráció.

    Folytatás...

    Lenry 15 éve 15

  • mosogató

    szerintetek gáz, ha a mosogatóm lefolyójában kicsírázott valamilyen növény? szép hosszú szára volt, és két egészséges, zöld levele.
    2 hete nem mosogattam

    Lenry 15 éve 27

  • Captcha

    Mininovára történő regisztráció alatt kaptam ezt a kacsát

    Lenry 15 éve 8

  • Istennek van humorérzéke

    soha nem akartam annyira lekésni egy buszt, mint tegnap este.

    Páromnál voltam, az utolsó busz tőlük 20:30-kor indul tőlük Szegedre. este 7 körül még kitaláltuk, hogy menjünk át a nagyszüleihez, mert rég voltunk, meg egyébként is biztos várnak. menjünk. szomszéd település, autóval összvissz negyed óra. kiderült, tényleg vártak, mert 3 tepsi bukta le volt sütve (lekváros, diós, üres), úgyhogy nem fölöslegesen mentünk. 8 körül hazaindultunk, negyed 9-re otthon, majd szinte azonnal indulás a buszmegállóba, mert hogy nemsokára jön a busz.
    a megálló a főúton van, és az utolsó kis mellékutcában tartottunk, miközben azt beszéltük, hogy mekkora lenne, ha elmenne az orrunk előtt a busz. "kénytelen" lennék itt aludni, mert nem tudnék sehogy se hazajutni. busz nincs több, Párom édesapja piacon van (paradicsomot termeszt a család, nagybanin volt eladni), a bátyja pedig van annyira szolidáris velünk, hogy úgyse vinne haza, más meg nem tud vezetni :)
    és ebben a pillanatban: fehér, Tisza Volán feliratos, 14,5 méteres, 3 tengelyes Ikarus E94 balról jobbra el :Y
    ezt a pillanatot akkor én Isten létének egyértelmű bizonyítékaként könyveltem el.

    Folytatás...

    Lenry 15 éve 10

  • Átvertek

    Pár napja a T***oban vettem egy üveg Traubit. Ha jól rémlik 239.-ért. Mostanában a Sió gyümölcslevekre vagyok rákattanva, de azok is kb ennyibe kerülnek, de csak 1 literesek, meg olyan traubis hangulatom lett, ahogy megláttam.

    Ma elfogyott, és mivel úgyis indultam a ház mellett lévő Sp*rba, gondoltam, ha nem drágább itt se, veszek még egy üveggel. 269.-. Na jó, belefér. Vettem még ezt-azt, kassza, fizetek, egy cca 1500 Ft-ot,
    hazajövök, nézem a blokkot:
    TRAUBISODA 2L PET
    1 ÜV X 332 Ft - 332 C

    ... 'nyátok p*csáját! :(((
    Nem ez a 60 forint vág földhöz, hanem hogy naponta vajon hány embert vernek így át. Plusz 10 Ft ide, egy húszas oda és elég forgalmas a bolt, hogy egy nap alatt összejöjjön egy alkalmazottuk havi fizuja

    Múltkor egy 2 literes almaléért haver több mint 500Ft-ot fizetett ugyanitt.

    És ami a legrosszabb: én marha nem mentem vissza rájuk borítani a pultot :W

    Lenry 15 éve 41

  • A szúnyog

    Közelít. Már megint itt zümmög. Alig 3 perce hagyta abba. Már majdnem sikerült újra elaludnom. Már majdnem... De megint zümmög. Itt danolászik a fülembe. Túl közel ahhoz, hogy halljam, de túl messze, hogy elérjem, hogy behatároljam. Mindegy. Nem érdekel. Zümmögj csak, te piszok. Nem érdekelsz.

    Közelít. Most távolabb megy. Elhallgatott. Csend. Isteni csend, ó hogy milyen jó! De nem! Ott! Balról... Halkan. Vagy ez nem is az? Ez csak valami kis kínai autó a körúton. Képzelődök. Megőrjít. Már az agyamban zümmög.

    Közelít. Itt van egész közel. Az oldalamra fekszek, és magamra húzom a takarót. Gyere csak, te kis rohadék. Ide, közel a fülemhez. Nem látlak, nem érezlek, de hallak. Borzalmasan meleg van a takaró alatt. Nyár van, éjszaka, mit is vár az ember? Most csak egy ponton tudnál megcsípni. A fülemen. Tele kis vékony hajszálerekkel. Meleg vérrel. Látod ugye? Tökéletes csapda. Gyere.

    Közelít. Már majd megsüketülök a hegedűjétől. Bumm! Sípol a fülem. Nem hallak. Most megdöglöttél! Heh. Újra csend. Nem! Nem létezik, hogy túlélted! Majd' agyoncsaptam magamat, és te még élsz? Légy átkozott! Nincs gyűlöletesebb lény a szúnyognál. Végiggondolom. A volt főnököm? Az a hülyegyerek, aki szívatott általános iskolában? Nem. Azok semmik ehhez képest. Ők hagynak aludni. De ez... Ez nem. Semmit nem gyűlölök jobban a szúnyognál. Talán csak a legyeket. De ők legalább nem csípnek. Ez zümmög is, csíp is. Gyűlöletes.

    Folytatás...

    Lenry 15 éve 21

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.